-500 г морквы,
-1 кіслае яблыка (250 г),
-50 г свежага кораня імбіра,
-1 г. лыжка насення фенхеля,
-125 мл белага віннага воцату,
-200 г мёда,
-1 г. лыжка молатай каляндры,
-1 ст. лыжка солі,
-1 ст. лыжка табаско,
-50 г молатага міндаля.
Моркву ачысціць і нацерці кружочкамі. Яблыкі ачысціць, выняць насенныя гнёзды і парэзаць на кавалачкі. Імбір ачысціць і здрабніць. 100 мл вады з усімі кампанентамі, акрамя табаско і міндаля закіпяціць.
Затым моркву варыць 15 хвілін і ў міксеры здрабніць да кансістэнцыі пюрэ, дадаць табаско і міндаль, усё добра перамяшаць, пафасаваць у стэрыльныя слоікі, закатаць і захоўваць у халодным месцы
|