Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 260 Паказана матэрыялаў: 201-250 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Рыхтуюць фарш з 1,5-2 кг мякаці катлетнай часці свінні, здрабняюць, перасыпаюць соллю, цыбуляй, перцам. Далей смажаць на патэльні як звычайна. |
Мякаць цяляціны нарэзаць па 2 лустачкі на порцыю, моцна адбіць, паперчыць, пасаліць і апырскаць сокам цытрыны. |
Кавалкі мяса абкачаць у муце, змяшанай з соллю і перцам, і абсмажыць на слабым агні ў масле (мяса павінна размягчыцца, але не набыць карычневага колеру). |
Цялячыя катлеты падсмажыць у сатэйніку са сметанкавым маслам так, каб яны не моцна падрумяніліся. Заліць катлеты сліўкамі і булёнам, звараным з костак цяляціны, пасыпаць соллю, перцам і прыпусціць. |
Грыбы адварыць на пару і дробна нарэзаць. Мякаць цяляціны прапусціць праз мясасечку, дадаць грыбы, яйка, віно, пасаліц ь і перамяшаць. |
З катлетнай часці нарэзаць катлеты з костачкай - кожную з рэбернай костачкай, адбіць, пасаліць, паперчыць, смажыць, паварочваючы, з маслам да румянага колеру. |
Мякаць цяляціны пракруціць праз мясасечку, дадаць замочаны ў сліўках белы хлеб, дробна нарэзаныя шампіньёны, алівы, здробнены часнык і жаўткі. |
У халадзільнік паставіць 100 мл вады. Уключыць імбрычак з вадой. Цяляціну прамыць, нарэзаць кавалачкамі. Цыбулю і бульбу ачысціць, разрэзаць на чатыры часткі. Мяса з цыбуляй і бульбай прапусціць праз мясасечку. |
Нарэзаць ад карэйкі катлеты з костачкай, адбіць, пасыпаць соллю і перцам, намачыць у яйку, запаніраваць у сухарах і падсмажыць на патэльні з разагрэтым тлушчам. |
Для падрыхтоўкі катлет заднюю і паяснічную частку тушкі адлучаюць ад костак, пракручваюць на мясасечцы. На 700- 800 г мяснога фаршу дадаюць 100-150 г пракручанай на мясасечцы цыбулі. |
Апрацаванага труса прамыйце, адлучыце мякаць ад костак. Косткі выкарыстоўвайце для падрыхтоўкі булёна. Мякаць прапусціце двойчы праз мясасечку, пры паўторным драбненні дадайце замочаны ў малацэ хлеб. |
Нарэзанае маленькімі кавалачкамі мяса прапусціць праз мясасечку разам з дробна нарэзанай і спасераванай цыбуляй, замочаным у вадзе хлебам, змяшаць з добра ўзбітым яйкам, соллю і перцам. |
Прыгатаваць з цяляціны катлетную масу , але без цыбулі і часныку. Сфармаваць катлеты ці біточкі, запаніраваць іх у дробцы пшанічнага хлеба ці ў сухарах. Смажыць гэтак жа, як катлеты з сечанай ялавічыны. |
Прыгатаваць катлеты сечаныя з цяляціны па 2-3 шт. на порцыю. На талерку ці парцыённую патэльню пакласці адвараную вермішэль, запраўленую сметанкавым маслам ці вадкім малочным соусам, змясціць на яе смажаныя катлеты, якія заліць гарачым малочным соусам сярэдняй гушчыні, |
Катлеты, прыгатаваныя з катлетнай масы звычайным спосабам, але без паніравання (па 2 шт. на порцыю), пакласці на змазаную тлушчам бляху ці патэльню. |
Мякаць не вельмі тлустай свініны прапусціць праз мясасечку, пасаліць, дадаць халодную ваду, перац і добра перамяшаць (хлеб не дадаваць). |
Мяса і гародніну пракруціць на мясасечцы, зеляніну дробна пасекчы. Усё злучыць, пасаліць, паперчыць, дадаць яйка і перамяшаць. Сфармаваць катлеты і абсмажыць з двух бакоў на алеі. |
Ялавічыну прыпусціць у невялікай колькасці вады ці булёна з даданнем цыбулі, карэнняў і лаўровага ліста. Бульбу сварыць у лупіне і ачысціць. |
Мясны фарш змяшаць з бланшыраванай здробненай крапівай, размочаным у малацэ або вадзе белым хлебам, дадаць яйка, дробна здробненую цыбулю, чорны перац, соль, змяшаць. |
Падрыхтаванае мяса разам з замочаным у вадзе або малацэ і адціснутым чэрствым белым хлебам прапусціць праз мясарубку, дадаць дробна пасечаны часнок, соль, старанна перамяшаць. |
Нарэзаць катлеты з бараніны па 2 шт. на порцыю, зрэзаць з іх плёнкі, зачысціць костачкі і злёгку адбіць. Запаніраваць катлеты ў пшанічнай муце, а затым, намачыўшы ў сырым яйку, ў хлебных дробках. За 10 хвілін да падачы катлеты падсмажыць на тлушчы. |
