Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы

    Усяго матэрыялаў ў каталогу: 7783
    Паказана матэрыялаў: 401-450
    Старонкі: « 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 155 156 »

    Бабовыя адварыце і прыгатуйце пюрэ. Астудзіце да 40-50 С.

    Мучныя стравы | Просмотров: 321 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.11.2016 | Комментарии (0)

    Для падрыхтоўкі аладак можна выкарыстоўваць адвараную ці сырую моркву.

    Мучныя стравы | Просмотров: 345 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.11.2016 | Комментарии (0)

    Гатовую астуджаную аўсяную кашу змяшаць са здробненым на тарцы яблыкам, мукой, соллю і цукрам.

    Мучныя стравы | Просмотров: 323 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.11.2016 | Комментарии (0)

    Змяшаць усе кампаненты, разагрэць патэльню і выкладваць сталовай лыжкай аладкі.

    Мучныя стравы | Просмотров: 219 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.11.2016 | Комментарии (0)

    Яйкі ўзбіце з соллю, цукрам і маслам, развядзіце іх шклянкай кефіру і ўсыпце муку.

    Мучныя стравы | Просмотров: 411 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.11.2016 | Комментарии (0)

    Муку прасеяць. Малако трохі падагрэць і развесці ў ім дрожджы.

    Мучныя стравы | Просмотров: 396 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.11.2016 | Комментарии (0)

    Кефір выліваем у рондальчык. Разбіваем у яго яйка, выкладваем цукровы пясок, соду і змешваем.

    Мучныя стравы | Просмотров: 249 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.11.2016 | Комментарии (0)

    Змяшайце яйкі з соллю і цукрам, дадайце ў іх палову шклянкі кефіру, бесперапынна памешваючы, паступова ўсыпце муку і замесіце гладкае цеста.

    Мучныя стравы | Просмотров: 372 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.11.2016 | Комментарии (0)

    Замясіць цеста з малака, масла, дрожджаў, цукру, яечных жаўткоў, мукі, каб цеста магло раскочвацца.

    Мучныя стравы | Просмотров: 301 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.11.2016 | Комментарии (0)

    500 г кефіру, лепш тлустага (3,2%), соль на кончыку нажа, прыкладна 2 сталовых лыжкі цукру,

    Мучныя стравы | Просмотров: 342 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.11.2016 | Комментарии (0)

    Замясіць цеста, змяшаўшы яйкі, муку, малако і трохі солі. Пакінуць на 30 хвілін.

    Мучныя стравы | Просмотров: 408 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.11.2016 | Комментарии (0)

    Гарбуз ачысціць ад скуркі і насення, і здрабніць на буйнай тарцы.

    Мучныя стравы | Просмотров: 379 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.11.2016 | Комментарии (0)

    Прыкладна 2/3 патрэбнага па рэцэптуры малака награваюць да 30-35 градусаў, раствараюць дрожджы, дадаюць цукар, соль, яйкі, растопленае масла і ўсё добра змешваюць.

    Мучныя стравы | Просмотров: 269 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.11.2016 | Комментарии (0)

    Змяшаць 15 г свежых дрожджаў і гарбатную лыжку солі з 250 г пшанічнай мукі. Заліць 0,5 л цёплага малака напалову з вадой і размяшаць.

    Мучныя стравы | Просмотров: 292 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.11.2016 | Комментарии (0)

    Расцерці яйкі з цукрам, малако і муку, змяшаць і ўзбіць цеста да гушчыні смятаны.

    Мучныя стравы | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.11.2016 | Комментарии (0)

    Арэхі растаўчы ў ступцы, часнык расцерці з соллю, змяшаць, дадаўшы сланечнікавы алей.

    Першыя стравы | Просмотров: 275 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)

    Арэхі растаўчы ў ступцы, часнык расцерці з соллю, змяшаць, дадаўшы сланечнікавы алей.

    Першыя стравы | Просмотров: 263 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)

    Цыбулю-парэю злёгку спасераваць, злучыць з нарэзанымі кавалачкамі кабачкоў ці гарбузы, заліць булёнам ці вадой, дадаць масла, трохі солі і прыпусціць.

    Першыя стравы | Просмотров: 321 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)

    Кабачкі ачысціце, нарэжце лустачкамі, пакладзіце ў сатэйнік, дадайце нарэзаную цыбулю-парэй, масла, 1/2 шклянкі вады, соль і прыпускайце да гатовасці.

    Першыя стравы | Просмотров: 367 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя кабачкі нарэзаць лустачкамі і прыпусціць у невялікай колькасці кіпячага малака з маслам.

    Першыя стравы | Просмотров: 348 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя баклажаны ці кабачкі нарэзаць кружочкамі, абкачаць у муце з соллю і абсмажыць на алеі.

    Першыя стравы | Просмотров: 405 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)

    Ачысціць бульбу і прамыць цыбулю. Дробна парэзаць і адварыць у булёне з салерай да мяккасці.

    Першыя стравы | Просмотров: 274 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)

    Сварыць ці патушыць у вадзе 1/2 кабачка, працерці скрозь сіта ці прапусціць праз мясасечку.

    Першыя стравы | Просмотров: 298 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)

    Кабачок, цыбулю і вычышчаныя ад скуркі памідоры парэзаць кубікамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 371 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2016 | Комментарии (0)

    Нарэжце кабачок невялікімі кубікамі. У рондалі ці жароўні разагрэйце 2 гарбатныя лыжкі аліўкавага алею і смажце ў ім кабачок і дробна нарэзаную цыбулю да залацістага колеру - прыкладна 10 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 315 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2016 | Комментарии (0)

    Кабачкі вымыйце і нарэжце кружкамі. Цыбуліну-шалот і зубчык часныку ачысціце і дробна пасечыце.

    Першыя стравы | Просмотров: 393 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2016 | Комментарии (0)

    Кабачкі ачысціце, разрэжце ўздоўж напалову, выдаліце насенне, нарэжце лустачкамі, злёгку абсмажце з 1 сталовай лыжкай масла. Уліце булён, давядзіце да кіпення і варыце 10 хвілін.

    Першыя стравы | Просмотров: 390 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2016 | Комментарии (0)

    Ачысціць кабачкі, нарэзаць кубікамі і сварыць у падсоленай вадзе. Праз 10 хвілін усыпаць манныя крупы ці рыс.

    Першыя стравы | Просмотров: 368 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2016 | Комментарии (0)

    Рыс перабраць, прамыць, усыпаць у кіпячую падсоленую ваду і добра разварыць.

    Першыя стравы | Просмотров: 411 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2016 | Комментарии (0)

    Ачысціце кабачкі, нарэжце кубікамі і сварыце ў невялікай колькасці падсоленай вады.

    Першыя стравы | Просмотров: 331 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2016 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя кабачкі, нарэзаныя буйнымі кавалачкамі, і дробна нарэзаную цыбулю заліць 2 шклянкамі вады, пасаліць і варыць на слабым агні да мяккасці, затым працерці скрозь сіта.

    Першыя стравы | Просмотров: 387 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2016 | Комментарии (0)

    Цукіні ачысціць, тонка парэзаць і патушыць у малацэ да мяккасці. Зліць.

    Першыя стравы | Просмотров: 355 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2016 | Комментарии (0)

    Ачысціць і нацерці на тарцы кабачкі і апусціць у кіпячую падсоленую ваду.

    Першыя стравы | Просмотров: 455 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2016 | Комментарии (0)

    У кіпячую ваду спачатку апускаем нарэзаную кубікамі бульбу, праз 10 хвілін дадаем кабачок, таксама нарэзаны кубікамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 393 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    Вымыць і ачысціць фенхель і кабачок. Фенхель нарэзаць дробнымі кубікамі, а кабачок кружочкамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 385 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    Кабачкі разрэзаць уздоўж на дзве паловы, ачысціць ад насення і нарэзаць на квадрацікі таўшчынёй 0,3 см.

    Першыя стравы | Просмотров: 275 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць белую пасероўку з мукі і расліннага алею ці сметанкавага масла, развесці яе невялікай колькасцю кіпеню, пасаліць і давесці да кіпення.

    Першыя стравы | Просмотров: 271 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя і нарэзаныя кубікамі кабачкі сварыць у салёнай вадзе.

    Першыя стравы | Просмотров: 281 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя кабачкі нарэзаць кубікамі, адварыць у падсоленай вадзе і дадаць да іх манныя крупы ці рыс.

    Першыя стравы | Просмотров: 331 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    Кабачкі старанна прамыць і прапусціць праз мясасечку разам са скуркай і насеннем.

    Першыя стравы | Просмотров: 277 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    Маладыя з тонкай скуркай кабачкі ачысціць, прамыць, нарэзаць на зусім дробныя кубікі і пакласці ў папярэдне спасераваную у масле зялёную цыбулю, абсыпаную мукой.

    Першыя стравы | Просмотров: 446 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    Белую фасоль (1 ст. лыжку на порцыю) намачыць у вадзе на 1-2 гадзіны.

    Першыя стравы | Просмотров: 271 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    Вычышчаную бульбу нарэзаць саломкай. Нашаткаваную белую частку цыбулі-парэя спасераваць на маслі.

    Першыя стравы | Просмотров: 294 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    Насыпце лусканы гарох у міску, заліце халоднай вадой і пакіньце яго на некалькі гадзін ці на ноч. Зліце ваду, прамыйце гарох у халоднай вадзе і зноў зліце ваду.

    Першыя стравы | Просмотров: 376 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2016 | Комментарии (0)

    На аліўкавым алеі ў кацялку некалькі хвілін прасмажыць бекон.

    Першыя стравы | Просмотров: 348 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.10.2016 | Комментарии (0)

    Моркву, пятрушку і цыбулю-парэй нарэжце кружочкамі, перац - саломкай.

    Першыя стравы | Просмотров: 328 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.10.2016 | Комментарии (0)

    Курыцу сварыць у падсоленай вадзе разам з вычышчанай і дробна нарэзанай цыбуляй.

    Першыя стравы | Просмотров: 405 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.10.2016 | Комментарии (0)

    Перац і кабачкі вымыць, ачысціць і нарэзаць кавалачкамі. Бульбу ачысціць і нарэзаць кубікамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 361 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.10.2016 | Комментарии (0)

    Мяса і цыбулю парэзаць, абсмажыць у масле на працягу 10-12 хвілін.

    Дзічына | Просмотров: 311 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)

    З мякаці рыхтуюць фарш, куды дадаюць свіное сала ці тлустую свініну.

    Дзічына | Просмотров: 331 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2016 | Комментарии (0)