Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Мучныя стравы

    АЛАДКІ З РАЗЫНКАМІ

    - 500 г мукі,

    -2 шклянкі малака, (можна напалову разведзенага з вадой),

    -2 яйкі,

    -1 ст. лыжка цукру,

    -3 - 4 ст. лыжкі масла,

    -1\2 г. лыжка солі,

    -25 г дрожджаў;

    -0,5 шклянкі разынак.

    Прыгатаваць апарнае дражджавое цеста. Спачатку развесці дрожджы

    ў цёплым малацэ (прыкладна 1\3 шклянкі), даць ім падысці, дадаць

    астатняе малако, усыпаць палову нормы мукі і вымесіць цеста. Даць

    яму падняцца ў цёплым месцы. Дадаць астатнюю муку, яйкі, соль,

    цукар, раслінны алей ці сметанкавае масла. Ізноў вымесіць. Даць

    другасна падняцца. Разынкі перабраць, вымыць, абсушыць,

    абкачаць у муце, дадаць у цеста. Выпякаць аладкі на тоўстай,

    добра разагрэтай і прамазанай маслам патэльні.

    Катэгорыя: Мучныя стравы | Дабавіў: wawkalaki (22.11.2016)
    Праглядаў: 103 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar