Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ Ў ЦЕСЦЕ

    Для цеста:

    -1 шклянка мукі

    -1 г. лыжка цукру

    -1/4 г. лыжкі солі

    -1 шклянка цёплага малака

    -яблычны сок ці вада

    -2 ст. лыжкі аліўкавага алею

    -2 яйкі

    Для начыння:

    -5 буйных кіслых яблыкаў

    -2 ст. лыжкі цукру

    -трохі цытрынавага соку

    Акрамя таго:

    -тлушч для смажання,

    -цукар,

    -карыца

     

    Прасеяць муку ў міску, уліць змяшаную з яечнымі жаўткамі вадкасць,

    смакавыя рэчывы і алей, замясіць аднастайнае вадкае цеста,

    накрыць і даць пастаяць 20-30 хвілін, каб мука набракла.

    Бялкі ўзбіць у моцную пену і перад смажаннем прымяшаць у цеста.

    У яблыкаў выдаліць асяродак, ачысціць іх ад лупіны

    і разрэзаць на кружкі.

    Апырскаць кружкі цытрынавым сокам, пасыпаць цукрам

    і даць пастаяць 15-20 хвілін.

    Затым апускаць кружкі яблыкаў у цеста

    і абсмажваць у разагрэтым тлушчы да залацістага колеру.

    Абсмажаныя яблыкі выкласці на сіта, каб сцёк тлушч,

    абкачаць у сумесі цукру з карыцай і падаваць у гарачым выглядзе.

    Замест яблыкаў можна выкарыстоўваць ананас.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (08.12.2014)
    Праглядаў: 306 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar