-200 г морквы,
-400 г тварагу,
-15 г крупы маннай,
-1 яйка,
-15 г цукру,
-15 г масла сметанкавага ці маргарыну сметанкавага,
-5 г сухароў,
-30 г смятаны ці 75 г соусу
Моркву нарэзаць на кавалкі і прыпусціць у невялікай колькасці вады. Прыпушчаную моркву дробна пасячы ці здрабніць у мясасечцы, пакласці ў сатэйнік, моцна нагрэць, затым засыпаць тонкім струменем манныя крупы і добра перамяшаць.
Тварог, папярэдне адпрасаваны, прапусціць праз мясасечку ці працерці праз сіта, злучыць з морквай, дадаць яйкі, цукар, соль і старанна перамяшаць.
Падрыхтаваную масу пакласці на змазаную тлушчам бляху ці ў дробны сатэйнік, разраўняць, пасыпаць сухарамі, апырскаць маслам і запекчы.
Нарэзаць на порцыі, пакласці на талерку, растапіць малочны соус ці асобна падаць смятану.
|