Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Алкагольныя напоі

    АЛЫЧОВЫ ДЭСЕРТНЫ ЛІКЁР

    -цукровы сіроп 66% - 5 л,

    -алычовы спіртаваны сок (алыча свежая - 2, 7 кг) - 2,5 л,

    -цытрынавая кіслата, ванілін - 0, 5 г,

    -колер - 3, 5 г,

    -тартразін - 0, 1 г,

    -вада - 2.0-2, 5 л.

     

    Алычовы спіртаваны сок змяшаць з сіропам, цытрынавай кіслатой для давядзення кіслотнасці лікёру да 0, 45 г/100 мл, дадаць ванілін, тартразін і колер. Затым напой працадзіць, разліць у бутэлькі і закаркаваць. Атрыманы напой залаціста-жоўтага колеру, кісла-салодкі, з водарам алычы, крэпасць не больш за 25%.

    Катэгорыя: Алкагольныя напоі | Дабавіў: wawkalaki (18.07.2014)
    Праглядаў: 253 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar