Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    БУРАК МАРЫНАВАНЫ З ХРЭНАМ

    Для залівання:

    -500-600 г солі,

    -600-900 г цукру,

    - 200 мл воцатнай эсэнцыі.

     

    Адабраць бурак, выдаліць рэшткі бацвіньня, абрэзаць верхнюю частку карняплодаў, выразаць пашкоджаныя месцы і пасартаваць па памеру, пасля гэтага прамыць, апусціць у кіпячую ваду і варыць 20-45 хвілін, у залежнасці ад памеру бурака.

    Буйныя карняплоды перад бланшоўкай разрэзаць напалову. Дробныя карняплоды можна марынаваць цэлымі. Свежавымытыя карані хрэна сярэдніх памераў старанна вымыць, ачысціць і зноў апаласнуць у халоднай вадзе, нацерці на тарцы.

    У паўлітровы слоік пакласці 30 г хрэна, у літровы - 30-60 г, паскладаць бурак і заліць марынадам. Стэрылізаваць у кіпячай вадзе паў-літровыя слоікі 7-8 хвілін, літровыя - 10-12 хвілін. Слоікі закатаць.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 265 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar