-ялавічына адвараная - 300 г
-курыная паляндвіца адвараная - 300 г
-вяндліна - 200 г
-сасіскі падвэнджаныя - 2-3 шт.
-язык адвараны - 100 г
-шыйкі ракавыя - 100 г
-ці крэветкі адвараныя вычышчаныя - 100 г
-гарошак зялёны кансерваваны - 1 слоік
-бульба адвараная - 5 шт.
-морква - 1-2 шт.
-яйкі - 5 шт.
-маянэз - 1-2 пачкі
-цыбуля рэпчатая - 1 шт.
-агуркі маласольныя - 3-4 шт.
Ўсе інгрэдыенты нарэзаць дробнымі кубікамі, добра перамяшаць,
пасаліць, паперчыць, заліць маянэзам і зноў добра перамяшаць.
|