Катлеты прыгатаваць гэтак жа, як "Катлеты натуральныя з бараніны смажаныя". Звараныя ў падсоленай вадзе донцы артышокаў вышмараваць смятанай і злёгку падсмажыць у смажыльнай шафе. |
Мякаць бараніны прапускаюць праз мясасечку. У фарш дадаюць сырое яйка, чорны перац. Усё старанна змешваюць. Для начыння бяруць адвараны рыс, дробна сякуць з зялёнай цыбуляй, крапівай. Дадаюць соль, чабор молаты, сметанкавае масла. |
Выразаць мяса з баранавай лапаткі, ачысціць ад плёнак і жыл, дробна нарэзаць, дадаць кавалак масла, 2 жаўтка, трохі сухароў, пасаліць, паперчыць і добра ўсё перамяшаць. |
Ваду і малако разагрэць, не даводзячы да кіпення. Бульбу пакласці ў міску, заліць вадой і малаком. Перамяшаць, дадаць мясны фарш, яйка, сыр, пятрушку, соль, перац і мушкатавы арэх. |
Мяса прапусціць праз мясасечку, дадаць змочаную ў малацэ булку, яйка, соль, перац, дробку цукру і цыбулю. |
Катлеты злёгку адбіць, трохі абрэзаць ад косткі і падрэзаць так, каб утварылася кішэнь, у якую ўкласці мяту, чацвярцінку памідора і нарэзаны зубчык часныку, |
Мякаць ялавічыны і свініны нарэжце на кавалкі, прапусціце праз мясасечку, дадайце замочаны ў малацэ хлеб, цыбулю і соль. |
Нарэзаць ялавічыну кавалкамі так, каб кожны быў з костачкай. Абрэзаць плёнку, мяса добра адбіць, пасаліць і паперчыць. |
З баранавай карэйкі, зачышчанай ад грубых сухажылляў, нарэзаць катлеты з костачкамі па 2 шт. на порцыю, зачысціць іх, злёгку адбіць, пасыпаць соллю, перцам і смажыць да гатовасці на рашотцы над вуглямі ці на патэльні з тлушчам. |
Нарэзаць ад баранавай карэйкі катлеты з костачкамі па адной штуцы на порцыю і смажыць іх на рашотцы ці на патэльні з тлушчам да гатовасці. |
Рыхтуюцца гэтак жа, як і ялавічныя. |
Катлеты адбіць да магчыма меншай таўшчыні, паперчыць, пасаліць, паліць цытрынавым сокам. |
Цыбулю і часнык дробна пасечыце, дадайце да фаршу, увядзіце зеляніну кропу, сырое яйка, перамяшайце, пасаліце, паперчыце. |
Для смажання ўзяць трохі мукі і кукурузнага алею. Вымешваем ўсе прадукты вельмі добра і даём фаршу "адпачыць" 2 гадзіны ў халадзільніку. |
Прыгатаваць мясныя шарыкі з фаршу і хлеба. Абсмажыць на антыпрыгарнай патэльні і запекчы ў духоўцы. |
Зрабіць катлетную масу. Пакласці на бляху ці ў форму сфармаваныя шарыкі, зрабіць паглыбленне і |
Дзве шклянкі шматкоў заліць дзвюма шклянкамі кіпеню, кінуць два кубіка булёна. |
Капусту пацерці на тарцы, адварыць (можна без солі) 3 хвіліны , адкінуць на друшляк. |
Мяса нарэзаць на кавалкі, адбіць, пасаліць, паперчыць, нацерці часныком, на сярэдзіну пакласці трохі сметанкавага масла. |
Са свіной карэйкі нарэзаць катлеты з костачкай па адной штуцы на порцыю, зачысціць іх і, злёгку адбіць, пасыпаць соллю і перцам. |
Моркву ачысціце, нарэжце саломкай і абсмажце на частцы масла. Мякаць ялавічыны прапусціце праз мясасечку, дадайце замочаны ў вадзе батон, яйкі, соль, перац, сечаную цыбулю і моркву. |
Мяса прапусціць праз мясасечку разам з вяндлінай, заправіць соллю, чорным молатым перцам, дадаць яйка, усё старанна перамяшаць, сфармаваць катлету, абкачаць у муце. |
Свініну прапусціце праз мясасечку 2 разы. Бульбу і цыбулю нарэжце дробнымі кубікамі. Дадайце ваду, соль, перац. |
На мяса пакласці лустачкі вяндліны, нарэзаныя палоскамі, сыр і шпінат, тонкімі кружочкамі - моркву, долькамі - яйкі, салеру. |
У місцы старанна перамяшаць фарш з бараніны і каўбасы, мякіш хлеба, замочаны ў вадзе і адціснуты, цыбулю, яйка, пятрушку, цёрты сыр, соль, перац. |
Свіную карэйку (з косткай) нарэзаць кавалкамі так, каб кожны апынуўся з костачкай, адбіць, костачку зачысціць. |
Мяса нарэзаць на парцыённыя кавалачкі, адбіць, пасаліць, паперчыць, нацерці |
Тклапі здрабніце і развядзіце ў 50-70 мл цёплай вады. Частку цыбулі (500 г) і часнык прапусціце праз мясасечку. Зялёны перац ачысціце ад насення і дробна пасечыце. |
Гэтыя інгрэдыенты як след перамяшаць, накрыць сурвэткай і пакінуць у супакоі на паўгадзіны. |
|