Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 28 Паказана матэрыялаў: 1-28 |
|
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Адварыце шампіньёны 5 хвілін у кіпячай вадзе (цалкам). Не злівайце булён - ён яшчэ спатрэбіцца. Спасіруйце ў алеі дробна нарэзаную цыбулю і муку да залацістага колеру. |
З капялюшыкаў грыбоў акуратна зніміце скурку, прамыйце, парэжце на кавалачкі. Дробна парэжце рэпчатую цыбулю, абсмажце яе на масле, дадайце грыбы |
Грыбы вымыць, пакрышыць на кавалкі, абліць варам. Злажыць у рондаль, дадаць цыбулю, масла, троху вады і тушыць. Пасаліць, папярчыць, уліць смятану. |
Мяса нарэзаць кавалачкамі, як для гуляшу. Грыбы здрабніць. Засыпаць мяса грыбамі, рэзкімі затаўкамі |
Сырую бульбу нарэзаць долькамі, пакласці ў гліняны посуд, засыпаць рэзкімі затаўкамі і грыбамі |
Вымачаныя сухія грыбы (50 г) прапусціць праз мясасечку, перамяшаць з песцікамі хвашчу (200 г), пасаліць, пакласці ў металічныя формачкі, паліць смятанай (40 г) і запекчы ў духоўцы. |
Апрацаваныя і прамытыя грыбы пакласці ў разагрэты сланечнікавы алей, заправіць па густу соллю, цукрам, цытрынавым сокам і, даўшы 5 хвілін пакіпець |
Нашаткаваную цыбулю злёгку падсмажце ў масле. Затым пакладзіце вымытыя, запаніраваныя ў муце свежыя рыжыкі |
Старанна прагледзіце грыбы на прадмет прысутнасці ў іх чарвякоў. Добра прамыйце, нарэжце сярэднімі кавалачкамі і адварыце ў падсоленай вадзе |
Папярэдне замочаныя грыбы адварыць, нарэзаць саломкай. Пасераваную муку развесці невялікай колькасцю ахалоджанага грыбнога адвару |
Парэжце кавалачкамі мяса, моцна адбіце - каб атрымаліся тонкія мясныя лісты. Грыбы абсмажце з цыбуляй, дадайце смятаны, патушыце да густога стану. |
Маслякі прамыйце, ачысціце, выражце пашкоджаныя месцы. Парэжце на зручныя кавалачкі, маленькія грыбочкі можна пакінуць цэлымі. Абсмажце грыбы на патэльні. |
Грыбы тушаныя ў сліўках рыхтуюцца даволі доўга, але яно таго варта. Гэта найсмачны рэцэпт з грыбоў, тушаных у сліўках у духоўцы. |
Адварыць да паўгатоўнасці баравікі. Здробненую цыбулю і нарэзаныя дробна карані пятрушкі падсмажыць у рондалі з раслінным алеем |
Грыбы ачысціць, абліць кіпенем, прамыць, нарэзаць, выкласці на патэльню. Калі з грыбоў выпарыцца амаль ўся вадкасць, пакласці масла |
Вараную бульбу пакрышыць на скрылікі і падсмажыць з цыбуляй на масле. |
Грыбы ачысціць, старанна прамыць, абліць кіпенем, затым парэзаць, пасаліць, злёгку абсмажыць. |
Грыбы дунькі перабярыце, добра прамыйце, вымачыце і толькі потым варыце ў горка-салёным расоле 30-40 хвілін. |
Свежыя грыбы абліць кіпенем, нарэзаць брусочкамі, пакласці ў рондаль. Нарэзаць паўколамі цыбулю, падсмажыць на сметанкавым масле, змяшаць з вешанкай |
Грыбы парэзаць, тушыць у патэльні, дадаць цыбулю, заліць паловай колькасці смятаны. |
Клубні фенхеля разрэзаць напалову і на працягу 5-6 хвілін бланшаваць у кіпячай вадзе з цытрынавым сокам. Затым адкінуць на друшляк і даць сцячы. |
Бульбу наразаюць лустачкамі ці долькамі, абсмажваюць і складаюць у посуд для тушэння. |
Адварыце ў падсоленай вадзе бульбу ў мундзіры. Ачысціце яе, нарэжце лустачкамі і абсмажце ў масле. |
Перабраныя і прамытыя грыбы адварыць у падсоленай вадзе, затым дробна парэзаць, дадаць нашаткаваную цыбулю |
Свежыя грыбы (лепш масляк) ачысціць, старанна прамыць, апусціць на 2-3 хвіліны ў кіпень, зліць ваду. |
Вымыць баранавую ножку, пасаліць і злёгку нацерці мукой. Растапіць сметанкавае масла ў вялікім рондалі для тушэння і абсмажыць мяса з усіх бакоў. |
Нагрэць вялікую патэльню, у ёй растапіць алей і злёгку абсмажыць моркву, цыбулю і грыбы, нарэзаныя кубікамі |
Грыбы ачысціць, адлучыць капялюшыкі ад ножак, прамыць і адварыць. Цыбулю дробна нашаткаваць і злёгку абсмажыць на алеі, злучыць з грыбамі і смажыць 10-15 хвілін. |
|