Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка садавіны і ягад

    ЖЭЛЕ З АЙВЫ З ЦЫТРЫНАЙ

    - 1 кг айвы,

    -1 неабчышчаная, хімічна неапрацаваная цытрына,

    -1 кг цукру.

     

    Айву выцерці чыстай анучкай, вымыць, абсушыць ручніком, выдаліць пладаножкі і ямачкі ад кветак, а затым здрабніць. Цытрыну абліць кіпенем, абсушыць.

    Тоненька зняць цэдру і выдушыць сок. Айву з 1,5 л вады, цытрынавым сокам і цэдрай пакласці ў рондаль і варыць 45 хвілін.

    У сіта пакласці чыстае палатно ці марлю і працадзіць адвар, затым перамяшаць разам з цукрам.

    Закіпяціць і варыць датуль, пакуль сок стане густым. Працягласць варкі 45-60 хвілін.

    Жэле ў гарачым выглядзе пафасаваць у слоікі. Закатаць і перавярнуць дагары дном. Пасля астуджэння паставіць на захоўванне ў цёмнае прахалоднае месца.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (26.07.2014)
    Праглядаў: 313 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar