Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 260 Паказана матэрыялаў: 1-50 |
Старонкі: 1 2 3 4 5 6 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Тлустую ялавічыну ці бараніну нарэзаць кавалачкамі вагой па 30-50 г., пасаліць і паскладаць пластамі, перакладаючы кольцамі цыбулі і зелянінай кропу. |
Мякаць ялавічыны ці бараніны нарэзаць кавалачкамі вагой па 30-50 г. |
Ялавічыну (выразку) нарэзаць на 5-6 кавалкаў на порцыю, намачыць воцатам, дадаць тонка нашаткаваную рэпчатую цыбулю, пасыпаць соллю, перцам, скласці ў не акісляючы посуд і паставіць у халоднае месца на 2-3 гадзіны. |
З мякаці ялавічыны, якую трэба ачысціць ад плёнак і сухажылляў, наразаюць невялікія аднолькавыя кавалачкі, укладваюць у гліняны ці эмаляваны посуд. |
Ялавічную паляндвіцу наразаюць кубікамі. Алей расціраецца з чырвоным молатым перцам. |
Рыхтаваць гэтак жа, як і шашлык па-каўказску, толькі перад смажаннем прамарынаваныя кавалачкі ялавічыны вышмараваць растопленым сметанкавым маслам. |
Мяса нарэзаць кавалачкамі, абмыць, пакласці ў эмаляваны посуд, пасаліць, паперчыць, перамяшаць з нарэзанай рэпчатай цыбуляй, заліць воцатам і вытрымаць 5-6 гадзін у халодным месцы. |
Ялавічную паляндвіцу ці мяса першага гатунку нарэзаць кавалкамі па 30 г, дадаць сечаную цыбулю, соль, чорны перац, фруктовы воцат, лаўровы ліст, духмяны перац, перамяшаць і марынаваць у эмаляваным посудзе 2 - 3 дні. |
Сушоныя баравікі замачыць. Калі яны набрыняюць, адцадзіць, нарэзаць буйнымі лустачкамі, дробныя грыбы не рэзаць. |
Пячонку ачысціць ад плёнкі і нарэзаць кубікамі вагой па 30-40 г. |
Памідоры прамыць і нанізаць на шампур па 3-4 шт. |
Мяса разрэжце на кубікі ў 3 см. Грыбы як след прамыйце, зліце ваду, разрэжце на палоўкі. Кожны памідор разрэжце на 6 лустачак. |
Курынае мяса нарэзаць невялікімі кавалачкамі і нацерці сумессю з дробна нарэзанай цыбулі, расцёртага часныку, падсмажаных і растоўчаных арэхаў (можна арахіса) і алея. |
Мяса парэзаць кубікамі вагой па 30 г, заліць марынадам і вытрымаць 1,5-2 дня. |
Бараніну нарэзаць кубікамі з костачкай па 40 г. Буйна нарэзаныя цыбулю і зеляніну змяшаць з мясам, пасаліць, паперчыць, паклаўшы ў эмаляваны посуд і вытрымаць на холадзе 5 - 6 гадзін. |
Карэйку ці заднюю частку бараніны нарэзаць кавалачкамі па 40-50 г. |
Бараніну нарэзаць кавалачкамі па 30 - 40 г, пакласці ў керамічны посуд, пасыпаць соллю, цукрам, чорным молатым перцам, рэпчатай цыбуляй, нарэзанай паўколамі, заліць кіслым віном. |
Мякаць задніх ног сушонай бараніны нарэзаць на кавалачкі па 30 - 40 г, надзець на шампур і смажыць над распаленымі вуглямі, паліваючы солевым растворам. |
Мякаць бараніны нарэзаць на кавалачкі па 25 - 30 г, кабачкі нарэзаць лустачкамі, пасаліць і, чаргуючы, надзець на шампур. |
Падрыхтаванае качынае мяса нарэзаць кавалачкамі па 40 - 50 г, пасаліць, паперчыць, нанізаць на шампуры і абсмажыць да гатовасці над распаленымі вуглямі, увесь час апырскваючы халоднай вадой. |
Мякаць бараніны зачысціць ад грубых сухажылляў і разрэзаць на кавалачкі па 30 - 40 г. |
Парэзаць мяса на кавалачкі па 20 - 25 г, насадзіць іх на шампур упярэмежку з кольцамі цыбулі, моцна пасаліць і паперчыць, абсмажыць на вуглях да гатовасці |
Мякаць ад задняй нагі нарэзаць кавалачкамі па 25 - 30 г, пакласці ў гліняны посуд, дадаць дробна нарэзаны востры перац і лаўровы ліст, заліць сумессю малака і воцату і вытрымаць на холадзе два дня. |
Рэберную частку баранавай карэйкі насекчы разам з рэбернымі костачкамі невялікімі кавалачкамі па 50 - 60 г. |
Мяса нарэзаць кавалкамі па 60 - 80 г, адбіць драўляным малатком, нанізаць на шампур (2 кавалка на порцыю) і смажыць над распаленымі вуглямі, увесь час паварочваючы шампуры і паліваючы мяса растворам солі з часныком і перцам. |
Бараніну парэзаць на кубікі па 2 - 3 см і пакласці ў марынад з ёгурта (кіслага малака), імбіра і солі на некалькі гадзін. |
З мякаці спінной і паўспінной часткі бараніны зрэзаць грубыя сухажыллі і разрэзаць мяса на кавалкі. |
Нырачную частку бараніны прамыць, зачысціць, зрэзаўшы сухажыллі, зрабіць некалькі надрэзаў, каб падчас пячэння кавалкі бараніны не сцягвала, і нарэзаць напалову. |
Карэйку разрэзаць на кавалачкі па 50 - 60 г з костачкай, скласці ў эмаляваны посуд, пасыпаць перцам, соллю, дадаць вінны воцат, дробна нарэзаныую рэпчатую цыбулю і перамяшаць. |
Ачысціць мяса ад плёнкі, нарэзаць на кавалачкі па 30 - 35 г, пакласці ў эмаляваны посуд, пасаліць, паперчыць, дадаць дробна нашаткаваную цыбулю, заліць воцатам і марынаваць у халодным месцы пад вечкам 2 - 3 гадзіны. |
Вазьміце для шашлыка свіную паляндвіцу і нарэжце яе доўгімі лустачкамі. Растварыце цукар у гарачай вадзе і дадайце астатнія інгрэдыенты. |
Мяса нарэзаць кубікамі па 25 - 30 г, дадаць воцат, нашаткаваную рэпчатую цыбулю, соль і перац, марынаваць 6 - 8 гадзін у эмаляваным посудзе ў халодным месцы. |
Мякаць паяснічнай часткі свініны нарэзаць папярок валокнаў кавалачкамі па 30 - 40 г. |
Прамыць і ачысціць ныркі ад плёнкі, не выдаляючы павярхоўнага тлушчу. |
Свініну без костак нарэзаць на невялікія кубікі. Базілік дробна парэзаць. |
Філе нарэжце кубікамі, ананас - лустачкамі. На драўляныя шпажкі, чаргуючы, наніжыце кавалачкі ананасаў і курыную паляндвіцу. |
Філе нарэжце кубікамі і замарынуйце з дробнарубленым імбірам, соусам і мёдам. |
Грудку індычкі і каўбаскі нарэжце кавалачкамі. Салодкі перац нарэжце кавалачкамі, цыбулю - долькамі. |
Нарэжце бараніну кубікамі і змяшайце з вострым соусам. Тонка нашаткуйце капусту. |
Каўбасу нарэзаць кружочкамі таўшчынёй 2 см. Рэпчатую цыбулю нарэзаць чвэртачкамі і абліць кіпенем. |
Мяса маладога тлустага зайца, не марынуючы, нарэзаць буйнымі кавалачкамі, пасаліць, паперчыць. |
Грыбы старанна ачысціць і прамыць. Вычышчаныя грыбы пакласці на друшляк і абліць кіпенем. |
Рэберную частку мяса разрабіць на кавалкі па 120 г, пасыпаць перцам, нанізаць на шампур і абсмажыць на падпаленых вуглях. |
Соль, часнык і здробненую цыбулю растаўчы разам і расцерці ў кашыцу. |
Мякаць бараніны нарэзаць кавалачкамі па 15 - 20 г, скласці ў неакісляючы посуд, дадаць нашаткаваную рэпчатую цыбулю, вінны воцат, аніс, чырвоны перац, перамяшаць і, ушчыльніўшы, пакінуць у халодным месцы на 3 - 4 гадзіны. |
Мяса прамыць, ачысціць ад сухажылляў, зрэзаць лішні тлушч і нарэзаць 28 - 32 кавалачка дыяметрам каля 4 см. |
Мяса нарэзаць кавалачкамі па 25 - 30 г і нанізаць на шампур, чаргуючы кавалачак мяса і кавалачак тлустага хваста. |
Мякаць бараніны нарэзаць на кавалачкі па 30 - 40 г, скласці ў эмаляваны посуд, пасаліць, дадаць перац, нашаткаваную цыбулю, воцат. |
Мякаць бараніны, вычышчанай ад сухажылляў, разрэзаць на кавалкі ў форме кубікаў вагой 30 - 40 г і паскладаць у эмаляваны рондаль, у які пакласці нацёртую на тарцы рэпчатую цыбулю і зеляніну пятрушкі, пасыпаць соллю і перцам, намачыць цытрынавым сокам. |
Мяса прамыць, ачысціць ад плёнак і тлушчу, затым нарэзаць невялікімі даўгаватымі кавалачкамі (каля 20 г кожны). |
|