Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА " ПЯЧОНКА ТРЭСКІ ПАД ФУТРАМ"

    - пячонка трэскі (кансерваваная) – 200 г

    -бульба - 2 шт.

    -морква - 1 шт.

    -яйка - 4 шт.

    -чарнасліў - 12 шт.

    -соль - па густу

    -перац чорны (молаты) - па густу

    - цыбуля зялёная - па густу

    -маянэз - па густу

    -зеляніна - па густу

     

    Моркву і бульбу пакласці ў кіпячую ваду

    і адварыць у мундзіры да гатовасці.

    Затым пачысціць і нацерці на буйнай тарцы.

    Яйкі адварыць укрутую, астудзіць у халоднай вадзе і пачысціць.

    Бялкі буйна нацерці, жаўткі нацерці на дробнай тарцы.

    Пячонку трэскі, смятанкавае масла, расцерці відэльцам.

    Зялёную цыбулю нарэзаць кольцамі.

    Чарнасліў нарэзаць саломкай.

    У салатнік пакласці пластамі: бульбу, пячонку трэскі,

    цыбулю, моркву, чарнасліў, бялкі і жаўткі.

    Прашмароўваць кожны пласт маянэзам, акрамя пячонкі трэскі.

    Змясціць салату ў халадзільнік на 1-2 гадзіны.

    Астуджаную салату падаць на стол, пасыпаўшы зелянінай па густу.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (14.01.2015)
    Праглядаў: 262 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar