Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 206 Паказана матэрыялаў: 1-50 |
Старонкі: 1 2 3 4 5 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
На 0,25 вядра спірту, 3 разы вычышчанага, узяць 6 ці 9 шклянак вады і 6 фунтаў цукру. |
Расцерці 3 жаўтка з цукрам вагой 3 жаўткоў. Пакласці невялікую колькасць ванілі і дадаць 1 шклянку добрага, салодкага лікёру. |
Узбіць згушчонае малако, цукровую пудру і ванільны цукар да падваення аб'ёму сумесі, час ад часу дадаючы гарэлку. |
Жаўткі ўзбіваюць з цукрам, дадаюць ванільны цукар, уліваюць пры памешванні цёплае малако і каньяк. |
Малако даводзяць да кіпення і астуджаюць. |
Жаўткі расцерці з цукрам, дадаць ванілін, сліўкі, малако і спірт. Усё добра ўзбіць венцам ці міксерам. |
Расцерці драўлянай лыжкай яечныя жаўткі, дадаць цукровую пудру і працягваць расціраць яшчэ паўгадзіны. |
Жаўткі ўзбіць з пудрай да аднастайнасці. У малацэ растварыць каву і дадаць да жаўткоў. |
Расцерці драўлянай лыжкай жаўткі, дадаць цукровую пудру і працягваць расціраць яшчэ ½ гадзіны. |
Бяруць 5-6 яечных жаўткоў, дадаюць 200 г цукровага пяску (а лепш цукровай пудры), жаўткі расціраюць з цукрам. |
8-10 яечных жаўткоў ад самых свежых яйкаў змяшчаюць у посуд са сферычным дном, дадаюць 200-300 г цукровага пяску, старанна расціраюць жаўткі з цукрам да атрымання аднастайнай масы. |
Ўзяць 6 яечных жаўткоў, змяшаць з 250 г цукровай пудры, 1/2 ванілі і двума слоікамі згушчонага малака. |
Акуратна адлучыць ад бялкоў 8 яечных жаўткоў, пакласці ў фаянсавую міску, насыпаць туды 200 г цукру і пакуначак ванілі. |
Ўсё змешваюць і расціраюць да аднастайнай масы, затым заліваюць спіртам, пераліваюць у бутэльку, закаркоўваюць і вытрымліваюць некалькі тыдняў. |
Ад бялкоў адлучаюць жаўткі, кладуць у фаянсавую міску, дадаюць цукар і ваніль. |
Гэты напой мае вельмі мяккі, далікатны густ, ён незвычайна лёгка п'ецца. |
Для падрыхтоўкі напоя можна ўзяць яблычны сіроп ці яблычнае варэнне. |
Вычышчаныя і дробна нарэзаныя яблыкі (грушы) засыпаюць у бутлю, заліваюць спіртам, дадаюць стоўчаны міндаль, карыцу, гваздзічку, настойваюць 10 дзён, штодня ўзбоўтваючы. |
Змяшаць каву, ваду і цукар і, падаграваючы, растварыць цукар, дадаць гарэлку, перамяшаць, астудзіць і даць пастаяць. |
Сварыць вельмі моцную чорную каву. |
Пачынайце рыхтаваць за 48 гадзін да падачы. |
Шакалад здрабніць, заліць гарэлкай, настойваць тыдзень, штодня ўзбоўтваючы. |
Змяшайце растоплены шакалад з гарэлкай, пастаўце ў халоднае месца і настойвайце на працягу тыдня. |
Інгрэдыенты змешваюць, настойваюць на працягу 8 дзён, фільтруюць і дадаюць цукровы сіроп. |
Да какавы ў парашку дадаюць ваніль, вінны спірт. Сумесь настойваюць на працягу 8 дзён, затым працэджваюць і дадаюць кіпячую перагнаную ваду (100), астуджаюць. |
Шакалад расціраюць у парашок, дадаюць вінны спірт і ваду. Сумесь настойваюць, адцэджваюць і фільтруюць. |
Апельсін абліць кіпенем, абсушыць і начыніць гваздзікай. |
Нарэзаць на невялікія кавалачкі 2 цэлых апельсіна і 1 цытрыну. |
Сварыць сіроп кансістэнцыі варэння з 250 г цукру і 250 мл вады. |
Цукар змяшаць з 0,125 л вады ў шырокім, цяжкім рондалі і, памешваючы, давесці на слабым агні да кіпення. Кіпяціць каля 2 хвілін, не размешваючы. |
Зразаюць цэдру з цытрын ці апельсінаў, можна ўзяць і сухую, заліваюць спіртам і халоднай кіпячонай вадой. |
Усе інгрэдыенты змешваюць і дадаюць цукровы сіроп, падфарбоўваюць у светла-жоўты колер. |
Сокі, рэзкія затаўкі і каньяк пакласці ў бутлю, закаркаваць і паставіць на 14 дзён. |
Пялёсткі ружы ці шыпшыны складваем пластамі ў 3-літровы слоік і перасыпаем цукрам кожны пласт, злёгку ўтрамбоўваючы. |
Пялёсткі руж шчыльна скласці ў шкляны слоік і заліць гарэлкай. Праз 5-7 дзён выняць пялёсткі, адціснуць і той жа гарэлкай заліць свежыя. |
Збіраюць толькі што распусціўшыяся бутоны руж, абразаюць у іх белыя кончыкі, складаюць у бутлю і заліваюць спіртам так, каб ён пакрыў пялёсткі. |
Сабраць толькі што распусціўшыяся бутоны руж, абрэзаць белыя кончыкі і скласці ў бутлю, заліць гарэлкай так, каб ледзь пакрывала пялёсткі. |
Збярыце толькі што распусціўшыяся бутоны руж, абрэжце ў іх белыя кончыкі, складзіце ў бутлю і заліце спіртам так, каб ён толькі пакрыў пялёсткі. |
Напоўніце бутлю пялёсткамі руж. Заліце гарэлкай, настойвайце на сонцы тры дні. |
Сабраць толькі што распусціўшыяся бутоны руж, пялёсткі скласці ў бутлю, заліць гарэлкай так, каб яна іх ледзь пакрывала. |
Узяць 125 г пялёсткаў ружы, заліць 0,5 л вады, зачыніць і пакінуць на 2 дні. |
150 г свежых пялёсткаў духмяных гатункаў руж пакласці ў слоік з закручваючымся вечкам. |
Збярыце толькі што распусціўшыяся ружовыя бутоны, абрэжце белыя кончыкі, складзіце ў бутлю і заліце гарэлкай так, каб ледзь пакрывала пялёсткі. |
Вазьміце пялёсткі завялых руж і падсушыце іх (сухія пялёсткі добра захоўваюцца). |
Спелую рабіну замарожваюць, затым награваюць яе датуль, пакуль яна не пачне вылучаць сок. |
Свежую спелую рабіну сартуюць, мыюць. Затым расціскаюць І дадаюць, ванілін, вінны спірт. |
Усе інгрэдыенты змешваюцца. |
Свежыя адсартаваныя персікі мыюць, выдаляюць костачкі, расціскаюць і адціскаюць сок. |
Мяту і цэдру заліць разведзеным спіртам, настойваць у цёплым месцы 2 дні. |
Бяруць свежае лісце кучаравай і перачнай мяты, мыюць іх, дадаюць цытрынавыя скарынкі, заліваюць вінным спіртам і вадой. |
|