Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З ШЫНКОЎ З БРЫНЗАЙ

    - шынкі – 4 шт

    - манныя крупы - 2 ст.л.

    - сліўкі - 1/2 шклянкі

    - яйка - 1 шт.

    - цёртая брынза ці вострага цвёрдага сыра - 2 ст. л.

    - смятана - 4 ст. л.

    - алей - 3 ст. л.

    - сода гашаная - 1/2 г. л.

    - воцат - 1 г. л.

    - цукар,

    -соль - па густу

    Вычышчаныя маладыя шынкі нарэзаць дробнымі лустачкамі, ўсыпаць

    манныя крупы, уліць сліўкі і, добра перамяшаўшы, варыць на слабым

    агні, злёгку памешваючы, да гатовасці. Дадаць па густу цукар,

    гашаную воцатам соду, узбітае яйка, цёртую брынзу ці сыр, соль і

    старанна вымешаць цеста. Даць цесту настаяцца 10-15 хвілін і

    смажыць як звычайныя аладкі. Падаць гарачымі са смятанай ці

    маянэзам, па густу.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (19.11.2016)
    Праглядаў: 280 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar