Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 7 Паказана матэрыялаў: 1-7 |
|
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Кампаненты развесці ў малацэ, замясіць цеста і разрэзаць на 12 кавалкаў. Скруціць у шарыкі і раскачаць. |
Масла расцерці з цукрам, узбіць яйкі, дадаць соду, соль, 1 шклянку смятаны, усё ўзбіць. |
На стол насыпаць 2 шклянкі мукі, пачак маргарыну, пасекчы нажом. На вадзе змяшаць яйка з цытрынавай кіслатой, усю сумесь уліць у цеста і перамяшаць. |
Шакалад здрабніць, растапіць на гарачай вадзяной лазні, і трохі астудзіць. Ён павінен мець кансістэнцыю крэму, але не быць занадта цёплым. |
Узбіваць безэ трэба не больш, чым па тры бялка за адзін раз. На адмысловай паперы для выпечкі, адрэзанай па памеру бляхі, намаляваць кругі дыяметрам 28, 24, 20, 16, 12, 8 і 4 см. |
Бялок (10 яйкаў) узбіць да утварэння густой масы. Паступова дадаць цукар. Дадаць жаўток (10 яйкаў) і ўзбіваць. |
Расцерці разам масла і цукар, дадаць сліўкі. Змяшаць разам прасеяную муку з пекарскім парашком і ўсыпаць у сумесь з маслам. |
|