Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з садавіны і ягад

    ЯБЛЫКІ Ў КЛЯРЫ

    -яблыкі – 700 г

    -ром – 50 г

    -цукар - 3/4 шклянкі

    -гарэлка - 1 ст. л.

    -карыца - 1 г. л

    -кляр.

     

    Буйныя яблыкі нарэзаць на лусты, абцерці цытрынай, скласці ў

    металічную талерку, уліць рому, усыпаць 1/4 шклянкі цукру, накрыць

    іншай талеркай, размяшаць, вытрымаць 30 хвілін. Растапіць у сатэйніку

    фрыцюр з маслам, уліць у яго лыжку гарэлкі, затым браць відэльцам

    кожную лустачку яблыка, абмакваць у кляр і смажыць у фрыцюры.

    Даць абсохнуць, скласці на талерку, абсыпаць 1/2 шклянкі цукру,

    змяшанага з лыжкай карыцы, паставіць у духоўку, пякчыся на 15 хвілін

    да падрумяньвання скарыначкі.

    Катэгорыя: Стравы з садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (05.12.2014)
    Праглядаў: 309 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar