Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1037
    Паказана матэрыялаў: 101-150
    Старонкі: « 1 2 3 4 5 ... 20 21 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Яблыкі ачысціць ад скуркі і насення, нарэзаць невялікімі кавалачкамі, скласці ў рондаль, дадаць цукар, трохі карыцы і тушыць на слабым агні, пад вечкам, да гатовасці.

    Першыя стравы | Просмотров: 71 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Свежую рыбу нарэзаць кавалачкамі па 20-25 г, паскладаць шэрагамі ў сатэйнік, пасаліць, зверху пакласці нарэзаную рэпчатую цыбулю, заліць гарачай вадой і варыць да гатовасці.

    Першыя стравы | Просмотров: 120 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    У рондаль уліць малако 1 л. Малако развесці вадой прыкладна напалам, пакласці некалькі гарошын чорнага перцу, 3 шт. гваздзічкі.

    Першыя стравы | Просмотров: 103 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Апрацаваны бекон кавалачкамі 2-4 хвіліны выгрэць у посудзе для супу пры 100%. Палову бекону выняць.

    Першыя стравы | Просмотров: 103 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Хлеб нарэзаць на кубікі, падсушыць з алеем у духоўцы. Малако закіпяціць, размяшаць з жаўткамі. Заліць грэнкі малаком, пасаліць па густу

    Першыя стравы | Просмотров: 108 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Качан сярэдняй велічыні ачысціць і падзяліць на суквецці, заліць кіпенем, пасаліць і варыць, пакуль капуста не стане мяккай.

    Першыя стравы | Просмотров: 126 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Індычку нарэзаць кубікамі і абсмажыць разам з нашаткаванай цыбуляй.

    Першыя стравы | Просмотров: 111 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Хлеб нарэзаць кубікамі і злёгку падсушыць. Малако закіпяціць, злучыць з расцёртымі жаўткамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 108 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    У кіпячую ваду ўсыпаць крупы з жалудоў, бесперапынна памешваючы, варыць 15-20 хвілін на сярэднім агні, дадаць малако, соль і масла, давесці да кіпення, накрыць вечкам і ахінуць на 20-30 хвілін (ці паставіць стамляцца ў духоўку).

    Першыя стравы | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Злучыць у блендэры ці на кухонным камбайне аліўкавы алей, семечкі, ёгурт, гарчыцу, булён, чылі і часнык. Узбіць да утварэння аднастайнай сумесі. Заправіць па густу.

    Першыя стравы | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаную дыню здрабніць, скласці ў рондаль, дадаць цукар і тушыць у зачыненым посудзе да гатовасці.

    Першыя стравы | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаную кубікамі бульбу, сечаную цыбулю апусціць у кіпячую ваду і варыць, пакуль бульба не размягчыцца.

    Першыя стравы | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы нарэзаць саломкай і разам з цыбуляй абсмажыць на масле, падліць кіпень, дадаць нарэзаную кубікамі бульбу, соль, перац, лаўр. ліст і варыць да гатовасці бульбы.

    Першыя стравы | Просмотров: 115 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Злучыць у блендэры ці ў кухонным камбайне аліўкавы алей, семечкі, ёгурт, гарчыцу, булён, чылі і часнык. Узбіць да утварэння аднастайнай сумесі. Заправіць па густу.

    Першыя стравы | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Узбіце катык. Стаўчыце часнык і арэхі з алеем у аднастайную масу, пасаліце, змяшайце з катыком.

    Першыя стравы | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціць ад скуркі і нарэзаць памідоры. Тафу нарэзаць дробнымі кубікамі. Агурок ачысціць ад лупіны і насення. Дробна здрабніць зялёны перац, цыбулю і пятрушку.

    Першыя стравы | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    У квас дадаць квашаную капусту, адвараную халодную бульбу, нарэзаную кубікамі, сечаную рэпчатую ці зялёную цыбулю, алей, трохі цёртага хрэна, цукар, соль па густу.

    Першыя стравы | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі і вараную бульбу нарэзаць саломкай ці кубікамі. Зялёную цыбулю пасыпаць соллю і размінаць драўлянай лыжкай датуль, пакуль не вылучыцца сок.

    Першыя стравы | Просмотров: 82 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    У кефір пакласці нарэзанае маленькімі кубікамі халоднае адваранае мяса, кавалачкі свежага агурка ці радыскі (можна тое і іншае разам), сечанае яйка, смятану.

    Першыя стравы | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Мяса (вяндліну, каўбасу), бульбу і агурок нарэзаць маленькімі кубікамі, капусту здрабніць, зялёную цыбулю расцерці з соллю.

    Першыя стравы | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Хрэн нацерці на дробнай тарцы, зеляніну кропу дробна нарэзаць, свежыя агуркі нацерці на буйнай тарцы, усё змяшаць са 150 г солі.

    Першыя стравы | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Дробна нарэзаць зялёную цыбулю і кроп. Пакласці ў посуд, у якім рыхтуецца халаднік, пасаліць і злёгку памяць драўлянай лыжкай.

    Першыя стравы | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    У рондаль выліваем кефір і мінеральную ваду, кладзём таматавую пасту.

    Першыя стравы | Просмотров: 96 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Мяса нарэжце невялікімі кавалачкамі. Агуркі і звараныя ўкрутую яйкі нарэжце кубікамі, радыску - долькамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 139 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Ў падсоленай вадзе адварыць здробненае лісце шчаўя. Астудзіць, дадаць зеляніну цыбулі і дробна нарэзаныя свежыя агуркі.

