- спагецці (вараныя) – 500 г
- малако - 100 мл
- кедравыя арэшкі - 3 ст. л.
- сушоная трава - 3 ст. л.
- яйка - 3 шт.
- мука - 4 ст.л.
- пятрушка (зеляніна)
- алей
- цыбуля рэпчатая - 4 шт.
- чорны і чырвоны перац (молаты) - па густу
-цукар - па густу
- цукіні - 1 шт.
- памідоры - 4 шт.
- аліўкавы алей
- зялёная цыбуля
- кетчуп - 4 г.л.
- гароднінны булён - 125 мл.
Зялёную цыбулю нарэзаць кольцамі. Абсмажыць арэшкі. Пятрушку
насекчы, перамяшаць з цыбуляй, арэшкамі і спагецці. Заправіць соллю і
перцам. Узбіць яйкі з мукой і малаком і перамяшаць іх з масай. Пакінуць
на 30 хвілін. Спячы на алеі 20 аладак і паставіць у цёплае месца.
Цыбуліны разрэзаць на 8 частак. Цукіні нарэзаць кубікамі. Памідоры
вымыць і разрэзаць кожны на 8 частак. Абсмажыць усё ў аліўкавым
алеі. Заправіць цукрам, соллю і перцам. Дадаць кетчуп, булён і тушыць
10 хвілін. Перамяшаць з сушонай травой. Раскласці па талерках з
аладкамі
|