Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з субпрадуктаў

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 49
    Паказана матэрыялаў: 1-49

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Вымя вымачыць у халоднай вадзе гадзіны чатыры.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 293 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.06.2015 | Комментарии (0)

    Набыць ялавічнае вымя можна як у замарожаным, так і астуджаным выглядзе. Рэкамендуецца браць свежае астуджанае вымя - яно мае ружаваты колер, бывае трохі жоўтага адцення.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 316 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.06.2015 | Комментарии (0)

    Вымя добра прамыць халоднай вадой. Потым нарэзаць, яшчэ раз прамыць добранька.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 301 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.06.2015 | Комментарии (0)

    Купляем вымя. Лепш вымачыць ноч у халоднай вадзе.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 323 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.06.2015 | Комментарии (0)

    Вымя трэба прамыць пад праточнай вадой, папрамакаць яго сурвэткай і пакласці у маразільную камеру, каб трохі падмерзла.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 274 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.06.2015 | Комментарии (0)

    Апрацаванае вымя сварыць з гароднінай.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 325 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.06.2015 | Комментарии (0)

    Нарэзаць варанае вымя невялікімі кавалачкамі ў форме лустачак,

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 331 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.06.2015 | Комментарии (0)

    Вымя разрэзаць на лустачкі, адбіць іх, абшмараваць гарчыцай, памачыць у збітае яйка, абкачаць у пшанічнай муце і смажыць у разагрэтым тлушчы да карычневага колеру.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 287 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.06.2015 | Комментарии (0)

    Вымя добра прамыць, заліць халоднай вадой, адварыць і ваду зліць.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 301 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.06.2015 | Комментарии (0)

    На вымі зрабіць надрэзы і добра прамыць пад халоднай праточнай вадой (сціскаючы вымя).

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 263 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.06.2015 | Комментарии (0)

    Добра вымытыя вымя, моркву, пятрушку і цыбулю заліць вадой, пасаліць і пры невялікім нагрэве варыць 3 гадзіны, пакуль вымя не стане зусім мяккім.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 301 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.06.2015 | Комментарии (0)

    Цыбулю нашаткаваць і спасераваць на смятанкавым масле, дадаць тамат-пюрэ і працягваць пасераваць 5-8 хвілін. Салёныя агуркі ў залежнасці ад гатунку апрацаваць розна.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 318 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.06.2015 | Комментарии (0)

    Вымачанае вымя разрэзаць на невялікія не вельмі тонкія кавалачкі, пасаліць, паперчыць, абкачаць у муце і падсмажыць на шмальцы.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 324 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.06.2015 | Комментарии (0)

    Вымя ялавічнае мыем, выразаем ўсё лішняе, рэжым на кавалкі 5х5 см, кладзем у чару, заліваем кіпенем, солім.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 354 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.06.2015 | Комментарии (0)

    Вымя, рыбу, цыбулю, намочаны ў вадзе ці ў малацэ хлеб двойчы прапусціць праз мясасечку.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 331 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.06.2015 | Комментарии (0)

    Сырое вымя двойчы прапусціць праз мясасечку разам з цыбуляй, у другі раз - разам з замочаным у вадзе ці малацэ батонам.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 317 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.06.2015 | Комментарии (0)

    Вымя адварыць у салёнай вадзе каля 2 гадзін. Яно павінна стаць жаўтлявага колеру і вельмі мяккім.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 293 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.06.2015 | Комментарии (0)

    Сэрца ці вымя абмыць, нарэзаць кубікамі вагай у 30-40 г і зноў прамыць пасыпаць перцам, соллю і абсмажыць на патэльні з разагрэтым тлушчам і дробна нарэзанай цыбуляй.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 327 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.06.2015 | Комментарии (0)

    Падрыхтаванае вымя сварыць буйнымі кавалкамі, затым нарэзаць кубікамі (0,5-1 см), пакласці іх у збанок, дадаць нарэзаныя кубікамі моркву, рэпу і бручку, а таксама цыбулю, нарэзаную долькамі, уліць ваду і сварыць да гатовасці гародніну.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.06.2015 | Комментарии (0)

    Вымя прамыць, нарэзаць на кавалкі, паскладаць у рондаль, заліць халоднай вадой, дадаць соль, перац, лаўровы ліст і варыць да гатовасці, выдаліўшы пену.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 313 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.02.2015 | Комментарии (0)

    Апрацаванае вымя, нарэзаць кавалачкамі па 30-40 г, пакласці ў збанкі, дадаць рэпчатую цыбулю, моркву, заліць малаком, пасаліць, паперчыць і паставіць у смажыльную шафу тушыцца да поўнай гатовасці.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 346 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.02.2015 | Комментарии (0)

    Прамыць вымя. Халоднай вадой на 3 гадзіны заліць. Вымя перакласці ў збанкі, кіпенем заліць, каб вымя ён толькі затуляў, давесці да кіпення ў духоўцы, пену выдаліць.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 277 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.02.2015 | Комментарии (0)

    Варанае вымя, нарэзанае невялікімі кавалачкамі, тушаць у сатэйніку ці рондалю 10 хвілін з даданнем булёна і цукру, кладуць перабраны і прамыты рыс, тушаць да гатовасці рысу, запраўляюць разагрэтым сметанкавым маслам і дадаюць цёртыя яблыкі.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 319 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.02.2015 | Комментарии (0)

    Адваранае вымя нарэзаць невялікімі кавалачкамі, пакласці ў рондаль, дадаць булён, цукар і тушыць 10 хвілін.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 309 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.02.2015 | Комментарии (0)

    Вымя прамыць, адціснуць, зноў прамыць. Разрэзаць на невялікія палоскі, падсмажыць іх на сярэднім агні (тлушч класці не трэба: вымя само па сабе вельмі тлустае).

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 328 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.02.2015 | Комментарии (0)

    Вымя наразаюць кавалкамі, прамываюць у халоднай падсоленай вадзе і вараць да гатовасці.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 307 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.02.2015 | Комментарии (0)

    Асноўная харчовая каштоўнасць субпрадуктаў - бялкі, якія не адрозніваюцца ад бялкоў мяса. Вымя - гэта недарагі субпрадукт, які пры правільнай падрыхтоўцы можа быць асновай смачных і сытных страў.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 322 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.02.2015 | Комментарии (0)

    Зваранае астуджанае вымя наразаюць кавалачкамі, смажаць на добра разагрэтым сметанкавым масле,

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 334 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.02.2015 | Комментарии (0)

    Вымя адварыць у кіпячай вадзе да поўнай гатовасці (2-3 гадзіны).

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 299 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.02.2015 | Комментарии (0)

    Ялавічнае вымя буйным кавалкам (1 кг) заліваем гарачай вадой і варым да мяккасці з карэннямі і цыбуляй, спецыямі і соллю, астуджаем.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 357 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.02.2015 | Комментарии (0)

    Вымя адварыць, астудзіць, нарэзаць на парцыённыя кавалкі, запаніраваць у муце, намачыць у льезоне, запаніраваць у сухарах і абсмажыць.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 326 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.02.2015 | Комментарии (0)

    Сварыць да мяккасці ў салёнай вадзе, нарэзаць лустачкамі, абсыпаць мукой абапал ці сухарамі, абсмажыць у масле (2 лыжкі масла, 2 лыжкі мукі).

