Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Запяканка

    ЗАПЯКАНКА ПШОННАЯ З ЗЕЛЯНІНАЙ

    - баршчэўнік – 20 г

    - снітка – 20 г

    - трыпутнік – 20 г

    - мальва – 20 г

    - дзьмухавец – 35 г

    - цыбуля рэпчатая – 5 г

    - пшонная каша (глейкая гатовая) -115 г

    - соль

    - спецыі.

     

    Нашаткаваную зеляніну прыпускаюць, праз 10 хвілін дадаюць пасераваную цыбулю, соляць.

    Гатовы фарш выкладваюць на пласт глейкай пшоннай кашы, пакрываюць пластом пакінутай кашы, пасыпаюць сухарамі і запякаюць.

    Такую запяканку можна рыхтаваць з іншых круп.

    Катэгорыя: Запяканка | Дабавіў: wawkalaki (25.08.2014)
    Праглядаў: 287 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar