Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З ВЭНДЖАНЫМ ЛАСОСЕМ І СОУСАМ ПЕСТО

    - малако - 1/2 шклянкі

    - пшанічная мука (з разрыхляльнікам) – 115 г

    - яйка - 1 шт.

    - соус песто - 2 ст. л.

    - алей - для смажання

    - смятана - 1 шклянкі

    - вэнджаны ласось -  75 г

    - кедравыя арэшкі – 15 г

    - соль

    - свежазмелены чорны перац - па густу

    для ўпрыгожвання:

    - базілік - 12-16 галінак.

    Палову малака наліць у міску, дадаць муку, яйка, соус песто, соль і

    молаты чорны перац. Перамяшаць да атрымання аднастайнага цеста.

    Дадаць пакінутае малако і яшчэ раз як след перамяшаць, каб цеста

    было без камякоў. Алей разагрэць у вялікай патэльні. Лыжкай выкласці

    цеста невялікімі порцыямі ў гарачы алей. Даць аладкам падняцца ў

    плыні 30 секунд, потым перавярнуць і абсмажыць з другога боку.

    Гатовыя аладкі трымаць у цёплым месцы. Аладкі пячы невялікімі

    порцыямі, пакуль не скончыцца ўсё цеста. Аладкі раскласці на

    сервіравальнай талерцы. Пакласці на кожную па лыжцы смятаны.

    Ласось разрэзаць на тонкія кавалкі шырынёй каля 1см і раскласці іх

    на аладках. Зверху пасыпаць абсмажанымі кедравымі арэшкамі і

    ўпрыгожыць галінкай свежага базіліка.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (12.11.2016)
    Праглядаў: 217 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar