Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 260
    Паказана матэрыялаў: 201-250
    Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Рыхтуюць фарш з 1,5-2 кг мякаці катлетнай часці свінні, здрабняюць, перасыпаюць соллю, цыбуляй, перцам. Далей смажаць на патэльні як звычайна.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 82 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Мякаць цяляціны нарэзаць па 2 лустачкі на порцыю, моцна адбіць, паперчыць, пасаліць і апырскаць сокам цытрыны.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Кавалкі мяса абкачаць у муце, змяшанай з соллю і перцам, і абсмажыць на слабым агні ў масле (мяса павінна размягчыцца, але не набыць карычневага колеру).

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Цялячыя катлеты падсмажыць у сатэйніку са сметанкавым маслам так, каб яны не моцна падрумяніліся. Заліць катлеты сліўкамі і булёнам, звараным з костак цяляціны, пасыпаць соллю, перцам і прыпусціць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 82 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы адварыць на пару і дробна нарэзаць. Мякаць цяляціны прапусціць праз мясасечку, дадаць грыбы, яйка, віно, пасаліц ь і перамяшаць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 82 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    З катлетнай часці нарэзаць катлеты з костачкай - кожную з рэбернай костачкай, адбіць, пасаліць, паперчыць, смажыць, паварочваючы, з маслам да румянага колеру.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Мякаць цяляціны пракруціць праз мясасечку, дадаць замочаны ў сліўках белы хлеб, дробна нарэзаныя шампіньёны, алівы, здробнены часнык і жаўткі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    У халадзільнік паставіць 100 мл вады. Уключыць імбрычак з вадой. Цяляціну прамыць, нарэзаць кавалачкамі. Цыбулю і бульбу ачысціць, разрэзаць на чатыры часткі. Мяса з цыбуляй і бульбай прапусціць праз мясасечку.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 74 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць ад карэйкі катлеты з костачкай, адбіць, пасыпаць соллю і перцам, намачыць у яйку, запаніраваць у сухарах і падсмажыць на патэльні з разагрэтым тлушчам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Для падрыхтоўкі катлет заднюю і паяснічную частку тушкі адлучаюць ад костак, пракручваюць на мясасечцы. На 700- 800 г мяснога фаршу дадаюць 100-150 г пракручанай на мясасечцы цыбулі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 72 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Апрацаванага труса прамыйце, адлучыце мякаць ад костак. Косткі выкарыстоўвайце для падрыхтоўкі булёна. Мякаць прапусціце двойчы праз мясасечку, пры паўторным драбненні дадайце замочаны ў малацэ хлеб.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзанае маленькімі кавалачкамі мяса прапусціць праз мясасечку разам з дробна нарэзанай і спасераванай цыбуляй, замочаным у вадзе хлебам, змяшаць з добра ўзбітым яйкам, соллю і перцам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 75 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць з цяляціны катлетную масу , але без цыбулі і часныку. Сфармаваць катлеты ці біточкі, запаніраваць іх у дробцы пшанічнага хлеба ці ў сухарах. Смажыць гэтак жа, як катлеты з сечанай ялавічыны.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 79 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць катлеты сечаныя з цяляціны па 2-3 шт. на порцыю. На талерку ці парцыённую патэльню пакласці адвараную вермішэль, запраўленую сметанкавым маслам ці вадкім малочным соусам, змясціць на яе смажаныя катлеты, якія заліць гарачым малочным соусам сярэдняй гушчыні,

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Катлеты, прыгатаваныя з катлетнай масы звычайным спосабам, але без паніравання (па 2 шт. на порцыю), пакласці на змазаную тлушчам бляху ці патэльню.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Мякаць не вельмі тлустай свініны прапусціць праз мясасечку, пасаліць, дадаць халодную ваду, перац і добра перамяшаць (хлеб не дадаваць).

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса і гародніну пракруціць на мясасечцы, зеляніну дробна пасекчы. Усё злучыць, пасаліць, паперчыць, дадаць яйка і перамяшаць. Сфармаваць катлеты і абсмажыць з двух бакоў на алеі.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Ялавічыну прыпусціць у невялікай колькасці вады ці булёна з даданнем цыбулі, карэнняў і лаўровага ліста. Бульбу сварыць у лупіне і ачысціць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Мясны фарш змяшаць з бланшыраванай здробненай крапівай, размочаным у малацэ або вадзе белым хлебам, дадаць яйка, дробна здробненую цыбулю, чорны перац, соль, змяшаць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 71 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаванае мяса разам з замочаным у вадзе або малацэ і адціснутым чэрствым белым хлебам прапусціць праз мясарубку, дадаць дробна пасечаны часнок, соль, старанна перамяшаць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць катлеты з бараніны па 2 шт. на порцыю, зрэзаць з іх плёнкі, зачысціць костачкі і злёгку адбіць. Запаніраваць катлеты ў пшанічнай муце, а затым, намачыўшы ў сырым яйку, ў хлебных дробках. За 10 хвілін да падачы катлеты падсмажыць на тлушчы.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Катлеты прыгатаваць гэтак жа, як "Катлеты натуральныя з бараніны смажаныя". Звараныя ў падсоленай вадзе донцы артышокаў вышмараваць смятанай і злёгку падсмажыць у смажыльнай шафе.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 85 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Мякаць бараніны прапускаюць праз мясасечку. У фарш дадаюць сырое яйка, чорны перац. Усё старанна змешваюць. Для начыння бяруць адвараны рыс, дробна сякуць з зялёнай цыбуляй, крапівай. Дадаюць соль, чабор молаты, сметанкавае масла.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Выразаць мяса з баранавай лапаткі, ачысціць ад плёнак і жыл, дробна нарэзаць, дадаць кавалак масла, 2 жаўтка, трохі сухароў, пасаліць, паперчыць і добра ўсё перамяшаць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Ваду і малако разагрэць, не даводзячы да кіпення. Бульбу пакласці ў міску, заліць вадой і малаком. Перамяшаць, дадаць мясны фарш, яйка, сыр, пятрушку, соль, перац і мушкатавы арэх.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса прапусціць праз мясасечку, дадаць змочаную ў малацэ булку, яйка, соль, перац, дробку цукру і цыбулю.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 70 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Катлеты злёгку адбіць, трохі абрэзаць ад косткі і падрэзаць так, каб утварылася кішэнь, у якую ўкласці мяту, чацвярцінку памідора і нарэзаны зубчык часныку,

