Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 315 Паказана матэрыялаў: 101-150 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 7 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Нарэзаную саломкай капусту тушыць у малацэ да мяккасці. Затым, памешваючы, асцярожна ўсыпаць манныя крупы, соль і варыць 10 хвілін. |
3-4 ліста капусты нашаткаваць і адварыць у падсоленай вадзе, змяшаць з вараным рысам. |
Качан капусты разрэзаць уздоўж на часткі, адварыць іх у падсоленай вадзе, затым дробна пасекчы. |
Грыбы заліць халоднай вадой і пакінуць на 2-3 гадзіны, пасля чаго ваду зліць, а грыбы прамыць. |
Бульбу чысцяць, мыюць і вараць у падсоленай вадзе, астуджаюць і рэжуць тоўстымі лустачкамі. |
Халодную вараную бульбу нарэзаць лустачкамі, абсмажыць да утварэння румянай скарыначкі, астудзіць. |
Нарэзаны лустачкамі чэрствы белы хлеб падсушыць у духоўцы. Яйкі развесці малаком і ў гэтай сумесі замачыць хлеб. |
Свежую зеляніну чарэмшыны прамыць і абсушыць (марынаваную зліць) і парэзаць. |
Разагрэць духоўку да 180 С. Ачысціць і буйна нацерці бульбу (не выкарыстоўвайце кухонны камбайн - бульбачка атрымаецца занадта вільготнай). |
Плады хурмы вымыць, ачысціць ад лупіны, нарэзаць на невялікія кавалачкі і выдаліць костачкі. Падрыхтаваныя кавалачкі хурмы заліць невялікай колькасцю вады, паставіць на агонь і давесці ваду да кіпення. |
Лустачкі белага хлеба абсмажыць у сметанкавым масле. Вычышчаны рабарбар нарэзаць кавалачкамі і патушыць у невялікай колькасці сіропу, прыгатаванага з вады і цукру. |
Песцікі здрабніць, прыгатаваць бульбянае пюрэ і сумесь яйка з малаком. |
Падрыхтаваныя песцікі хвашчу здрабніць нажом ці сечкай, дадаць бульбяное пюрэ і сумесь яйка з малаком, пасаліць, перамяшаць і запекчы ў духоўцы. |
Здрабніць песцікі (100 г) нажом ці сечкай, дадаць бульбяное пюрэ (100 г) і сумесь яйка (1 штука) з малаком (1 шклянка). |
Перш падрыхтоўваюць соус: нарэзаныя кубікамі цыбулю і палову бекону пасеруюць у глыбокім посудзе, пакуль цыбуля не стане шклопадобнай. |
Звараныя асобна бульбу і фасоль прапусціць праз мясасечку, дадаць соль і перамяшаць. |
Каляровую фасоль заліць халоднай вадой на 3-4 гадзіны і адварыць да мяккасці ў невялікай колькасці вады. |
Фасоль без залівання змяшайце з нарэзанай тонкімі лустачкамі цыбуляй і кабачкамі, таматавым сокам, булёнам і 1 гарбатнай лыжкай чырвонага перцу. |
Змяшаць макароны з тушонкай, пакласці масу ў змазаную маслам і абсыпаную молатымі сухарамі патэльню. |
Тварог перамяшайце з сечаным яйкам, дробна нарэзаным хвашчом, пасаліце, дадайце муку, заліце смятанай і выпякайце ў духоўцы. |
Змяшайце ўсе інгрэдыенты запяканкі, акрамя смятаны і масла, і выкладзіце ў змазаную маслам форму для запекання. |
Адвараную бульбу і варанае мяса прапусціць 2 разы праз мясасечку, дадаць спасераваную да гатовасці рэпчатую цыбулю, соль, молаты перац, дробна здробненую зеляніну пятрушкі і ўсё добра вымешаць. |
Добра вычышчанага судака адварваюць у булёне, выдаляюць скуру і косці. |
Селядцы вымачыць, ачысціць, зняць скурку, выдаліць косткі, філе пасячы. |
Тварог, яйкі, цукар старанна перамяшаць, можна дадаць трохі смятаны, затым усыпаць манку. |
Заліваем рыс вадой і пакідаем на гадзіну Зліць ваду, памыць і перакласці рыс у рондаль. |
Прамыты рыс трохі праварыць на вадзе, затым дадаць малако і варыць рыс да паўгатовасці. Пасаліць. |
Салодкі перац нарэзаць маленькімі кубікамі. Востры перац дробна насекчы. Адварваць рыс у булёне 10 хвілін. |
Здробненыя галоўкі цыбулі і 2 шклянкі рысу спасераваць у алеі да празрыстасці рысу і падзяліць на дзве часткі. |
Вычышчаную бульбу адварыце ў падсоленай вадзе, разамніце ў пюрэ і ўбіце яйка. |
Шпінат нарэзаць, тушыць з невялікай колькасцю вады і сметанкавым маслам, спасераваць муку, развесці летнім малаком да кансістэнцыі густога соусу, пасаліць. |
Рыбу раскрыжоўваюць на паляндвіцы са скурай без костак, наразаюць невялікімі кавалачкамі і пасыпаюць соллю і перцам. |
Падрыхтаваную рыбу парэзаць на кавалкі, пасыпаць соллю, перцам, укачаць у муку і абсмажыць на алеі з абодвух бакоў. |
Выкласці рыбную паляндвіцу ў адзін шэраг у рондаль для запяканак. Растапіць масла ў асобным посудзе на працягу 40 секунд пры поўнай магутнасці. Дадаць муку і ўсё добра перамяшаць. |
Раску добра прамыць у праточнай вадзе і адварыць у кіпячай падсоленай вадзе 10 хвілін. |
Нагрэць духоўку да 200°. Перасыпаць рабарбар нерафінаваным цукрам і пакінуць, пакуль рабарбар не стане мяккім. |
Рабарбар ачысціць і нарэзаць кавалкамі. Закіпяціць 125 мл вады з цукрам і бланшаваць рабарбар 2 хвіліны. |
Нагрэць духоўку да 175° С. Размачыць рабарбар, парэзаны на кавалачкі, у невялікай колькасці вады. |
Карэнішча пырніка (150 г) старанна прамыць, адварыць у падсоленай вадзе, нарэзаць на кавалачкі, прапусціць праз мясасечку. |
Бульбу ачысціць, нарэзаць кружочкамі і варыць у кіпячай падсоленай вадзе 5 хвілін. |
Булён закіпяціць, павольна ўсыпаць манныя крупы і, памешваючы, варыць прыкладна 15 хвілін. |
Моркву і яблыкі ачысціць, нацерці на буйнай тарцы.У атрыманую масу дадаць яйкі, манныя крупы, цукар ці мёд і ўсё старанна перамяшаць. |
Дробна нарэзаную моркву прыпусціць. Асобна сварыць фасоль і працерці. Затым прадукты змяшаць і дадаць яйкі, масла, соль. |
Моркву нарэзаць на кавалкі і прыпусціць у невялікай колькасці вады. Прыпушчаную моркву дробна пасячы ці здрабніць у мясасечцы, пакласці ў сатэйнік, моцна нагрэць, затым засыпаць тонкім струменем манныя крупы і добра перамяшаць. |
Дробна насечаную цыбулю і моркву, нарэзаную тонкімі кружкамі, пасаліць і спасераваць на працягу 10 хвілін з алеем. |
Стаўце кіпяціцца імбрычак. Тым часам памыйце моркву, і верхні пласт з яе саскрабіце ножыкам. Рэжам моркву невялікімі брусочкамі ці ж кружочкамі. |
1. Хлеб замачыце ў малацэ.
2. Сырую моркву для запяканкі пачысціць, нацерці на тарцы з дробнымі адтулінамі. Жаўткі расцерці з цукрам, бялкі ўзбіць у пышную пену. |
Награваем духоўку да сярэдняй тэмпературы. Кладзем моркву і бульбу ў рондаль, наліваем ваду, каб пакрыла гародніну, і варым да гатовасці. Сцэджваем ваду, перакладаем ў вялікую міску і шаруем на тонкай тарцы. |
Нагрэць у рондалі малако, дадаць сліўкі, цэдру і карыцу, варыць каля 5 хвілін. |
Адварыце макароны ў падсоленай вадзе да гатовасці. Адкіньце макароны на друшляк і прамыйце іх. |
|