Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 358 Паказана матэрыялаў: 1-50 |
Старонкі: 1 2 3 ... 7 8 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Размяшаўшы ў шклянцы цёплай вады 20 г дрожджаў, замясіўшы на гэтым вадкую рошчыну з 1 шкл. мукі, даць ёй добра падняцца, а калі яна паднімецца, то кладуць у яе 1 ст.л. цукру і 1/2 г.л. солі, узбіваюць мешалкай не меней 15 хвілін, пасля гэтага ставяць яе ў цёплае месца і даюць ёй узысці другі раз - рошчына гатовая. |
З 1 шклянкі мукі, малака і дрожджаў замешваюць рошчыну, ставяць яе ў цёплае месца для ўздыму ў 2 разы. |
Замясіць цеста і паставіць у цёплае месца для ўздыму. Яблыкі ачысціць, нарэзаць тонкімі лустачкамі і перад выпечкай пакласці ў гатовае падняўшаеся цеста, перамяшаць. |
Цукар, соль, жаўток і дрожджы расцерці з невялікай колькасцю малака, затым дадаць астатняе малако і прасеяную муку. |
Муку прасеяць. Ваду (ці малако) трохі падагрэць, у невялікай яе частцы (прыкладна ў 1 шклянцы) развесці дрожджы. У эмаляваны рондаль ці глыбокую міску насыпаць 1,5 шклянкі мукі, ўліць ваду (малако) з разведзенымі ў ёй дрожджамі і старанна размяшаць, каб не было камячкоў. |
Прыгатаваць цеста безапарным спосабам. Для гэтага падагрэць малако да 300 С, развесці ў ім дрожджы, дадаць цукар, яйкі, соль, муку. |
Яйкі злёгку ўзбіваем з цукрам, дадаем кефір. У яблыкаў выдаляем асяродак і шаруем іх на буйнай тарцы. Яблыкі высыпаем у кефірна-яечную сумесь, змешваем. |
Яблыкі (лепш кіслыя) ачысціце ад скуры, выдаліце асяродак, нарэжце яблыкі папярок на круглыя лустачкі, засыпце іх цукрам і пастаўце ў халадзільнік на 1-2 гадзіны. |
Ў цёплай вадзе развесці дрожджы, дадаць соль, цукар, цэдру цытрыны, размяшаць. Усыпаць муку і, замясіўшы цеста, паставіць яго падыходзіць. |
Дрожджы развесці цёплым малаком, усыпаць прасеяную муку і перамяшаць. Накрыць ручніком і паставіць у цёплае месца. |
Разводзім дрожджы, соль, цукар у ледзь летнім кефіры. Яблыкі чысцім ад лупіны, рэжам на маленькія кубікі і дадаем іх у кефір. |
Яйкі ўзбіць, злучыць з кефірам ці сыроваткай, дадаць соль, цукар, муку і замясіць пышнае, лёгкае, паўгустое цеста. |
У цёплым малацэ ці цёплай вадзе развесці дрожджы, дадаць масла, яйкі, цукар, соль і, старанна вымешваючы, паступова ўсыпаць муку, пасля чаго посуд з цестам накрыць ручніком і паставіць у цёплае месца для ўздыму. |
Расцерці яйкі з 1/2 кубкам цукру, змяшаць з расцёртым дабяла чухонскім маслам, 1,5 шклянкай малака і такой жа колькасцю мукі каб выйшла вадкае цеста. |
Цеста прыгатаваць, дадаць у яго разынкі. Лыжкай наліць цеста на гарачую патэльню, змазаную маргарынам, па-над цестам пакласці лустачкі яблыкаў. |
У цёплай вадзе ці малацэ раствараюць цукар, соль, дрожджы, дадаюць муку і яйкі, цеста змешваюць, пакідаюць у цёплым месцы на 3-4 гадзіны. |
Цукар, соль, жаўток і дрожджы расцерці з невялікай колькасцю малака, затым дадаць астатняе малако і прасеяную муку. |
З адной шклянкі мукі, малака і дрожджаў замешваюць рошчыну, ставяць яе ў цёплае месца для павелічэння ў 2 разы. |
Яблыкі ачысціць ад насення, парэзаць (можна не занадта дробна). У глыбокую патэльню наліць алей і высыпаць туды парэзаныя яблыкі, патушыць іх пад вечкам памешваючы да утварэння аднастайнай масы. |
У цёплай вадзе ці малацэ раствараюць цукар, соль, дрожджы, дадаюць муку і яйкі, цеста змешваюць, пакідаюць у цёплым месцы на 3-4 гадзіны. |
Яблыкі нацерці на тарцы. Убіць яйкі, пасаліць, дадаць цукар, кефір (калі нацёртая садавіна не дала шмат вільгаці, колькасць кефіру павялічыць!), муку і пекарскі парашок. |
Кефір выліваем у рондальчык. Разбіваем у яго яйка, выкладваем цукровы пясок, соду і змешваем. Затым падсыпаем муку, цеста павінна па кансістэнцыі быць трохі вадчэй чым густая смятана. |
У цёплай вадзе ці малацэ растварыць цукар, соль, дрожджы, дадаць муку і яйка, замясіць цеста і пакінуць у цёплым месцы на 3-4 гадзіны. Падчас закісання цеста абкамячыць. |
Яблыкі (разам са скуркай) змяльчыць на буйной тарцы, дадаць яйка, цукар, кіслае малако, соду, муку, добра вымешаць. |
Шынкі нарэжце кубікамі, пакладзіце ў друшляк і, апусціўшы ў падсоленую кіпячую ваду, патрымайце 5 хвілін. |
Шынкі ачысціце, затым натрыце на дробнай тарцы, дадайце муку, зеляніну, соль, яйкі, дробна нарэзаны перац і куркуму, перамяшайце. |
Шынкі ачысціце ад скуркі і насення, нарэжце кавалачкамі адвольнай формы і прыпусціце ва ўласным соку пры зачыненым вечку. |
Ачысціць шынкі ад скуркі, выдаліць асяродак і насенне, нарэзаць на кавалкі і прапусціць праз мясасечку. Дадаць да кабачковай масы муку, расцёртыя з соллю жаўткі і добра перамяшаць. |
Муку прасеяць у міску, дадаць соду, соль, цукар, перамяшаць. |
Шынкі прамыць, ачысціць, нацерці на тарцы (калі шынкі перараслі, асяродак не выкарыстоўвайце!). |
Вычышчаныя ад скуркі шынкі нарэзаць кавалачкамі, папярэдне выдаліўшы асяродак з насеннем. |
Усё перамяшаць і смажыць на патэльні. |
Шынкі вымыць, ачысціць, разрэзаць напалову і выдаліць насенне. |
2 шынка невялікіх памераў чысцім ад лупіны і націраем на буйнай тарцы. |
У працёртае гарачае пюрэ (з 1 кг шынкоў) пакласці 3 сталовыя лыжкі масла, размяшаць і астудзіць. |
Свежыя шынкі нарэзаць долькамі і сварыць у невялікай колькасці кіпеню, затым прапусціць праз мясасечку ці працерці скрозь сіта. |
Шынок нацерці на тарцы. Убіць яйкі, пасаліць, дадаць цукар, кефір (калі нацёртая гародніна не дала шмат вільгаці, колькасць кефіру павялічыць!), муку і пекарскі парашок. |
Насекчы шынкі на мясасечцы ці ў камбайне, дадаць усё астатняе, акрамя алея, атрымліваецца не вельмі сімпатычная з выгляду вадкаватая маса. |
Расцерці яйкі з цукрам, малако і муку, збіць цеста да гушчыні смятаны. |
Цеста для іх рыхтуюць гусцейшае, чым для бліноў. У іх дадаюць гародніну, садавіну, арэхі, сыр. |
Развесці дрожджы ў цёплым малацэ, усыпаць муку і вымесіць. |
У невялікі рондаль разбіць яйка, дадаць малако (кефір), муку, соды на кончыку нажа, цукар і сланечнікавы алей і ўсё перамяшаць з дапамогай міксера да утварэння аднастайнай масы. Пакінуць на 10-15 хвілін. |
Муку прасеяць. Малако трохі падагрэць і развесці ў ім дрожджы. |
Змешваю муку c цукрам, cодай, затым дадаю яйкі, малако. Цеcта павінна атрымацца як гуcтая cмятана. У cамым канцы дабаўляю вішню. |
З мукі, малака і дрожджаў замешваюць цеста, пакрываюць яго сурвэткай і ставяць у цёплае месца для ўздыму. У падняўшаеся цеста дадаюць яечны парашок, соль, цукар, 1 гарбатную лыжку масла. |
Вадкасць уліць у муку, дадаць соль, цукар, соду, яечныя жаўткі. Усё размяшаць. Яечныя бялкі ўзбіць у густую пену і асцярожна ўмяшаць у цеста. |
Замесіць цеста з 3 шклянак цёплай вады, 4,25 шклянкі мукі, гэта значыць 1,5 фунта, і 2 залатнікоў сухіх дрожджаў, |
Яйкі, цукар, соль узбіць венцам ці ў міксеры, у масу дадаць кефір, муку, алей і замясіць цеста. |
Прыгатаваць апарнае дражджавое цеста. Спачатку развесці дрожджы ў цёплым малацэ (прыкладна 1\3 шклянкі), даць ім падысці, дадаць астатняе малако, усыпаць палову нормы мукі і вымесіць цеста. |
Муку прасеяць. Малако трохі падагрэць і развесці ў ім дрожджы. У рондаль насыпаць 1,5 шклянкі мукі, дадаць трохі цёплага малака і старанна размяшаць, каб не было камячкоў. |
|