Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    КУРЫЦА ТЭРЫЯКІ З ЛОКШЫНАЙ УДОН

    -курыная грудка - 4 шт.

    -алей - 1 ст.л.

    -сакэ - 1 ст.л.

    -цукар - 2 ст.л.

    -соус соевы - 4 ст.л.

    -віно мірын - 4 ст.л.

    -локшына удон – 400 г

    -цыбуля-батун - 1 пучок.

     

    Разагрэйце на патэльні алей і падрумяньце на сярэднім агні курыную

    паляндвіцу з аднаго боку; перавярніце кавалачкі курыцы,

    зачыніце патэльню вечкам і смажце яшчэ 5 хвілін.

    Перакладзіце курыцу ў талерку і выдаліце з патэльні пакінуты алей.

    Выліце на патэльню сакэ, соевы соус, мірын і дадайце цукар.

    Давядзіце сумесь да кіпення і зноў пакладзіце курыцу на патэльню;

    рыхтуйце на павольным агні 5 хвілін

    (за гэты час паляндвіцы варта 1 раз перавярнуць).

    Наліце ў рондаль вады, давядзіце яе да кіпення

    і варыце удон на працягу 10 хвілін.

    Адкіньце локшыну на друшляк, каб вада сцякла.

    Вымыйце цыбулю, адрэжце непрыдатныя канцы

    і нарэжце зеляніну пярынкамі.

    Выкладзіце локшыну ў талеркі, выміце курыную паляндвіцу з соусу,

    нарэжце яе тонкімі лустачкамі і пакладзіце па-над локшынай.

    Дадайце трохі соусу і пасыпце страву нарэзанай цыбуляй.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (17.11.2014)
    Праглядаў: 277 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar