Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    КЕТЧУП З ІНЖЫРА

    -1,25 л чырвонага віннага воцату,

    -500 г мяккага светлакарычневага цукру,

    -2 ст. лыжкі солі,

    -1 кг спелых цёмных пладоў інжыра, парэзаных на кружочкі таўшчынёй 1 см,

    -500 г парэзанай на кольцы цыбулі,

    -250 г без костачак, парэзаных на кавалачкі фінікаў,

    -150 г свежага, парэзанага на тоненькія палоскі кораня імбіра,

    -2 ст. парашка салодкай папрыкі,

    -1 ст. лыжка зерняў жоўтай гарчыцы,

    -3 ст. лыжкі свежага ці 1 ст. лыжка сухога эстрагону.

     

    Воцат выліць у рондаль, дадаць цукар і соль, перамяшаць, пакуль не растворыцца. Закіпяціць і варыць 5 хвілін. Дадаць інжыр, цыбулю, фінікі і рэзкія затаўкі. Усё варыць 1 гадзіну, пакуль маса не стане аднастайнай і густой. Зняць з пліты, дадаць эстрагон, перамяшаць, разліць у гарачыя стэрыльныя слоікі, закатаць і настойваць не меней 1 месяца.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 193 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar