- памідоры - 3 шклянкі
- тафу – 230 г
- таматавы сок - 2 шклянкі
- 1 агурок - 1 шт.
- зялёны перац - 1/3 шклянкі
- зялёная цыбуля - 1/2 шклянкі
- пятрушка (зеляніна) - 1.5 ст.л.
- аліўкавы алей - 1 ст.л.
- чырвоны вінны воцат - 1 ст.л.
- соль - 1 г.л.
- часнык (сухі молаты) - 2/4 г.л.
- базілік - 1/2 г.л.
- рэган - 1/2 г.л.
- чорны перац - 1/2 г.л.
Ачысціць ад скуркі і нарэзаць памідоры. Тафу нарэзаць дробнымі кубікамі. Агурок ачысціць ад лупіны і насення.
Дробна здрабніць зялёны перац, цыбулю і пятрушку. У падрыхтаванай ёмістасці змяшаць ўсе неабходныя прадукты. Гатовую акрошку падаваць астуджанай.
|