Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя мясныя стравы

    КАТЛЕТА СВІНАЯ СМАЖАНАЯ Ў ЦЕСЦЕ

    -120 г карэйкі свіной,

    -25 г мукі,

    -10 г яйка,

    -25 г малака,

    -20 г камбітлушчу свінога,

    -3 г цукру,

    -100-150 г гарніру,

    -перац

     

    Са свіной карэйкі нарэзаць катлеты з костачкай па адной штуцы на порцыю, зачысціць іх і, злёгку адбіць, пасыпаць соллю і перцам. Смажыць на рашотцы над вуглямі ці на патэльні з тлушчам. Гатовыя смажаныя катлеты акунуць, трымаючы за костачку, у напаўвадкае цеста, затым неадкладна пакласці па бляху ці патэльню з моцна нагрэтым тлушчам і смажыць абапал да утварэння скарыначкі. Для падрыхтоўкі цеста яечныя жаўткі змяшаць з малаком, соллю і цукрам, ўсыпаць прасеяную муку і размяшаць венічкам так, каб атрымалася аднастайнае цеста, як для аладак. Перад выкарыстаннем у цеста ўвесці за два - тры прыёмы ўзбітыя ў густую пену яечныя бялкі, акуратна змешваючы масу цеста знізу ўгару. Падаць гатовыя катлеты з адваранай гароднінай, запраўленай маслам, ці з агуркамі, памідорамі, марынаваным бураком ці капустай.

    Катэгорыя: Галоўныя мясныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (28.06.2014)
    Праглядаў: 226 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar