Статыстыка |
Анлайн усяго: 7 Гасцей: 7 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1037 Паказана матэрыялаў: 1-50 |
Старонкі: 1 2 3 ... 20 21 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Арэхі растаўчы ў ступцы, часнык расцерці з соллю, змяшаць, дадаўшы сланечнікавы алей. |
Арэхі растаўчы ў ступцы, часнык расцерці з соллю, змяшаць, дадаўшы сланечнікавы алей. |
Цыбулю-парэю злёгку спасераваць, злучыць з нарэзанымі кавалачкамі кабачкоў ці гарбузы, заліць булёнам ці вадой, дадаць масла, трохі солі і прыпусціць. |
Кабачкі ачысціце, нарэжце лустачкамі, пакладзіце ў сатэйнік, дадайце нарэзаную цыбулю-парэй, масла, 1/2 шклянкі вады, соль і прыпускайце да гатовасці. |
Вычышчаныя кабачкі нарэзаць лустачкамі і прыпусціць у невялікай колькасці кіпячага малака з маслам. |
Вычышчаныя баклажаны ці кабачкі нарэзаць кружочкамі, абкачаць у муце з соллю і абсмажыць на алеі. |
Ачысціць бульбу і прамыць цыбулю. Дробна парэзаць і адварыць у булёне з салерай да мяккасці. |
Сварыць ці патушыць у вадзе 1/2 кабачка, працерці скрозь сіта ці прапусціць праз мясасечку. |
Кабачок, цыбулю і вычышчаныя ад скуркі памідоры парэзаць кубікамі. |
Нарэжце кабачок невялікімі кубікамі. У рондалі ці жароўні разагрэйце 2 гарбатныя лыжкі аліўкавага алею і смажце ў ім кабачок і дробна нарэзаную цыбулю да залацістага колеру - прыкладна 10 хвілін. |
Кабачкі вымыйце і нарэжце кружкамі. Цыбуліну-шалот і зубчык часныку ачысціце і дробна пасечыце. |
Кабачкі ачысціце, разрэжце ўздоўж напалову, выдаліце насенне, нарэжце лустачкамі, злёгку абсмажце з 1 сталовай лыжкай масла. Уліце булён, давядзіце да кіпення і варыце 10 хвілін. |
Ачысціць кабачкі, нарэзаць кубікамі і сварыць у падсоленай вадзе. Праз 10 хвілін усыпаць манныя крупы ці рыс. |
Рыс перабраць, прамыць, усыпаць у кіпячую падсоленую ваду і добра разварыць. |
Ачысціце кабачкі, нарэжце кубікамі і сварыце ў невялікай колькасці падсоленай вады. |
Вычышчаныя кабачкі, нарэзаныя буйнымі кавалачкамі, і дробна нарэзаную цыбулю заліць 2 шклянкамі вады, пасаліць і варыць на слабым агні да мяккасці, затым працерці скрозь сіта. |
Цукіні ачысціць, тонка парэзаць і патушыць у малацэ да мяккасці. Зліць. |
Ачысціць і нацерці на тарцы кабачкі і апусціць у кіпячую падсоленую ваду. |
У кіпячую ваду спачатку апускаем нарэзаную кубікамі бульбу, праз 10 хвілін дадаем кабачок, таксама нарэзаны кубікамі. |
Вымыць і ачысціць фенхель і кабачок. Фенхель нарэзаць дробнымі кубікамі, а кабачок кружочкамі. |
Кабачкі разрэзаць уздоўж на дзве паловы, ачысціць ад насення і нарэзаць на квадрацікі таўшчынёй 0,3 см. |
Прыгатаваць белую пасероўку з мукі і расліннага алею ці сметанкавага масла, развесці яе невялікай колькасцю кіпеню, пасаліць і давесці да кіпення. |
Вычышчаныя і нарэзаныя кубікамі кабачкі сварыць у салёнай вадзе. |
Вычышчаныя кабачкі нарэзаць кубікамі, адварыць у падсоленай вадзе і дадаць да іх манныя крупы ці рыс. |
Кабачкі старанна прамыць і прапусціць праз мясасечку разам са скуркай і насеннем. |
Маладыя з тонкай скуркай кабачкі ачысціць, прамыць, нарэзаць на зусім дробныя кубікі і пакласці ў папярэдне спасераваную у масле зялёную цыбулю, абсыпаную мукой. |
Белую фасоль (1 ст. лыжку на порцыю) намачыць у вадзе на 1-2 гадзіны. |
Вычышчаную бульбу нарэзаць саломкай. Нашаткаваную белую частку цыбулі-парэя спасераваць на маслі. |
Насыпце лусканы гарох у міску, заліце халоднай вадой і пакіньце яго на некалькі гадзін ці на ноч. Зліце ваду, прамыйце гарох у халоднай вадзе і зноў зліце ваду. |
На аліўкавым алеі ў кацялку некалькі хвілін прасмажыць бекон. |
Моркву, пятрушку і цыбулю-парэй нарэжце кружочкамі, перац - саломкай. |
Курыцу сварыць у падсоленай вадзе разам з вычышчанай і дробна нарэзанай цыбуляй. |
Перац і кабачкі вымыць, ачысціць і нарэзаць кавалачкамі. Бульбу ачысціць і нарэзаць кубікамі. |
Вымыць і ачысціць бурак, нарэзаць саломкай, пакласці яго ў кіпячы рыбны булён, дадаць нарэзаную саломкай моркву, і варыць пры слабым кіпенні 10 - 15 хвілін. |
Бурак ачысціць, прамыць, нашаткаваць саломкай, апырскаць воцатам і тушыць з вычышчанымі ад скуркі памідорамі і булёнам. |
Нарэзаны саломкай бурак тушыць да паўгатовасці з даданнем топленага масла, булёна, воцату і солі. |
Наліць 4,5 літраў вады. Лапатку (з костачкай) варыць 1 гадзіну, выняць мяса, даць яму астыць. У булён дадаць усе кубікі, праз 5 хвілін - соль па густу. |
Васьміногаў размарозьце, адварыце ў падсоленай вадзе на працягу 5-7 хвілін і нарэжце кавалачкамі. |
Сала нарэзаць дробнымі кубікамі. Цыбуліну ачысціць і насекчы. Усю гародніну вымыць, ачысціць, нарэзаць лустачкамі або кубікамі. |
Зварыць грыбны булён. Бурак, моркву, пятрушку і цыбулю нарэзаць саломкай, пакласці ў супавы рондаль, дадаць памідоры, воцат, цукар, трохі булёна, 1-2 ст. лыжкі алею і, зачыніўшы вечкам, паставіць гародніну тушыць. |
Зварыць грыбны булён. Бурак, моркву, пятрушку і цыбулю нарэзаць саломкай, пакласці ў супавы рондаль, дадаць памідоры, воцат, цукар, трохі булёна, 1-2 ст. лыжкі алею і, зачыніўшы вечкам, паставіць гародніну тушыць. |
Кальмары дбайна прамыць у халоднай вадзе і адварыць у падсоленай вадзе пры слабым кіпенні на працягу 3-5 хвілін. Вараныя кальмары нарэзаць кубікамі і абсмажыць з дробна нарэзаным салам-шпікам і рэпчатай цыбуляй. |
Буракі абабраць, памыць, заліць халоднай вадой і варыць ды мяккасці. Затым буракі змяльчыць на буйнай тарцы або нашаткаваць, апусціць у адвар, закіпяціць, дадаць цытрынавую кіслату, соль, цукар, астудзіць. |
Боршч рыхтуюць на касцяным і мясным булёне, мяса падаюць разам з баршчом. Бурак патушыць з воцатам, часткай сала або тлушчам, знятым з паверхні булёна, цукрам і памідорамі або таматавай пастай. |
У досыць вялікі рондаль наліць палову вады і паставіць закіпаць. Пакуль закіпае вада праробліваем наступнае. У глыбокую патэльню з вечкам (пажадана без дзіркі, а калі ёсць, то затыкнуць запалкамі, мы будзем тушыць гародніну ва ўласным соку) пакласці кавалачак сметанковага масла, зверху парэзаную гародніну: |
Здрабніце бурак, імбір, часнык і лаўровае лісце ў блендэры з 400 мл вады. Перакладзіце сумесь у міску. |
Ялавічыну вымыць і заліць вадой. Варыць 1,5 гадзіны. |
Бурачнае бацвінне прамыць, лісце нарэзаць саломкай, а бурачныя хвосцікі дробнымі кубікамі. Моркву і бурак ачысціць і нарэзаць дробнымі кубікамі, корань пятрушкі ці салеры нарэзаць саломкай. |
Вымытую і нарэзаную крапіву пакласці ў рондаль, заліць невялікай колькасцю гарачай вады і варыць на сярэднім агні. Адвар працадзіць, крапіву працерці праз сіта. |
Свініну заліваюць халоднай вадой і вараць да гатовасці, булён працэджваюць. Бурак чысцяць, наразаюць саломкай, соляць і тушаць да гатовасці з даданнем воцату, цукру і булёна. |
|