| Статыстыка |
Анлайн усяго: 3 Гасцей: 3 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 28 Паказана матэрыялаў: 1-28 |
|
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Адварыце шампіньёны 5 хвілін у кіпячай вадзе (цалкам). Не злівайце булён - ён яшчэ спатрэбіцца. Спасіруйце ў алеі дробна нарэзаную цыбулю і муку да залацістага колеру.
|
З капялюшыкаў грыбоў акуратна зніміце скурку, прамыйце, парэжце на кавалачкі. Дробна парэжце рэпчатую цыбулю, абсмажце яе на масле, дадайце грыбы
|
Грыбы вымыць, пакрышыць на кавалкі, абліць варам. Злажыць у рондаль, дадаць цыбулю, масла, троху вады і тушыць. Пасаліць, папярчыць, уліць смятану.
|
Мяса нарэзаць кавалачкамі, як для гуляшу. Грыбы здрабніць. Засыпаць мяса грыбамі, рэзкімі затаўкамі
|
Сырую бульбу нарэзаць долькамі, пакласці ў гліняны посуд, засыпаць рэзкімі затаўкамі і грыбамі
|
Вымачаныя сухія грыбы (50 г) прапусціць праз мясасечку, перамяшаць з песцікамі хвашчу (200 г), пасаліць, пакласці ў металічныя формачкі, паліць смятанай (40 г) і запекчы ў духоўцы.
|
Апрацаваныя і прамытыя грыбы пакласці ў разагрэты сланечнікавы алей, заправіць па густу соллю, цукрам, цытрынавым сокам і, даўшы 5 хвілін пакіпець
|
Нашаткаваную цыбулю злёгку падсмажце ў масле. Затым пакладзіце вымытыя, запаніраваныя ў муце свежыя рыжыкі
|
Старанна прагледзіце грыбы на прадмет прысутнасці ў іх чарвякоў. Добра прамыйце, нарэжце сярэднімі кавалачкамі і адварыце ў падсоленай вадзе
|
Папярэдне замочаныя грыбы адварыць, нарэзаць саломкай. Пасераваную муку развесці невялікай колькасцю ахалоджанага грыбнога адвару
|
Парэжце кавалачкамі мяса, моцна адбіце - каб атрымаліся тонкія мясныя лісты. Грыбы абсмажце з цыбуляй, дадайце смятаны, патушыце да густога стану.
|
Маслякі прамыйце, ачысціце, выражце пашкоджаныя месцы. Парэжце на зручныя кавалачкі, маленькія грыбочкі можна пакінуць цэлымі. Абсмажце грыбы на патэльні.
|
Грыбы тушаныя ў сліўках рыхтуюцца даволі доўга, але яно таго варта. Гэта найсмачны рэцэпт з грыбоў, тушаных у сліўках у духоўцы.
|
Адварыць да паўгатоўнасці баравікі. Здробненую цыбулю і нарэзаныя дробна карані пятрушкі падсмажыць у рондалі з раслінным алеем
|
Грыбы ачысціць, абліць кіпенем, прамыць, нарэзаць, выкласці на патэльню. Калі з грыбоў выпарыцца амаль ўся вадкасць, пакласці масла
|
Вараную бульбу пакрышыць на скрылікі і падсмажыць з цыбуляй на масле.
|
Грыбы ачысціць, старанна прамыць, абліць кіпенем, затым парэзаць, пасаліць, злёгку абсмажыць.
|
Грыбы дунькі перабярыце, добра прамыйце, вымачыце і толькі потым варыце ў горка-салёным расоле 30-40 хвілін.
|
Свежыя грыбы абліць кіпенем, нарэзаць брусочкамі, пакласці ў рондаль. Нарэзаць паўколамі цыбулю, падсмажыць на сметанкавым масле, змяшаць з вешанкай
|
Грыбы парэзаць, тушыць у патэльні, дадаць цыбулю, заліць паловай колькасці смятаны.
|
Клубні фенхеля разрэзаць напалову і на працягу 5-6 хвілін бланшаваць у кіпячай вадзе з цытрынавым сокам. Затым адкінуць на друшляк і даць сцячы.
|
Бульбу наразаюць лустачкамі ці долькамі, абсмажваюць і складаюць у посуд для тушэння.
|
Адварыце ў падсоленай вадзе бульбу ў мундзіры. Ачысціце яе, нарэжце лустачкамі і абсмажце ў масле.
|
Перабраныя і прамытыя грыбы адварыць у падсоленай вадзе, затым дробна парэзаць, дадаць нашаткаваную цыбулю
|
Свежыя грыбы (лепш масляк) ачысціць, старанна прамыць, апусціць на 2-3 хвіліны ў кіпень, зліць ваду.
|
Вымыць баранавую ножку, пасаліць і злёгку нацерці мукой. Растапіць сметанкавае масла ў вялікім рондалі для тушэння і абсмажыць мяса з усіх бакоў.
|
Нагрэць вялікую патэльню, у ёй растапіць алей і злёгку абсмажыць моркву, цыбулю і грыбы, нарэзаныя кубікамі
|
Грыбы ачысціць, адлучыць капялюшыкі ад ножак, прамыць і адварыць. Цыбулю дробна нашаткаваць і злёгку абсмажыць на алеі, злучыць з грыбамі і смажыць 10-15 хвілін.
|
|