    Першыя стравы | Просмотров: 106 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Рыбу раскрыжоўваюць на паляндвіцу, адварваюць, астуджаюць і наразаюць кавалачкамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Рыбу раскрыжоўваюць на паляндвіцу, адварваюць, астуджаюць і наразаюць кавалачкамі. Вараныя яйкі сякуць.

    Першыя стравы | Просмотров: 106 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Рыбу чысцяць, трыбушаць, раскрыжоўваюць на паляндвіцу, наразаюць невялікімі кавалачкамі, прыпускаюць і астуджаюць.

    Першыя стравы | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Заліць разынкі півам і даць пастаяць некалькі гадзін. Затым дадаць у яго карыцу, цукар, нарэзаную кубікамі цытрыну.

    Першыя стравы | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Мясны фарш абсмажце ў малой колькасці тлушчу. Цыбуліну натрыце на тарцы і выкладзіце ў мяса падчас смажання.

    Першыя стравы | Просмотров: 116 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Мясны фарш абсмажце ў малой колькасці тлушчу. Цыбуліну натрыце на тарцы і выкладзіце ў мяса падчас смажання.

    Першыя стравы | Просмотров: 105 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу, моркву, бручку добра прамыць і асобна адварыць, ачысціць, нарэзаць дробнымі кубікамі. Свежыя агуркі, зялёную цыбулю, радыску ачысціць, прамыць і нарэзаць таксама дробнымі кубікамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Вараную ялавічыну, вяндліну, язык, а таксама вычышчаныя свежыя агуркі нарэзаць маленькімі кубікамі; дробна нарэзаць зялёную цыбулю і ў талерцы расцерці лыжкай, дадаўшы трохі солі; цыбуля ад гэтага стане мяккай.

    Першыя стравы | Просмотров: 121 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць і падаць гэтую акрошку гэтак жа, як і мясную. Цяляціну папярэдне падсмажыць ці сварыць,

    Першыя стравы | Просмотров: 115 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Мяса (ці каўбасу) нарэзаць кубікамі, агуркі, яечны бялок, зялёную цыбулю і кроп - дробнымі кавалачкамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Халоднае, нетлустае варанае ці смажанае мяса, каўбасу, язык, цяляціну, дзічыну ці птушку нарэзаць дробнымі кубікамі і скласці ў рондаль.

    Першыя стравы | Просмотров: 106 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Адвараную бульбу, свежыя агуркі, адваранае мяса наразаюць дробнымі кубікамі.

    Першыя стравы | Просмотров: 83 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Варанае мяса і агуркі нарэзаць кубікамі. Дробна нарэзаную зялёную цыбулю расцерці з соллю да з'яўлення соку.

    Першыя стравы | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Астуджанае варанае мяса і вычышчаныя ад скуркі свежыя агуркі нарэзаць дробнымі кубікамі ці кароткай саломкай (1 1/2-2 см).

    Першыя стравы | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Прамыты здробнены кроп, нарэзаны кубікамі агурок пакласці ў сыроватку.

    Першыя стравы | Просмотров: 112 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Вараную ялавічыну, вяндліну, язык, цяляціну, а таксама вычышчаныя свежыя агуркі, нарэзаць маленькімі кубікамі, здрабніць зялёную цыбулю і ў місцы расцерці лыжкай, дадаўшы трохі солі (цыбуля ад гэтага стане мяккай).

    Першыя стравы | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Сырую моркву і капусту кальрабі парэжце кубікамі, а свежую і квашаную капусту - саломкай.

    Першыя стравы | Просмотров: 124 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Расцерці ў місцы 2 кг свежай чарніцы. Адціснуць сок і паставіць яго на некалькі гадзін, каб на дно асеў асадак.

    Першыя стравы | Просмотров: 114 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Гарчыцу, цукар, соль і жаўток варанага яйка расцерці і развесці невялікай колькасцю квасу, пасля чаго злучыць з астатнім квасам.

    Першыя стравы | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціць дыню, яблыкі, нарэзаць кубікамі. Персікі апарыць і ачысціць ад скуркі, а мякаць здрабніць.

    Першыя стравы | Просмотров: 126 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Рэпу, кветкавую капусту, моркву адварыць і астудзіць. Свежыя агуркі нарэзаць кубікамі. Зялёную цыбулю дробна нарэзаць і расцерці з соллю.

    Першыя стравы | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Бурак, белакачанную капусту, рэпчатую цыбулю нарэжце саломкай, заліце вельмі гарачым квасам, затым астудзіце, дадайце нашаткаваную рэдзьку, соль і запраўце смятанай.

    Першыя стравы | Просмотров: 121 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу і бурак адварыць, ачысціць, дробна нарэзаць. Агуркі ачысціць ад скуркі, таксама дробна нарэзаць. Адварыць струкі бабоў ці фасолі і нарэзаць на кавалачкі.

    Першыя стравы | Просмотров: 126 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю вымыць і нарэзаць, радыску вымыць і нашаткаваць. Яйкі адварыць укрутую, абліць халоднай вадой, ачысціць і пасекчы. Кроп вымыць і дробна нарэзаць.

    Першыя стравы | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю вымыць і нарэзаць, радыску вымыць і нашаткаваць. Яйкі адварыць укрутую, абліць халоднай вадой, ачысціць і пасекчы.

    Першыя стравы | Просмотров: 77 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.08.2014 | Комментарии (0)