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Мякаць ялавічыны і свініны нарэжце на кавалкі, прапусціце праз мясасечку, дадайце замочаны ў малацэ хлеб, цыбулю і соль.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 112 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць ялавічыну кавалкамі так, каб кожны быў з костачкай. Абрэзаць плёнку, мяса добра адбіць, пасаліць і паперчыць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    З баранавай карэйкі, зачышчанай ад грубых сухажылляў, нарэзаць катлеты з костачкамі па 2 шт. на порцыю, зачысціць іх, злёгку адбіць, пасыпаць соллю, перцам і смажыць да гатовасці на рашотцы над вуглямі ці на патэльні з тлушчам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць ад баранавай карэйкі катлеты з костачкамі па адной штуцы на порцыю і смажыць іх на рашотцы ці на патэльні з тлушчам да гатовасці.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуюцца гэтак жа, як і ялавічныя.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 108 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Катлеты адбіць да магчыма меншай таўшчыні, паперчыць, пасаліць, паліць цытрынавым сокам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю і часнык дробна пасечыце, дадайце да фаршу, увядзіце зеляніну кропу, сырое яйка, перамяшайце, пасаліце, паперчыце.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 123 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Для смажання ўзяць трохі мукі і кукурузнага алею. Вымешваем ўсе прадукты вельмі добра і даём фаршу "адпачыць" 2 гадзіны ў халадзільніку.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць мясныя шарыкі з фаршу і хлеба. Абсмажыць на антыпрыгарнай патэльні і запекчы ў духоўцы.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Зрабіць катлетную масу. Пакласці на бляху ці ў форму сфармаваныя шарыкі, зрабіць паглыбленне і

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 112 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Дзве шклянкі шматкоў заліць дзвюма шклянкамі кіпеню, кінуць два кубіка булёна.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту пацерці на тарцы, адварыць (можна без солі) 3 хвіліны , адкінуць на друшляк.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 132 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Мяса нарэзаць на кавалкі, адбіць, пасаліць, паперчыць, нацерці часныком, на сярэдзіну пакласці трохі сметанкавага масла.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Са свіной карэйкі нарэзаць катлеты з костачкай па адной штуцы на порцыю, зачысціць іх і, злёгку адбіць, пасыпаць соллю і перцам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Моркву ачысціце, нарэжце саломкай і абсмажце на частцы масла. Мякаць ялавічыны прапусціце праз мясасечку, дадайце замочаны ў вадзе батон, яйкі, соль, перац, сечаную цыбулю і моркву.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 85 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Мяса прапусціць праз мясасечку разам з вяндлінай, заправіць соллю, чорным молатым перцам, дадаць яйка, усё старанна перамяшаць, сфармаваць катлету, абкачаць у муце.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Свініну прапусціце праз мясасечку 2 разы. Бульбу і цыбулю нарэжце дробнымі кубікамі. Дадайце ваду, соль, перац.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    На мяса пакласці лустачкі вяндліны, нарэзаныя палоскамі, сыр і шпінат, тонкімі кружочкамі - моркву, долькамі - яйкі, салеру.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    У місцы старанна перамяшаць фарш з бараніны і каўбасы, мякіш хлеба, замочаны ў вадзе і адціснуты, цыбулю, яйка, пятрушку, цёрты сыр, соль, перац.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 116 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Свіную карэйку (з косткай) нарэзаць кавалкамі так, каб кожны апынуўся з костачкай, адбіць, костачку зачысціць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 125 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Мяса нарэзаць на парцыённыя кавалачкі, адбіць, пасаліць, паперчыць, нацерці

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 134 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Тклапі здрабніце і развядзіце ў 50-70 мл цёплай вады. Частку цыбулі (500 г) і часнык прапусціце праз мясасечку. Зялёны перац ачысціце ад насення і дробна пасечыце.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 137 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Гэтыя інгрэдыенты як след перамяшаць, накрыць сурвэткай і пакінуць у супакоі на паўгадзіны.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 130 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)