| Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1037 Паказана матэрыялаў: 101-150 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 ... 20 21 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Яблыкі ачысціць ад скуркі і насення, нарэзаць невялікімі кавалачкамі, скласці ў рондаль, дадаць цукар, трохі карыцы і тушыць на слабым агні, пад вечкам, да гатовасці.
|
Свежую рыбу нарэзаць кавалачкамі па 20-25 г, паскладаць шэрагамі ў сатэйнік, пасаліць, зверху пакласці нарэзаную рэпчатую цыбулю, заліць гарачай вадой і варыць да гатовасці.
|
У рондаль уліць малако 1 л. Малако развесці вадой прыкладна напалам, пакласці некалькі гарошын чорнага перцу, 3 шт. гваздзічкі.
|
Апрацаваны бекон кавалачкамі 2-4 хвіліны выгрэць у посудзе для супу пры 100%. Палову бекону выняць.
|
Хлеб нарэзаць на кубікі, падсушыць з алеем у духоўцы. Малако закіпяціць, размяшаць з жаўткамі. Заліць грэнкі малаком, пасаліць па густу
|
Качан сярэдняй велічыні ачысціць і падзяліць на суквецці, заліць кіпенем, пасаліць і варыць, пакуль капуста не стане мяккай.
|
Індычку нарэзаць кубікамі і абсмажыць разам з нашаткаванай цыбуляй.
|
Хлеб нарэзаць кубікамі і злёгку падсушыць. Малако закіпяціць, злучыць з расцёртымі жаўткамі.
|
У кіпячую ваду ўсыпаць крупы з жалудоў, бесперапынна памешваючы, варыць 15-20 хвілін на сярэднім агні, дадаць малако, соль і масла, давесці да кіпення, накрыць вечкам і ахінуць на 20-30 хвілін (ці паставіць стамляцца ў духоўку).
|
Злучыць у блендэры ці на кухонным камбайне аліўкавы алей, семечкі, ёгурт, гарчыцу, булён, чылі і часнык. Узбіць да утварэння аднастайнай сумесі. Заправіць па густу.
|
Вычышчаную дыню здрабніць, скласці ў рондаль, дадаць цукар і тушыць у зачыненым посудзе да гатовасці.
|
Нарэзаную кубікамі бульбу, сечаную цыбулю апусціць у кіпячую ваду і варыць, пакуль бульба не размягчыцца.
|
Грыбы нарэзаць саломкай і разам з цыбуляй абсмажыць на масле, падліць кіпень, дадаць нарэзаную кубікамі бульбу, соль, перац, лаўр. ліст і варыць да гатовасці бульбы.
|
Злучыць у блендэры ці ў кухонным камбайне аліўкавы алей, семечкі, ёгурт, гарчыцу, булён, чылі і часнык. Узбіць да утварэння аднастайнай сумесі. Заправіць па густу.
|
Узбіце катык. Стаўчыце часнык і арэхі з алеем у аднастайную масу, пасаліце, змяшайце з катыком.
|
Ачысціць ад скуркі і нарэзаць памідоры. Тафу нарэзаць дробнымі кубікамі. Агурок ачысціць ад лупіны і насення. Дробна здрабніць зялёны перац, цыбулю і пятрушку.
|
У квас дадаць квашаную капусту, адвараную халодную бульбу, нарэзаную кубікамі, сечаную рэпчатую ці зялёную цыбулю, алей, трохі цёртага хрэна, цукар, соль па густу.
|
Агуркі і вараную бульбу нарэзаць саломкай ці кубікамі. Зялёную цыбулю пасыпаць соллю і размінаць драўлянай лыжкай датуль, пакуль не вылучыцца сок.
|
У кефір пакласці нарэзанае маленькімі кубікамі халоднае адваранае мяса, кавалачкі свежага агурка ці радыскі (можна тое і іншае разам), сечанае яйка, смятану.
|
Мяса (вяндліну, каўбасу), бульбу і агурок нарэзаць маленькімі кубікамі, капусту здрабніць, зялёную цыбулю расцерці з соллю.
|
Хрэн нацерці на дробнай тарцы, зеляніну кропу дробна нарэзаць, свежыя агуркі нацерці на буйнай тарцы, усё змяшаць са 150 г солі.
|
Дробна нарэзаць зялёную цыбулю і кроп. Пакласці ў посуд, у якім рыхтуецца халаднік, пасаліць і злёгку памяць драўлянай лыжкай.
|
У рондаль выліваем кефір і мінеральную ваду, кладзём таматавую пасту.
|
Мяса нарэжце невялікімі кавалачкамі. Агуркі і звараныя ўкрутую яйкі нарэжце кубікамі, радыску - долькамі.
|
Ў падсоленай вадзе адварыць здробненае лісце шчаўя. Астудзіць, дадаць зеляніну цыбулі і дробна нарэзаныя свежыя агуркі.
|
Рыбу раскрыжоўваюць на паляндвіцу, адварваюць, астуджаюць і наразаюць кавалачкамі.
|
Рыбу раскрыжоўваюць на паляндвіцу, адварваюць, астуджаюць і наразаюць кавалачкамі. Вараныя яйкі сякуць.
|
Рыбу чысцяць, трыбушаць, раскрыжоўваюць на паляндвіцу, наразаюць невялікімі кавалачкамі, прыпускаюць і астуджаюць.
|
Заліць разынкі півам і даць пастаяць некалькі гадзін. Затым дадаць у яго карыцу, цукар, нарэзаную кубікамі цытрыну.
|
Мясны фарш абсмажце ў малой колькасці тлушчу. Цыбуліну натрыце на тарцы і выкладзіце ў мяса падчас смажання.
|
Мясны фарш абсмажце ў малой колькасці тлушчу. Цыбуліну натрыце на тарцы і выкладзіце ў мяса падчас смажання.
|
Бульбу, моркву, бручку добра прамыць і асобна адварыць, ачысціць, нарэзаць дробнымі кубікамі. Свежыя агуркі, зялёную цыбулю, радыску ачысціць, прамыць і нарэзаць таксама дробнымі кубікамі.
|
Вараную ялавічыну, вяндліну, язык, а таксама вычышчаныя свежыя агуркі нарэзаць маленькімі кубікамі; дробна нарэзаць зялёную цыбулю і ў талерцы расцерці лыжкай, дадаўшы трохі солі; цыбуля ад гэтага стане мяккай.
|
Прыгатаваць і падаць гэтую акрошку гэтак жа, як і мясную. Цяляціну папярэдне падсмажыць ці сварыць,
|
Мяса (ці каўбасу) нарэзаць кубікамі, агуркі, яечны бялок, зялёную цыбулю і кроп - дробнымі кавалачкамі.
|
Халоднае, нетлустае варанае ці смажанае мяса, каўбасу, язык, цяляціну, дзічыну ці птушку нарэзаць дробнымі кубікамі і скласці ў рондаль.
|
Адвараную бульбу, свежыя агуркі, адваранае мяса наразаюць дробнымі кубікамі.
|
Варанае мяса і агуркі нарэзаць кубікамі. Дробна нарэзаную зялёную цыбулю расцерці з соллю да з'яўлення соку.
|
Астуджанае варанае мяса і вычышчаныя ад скуркі свежыя агуркі нарэзаць дробнымі кубікамі ці кароткай саломкай (1 1/2-2 см).
|
Прамыты здробнены кроп, нарэзаны кубікамі агурок пакласці ў сыроватку.
|
Вараную ялавічыну, вяндліну, язык, цяляціну, а таксама вычышчаныя свежыя агуркі, нарэзаць маленькімі кубікамі, здрабніць зялёную цыбулю і ў місцы расцерці лыжкай, дадаўшы трохі солі (цыбуля ад гэтага стане мяккай).
|
Сырую моркву і капусту кальрабі парэжце кубікамі, а свежую і квашаную капусту - саломкай.
|
Расцерці ў місцы 2 кг свежай чарніцы. Адціснуць сок і паставіць яго на некалькі гадзін, каб на дно асеў асадак.
|
Гарчыцу, цукар, соль і жаўток варанага яйка расцерці і развесці невялікай колькасцю квасу, пасля чаго злучыць з астатнім квасам.
|
Ачысціць дыню, яблыкі, нарэзаць кубікамі. Персікі апарыць і ачысціць ад скуркі, а мякаць здрабніць.
|
Рэпу, кветкавую капусту, моркву адварыць і астудзіць. Свежыя агуркі нарэзаць кубікамі. Зялёную цыбулю дробна нарэзаць і расцерці з соллю.
|
Бурак, белакачанную капусту, рэпчатую цыбулю нарэжце саломкай, заліце вельмі гарачым квасам, затым астудзіце, дадайце нашаткаваную рэдзьку, соль і запраўце смятанай.
|
Бульбу і бурак адварыць, ачысціць, дробна нарэзаць. Агуркі ачысціць ад скуркі, таксама дробна нарэзаць. Адварыць струкі бабоў ці фасолі і нарэзаць на кавалачкі.
|
Цыбулю вымыць і нарэзаць, радыску вымыць і нашаткаваць. Яйкі адварыць укрутую, абліць халоднай вадой, ачысціць і пасекчы. Кроп вымыць і дробна нарэзаць.
|
Цыбулю вымыць і нарэзаць, радыску вымыць і нашаткаваць. Яйкі адварыць укрутую, абліць халоднай вадой, ачысціць і пасекчы.
|
|