-пячонка трэскі кансерваваная - 200 г
-яйкі , звараныя ўкрутую - 5 шт.
-цыбуля - 1 шт.
-цыбуля зялёная - 50 г
-маянэз - 150 г
-перац чырвоны молаты - па густу
-зеляніна кропу - па густу
-соль - па густу
Пячонку трэскі адлучыць ад тлушчу, расцерці відэльцам,
змяшаць з дробна нарэзанымі варанымі яйкамі, дадаць дробна
нарэзаную цыбулю (і рэпчатую, і зялёную) і старанна перамяшаць.
Пасаліць па густу, заправіць тлушчам пячонкі трэскі,
паліць салату маянэзам.
Перад падачай пасыпаць дробна нарэзанай зелянінай кропу.
|