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 359 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.02.2015 | Комментарии (0)

    Вымя адварваюць да мяккасці ў салёнай вадзе, рэжуць на роўныя кавалачкі, абмакваюць у яйка, абсыпаюць сухарамі.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 336 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.02.2015 | Комментарии (0)

    Кавалак вымя вымочваць 4 гадзіны ў халоднай вадзе, затым абмыць, пакласці ў кіпячую ваду і адварыць не да поўнай гатовасці.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 313 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.02.2015 | Комментарии (0)

    Апарыць і сварыць вымя, ачысціць і скрышыць на невялікія кавалкі.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 321 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.02.2015 | Комментарии (0)

    Апрацаванае вымя добра прамыць, нарэзаць кавалкамі па 50-60 г, заліць халоднай вадой і сварыць да паўгатовасці, затым зліць ваду, заліць ізноў гарачай вадой, дадаць рэпчатую цыбулю, моркву, соль, лаўровы ліст і варыць, пакуль вымя не стане мяккім.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 317 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.02.2015 | Комментарии (0)

    Каровіна вымя прамыць, разрэзаць на кавалкі з палец таўшчынёй, замачыць у халоднай вадзе на 6 гадзін, а потым варыць на вельмі слабым агні 3-4 гадзіны.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 323 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.01.2015 | Комментарии (0)

    Каровіна вымя добра прамыць, разрэзаць на кавалкі, замачыць у халоднай вадзе на 3-5 гадзін, а потым варыць на вельмі слабым агні да мяккасці на працягу 3-4 гадзін, дадаўшы вычышчаную і дробна нарэзаную цыбулю, моркву і карэнні, лаўровы ліст і перац гарошкам.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 292 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.01.2015 | Комментарии (0)

    Вымя ачысціць ад плёнак і вымачыць на працягу 6-8 гадзін. Затым парэзаць на кавалачкі, запаніраваць у муце, пасля чаго абсмажыць на тлушчы ці алеі.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 323 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.01.2015 | Комментарии (0)

    Каровіна вымя вымыць, разрэзаць на кавалкі вагой 1-1,5 кг, вымачыць у халоднай вадзе на працягу 3-5 гадзін, пасля чаго парыць да мяккасці ў вадзе з карэннямі і цыбуляй, гэтак жа, як "Ялавічына адвараная" .

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 353 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.01.2015 | Комментарии (0)

    Вымя прамыць, нарэзаць на кавалкі, заліць халоднай вадой, дадаць соль, перац, лаўровы ліст і варыць да гатовасці.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 345 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.01.2015 | Комментарии (0)

    Вымя прамыць, нарэзаць на кавалкі таўшчынёй 1-1,5 см, заліць халоднай вадой і варыць 3-4 гадзіны.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 347 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.01.2015 | Комментарии (0)

    Каровіна вымя старанна вымыць спачатку прэснай, затым салёнай вадой.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 310 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.01.2015 | Комментарии (0)

    Каровіна вымя мыем, разразаем на буйныя кавалкі, вагой не больш за 1 кг, і варым да мяккасці з карэннямі і цыбуляй гэтак жа, як ялавічыну.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 356 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.01.2015 | Комментарии (0)

    Заліць вымя халоднай вадой. Праз 3 гадзіны перакласці яго ў рондаль, заліць кіпячай вадой так, каб яна толькі прычыніла вымя, давесці да кіпення, выдаліць пену.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 323 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.01.2015 | Комментарии (0)

    Нарэзаць варанае вымя невялікімі кавалачкамі ў форме лустачак, кубікаў ці брусочкаў, пакласці ў посуд і тушыць у соусе з гароднінай і бульбай, гэтак жа, як "Ныркі ялавічна па-руску" .

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 298 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.01.2015 | Комментарии (0)

    Вымя вымочваць у халоднай вадзе на працягу 4 гадзін. Затым яго добра адварыць, астудзіць і двойчы прапусціць праз мясасечку.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 298 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.01.2015 | Комментарии (0)

    Мазгі з дзвюх цялячых галоў адварыць і працерці праз сіта, усыпаць 2 лыжкі сухароў, дадаць трохі солі і чорнага перцу.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 342 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Выдаліць з нырак тлушч і плеўкі, вымыць, заліць халоднай вадой. Калі вада закіпіць, зліць яе, зноў вымыць ныркі, яшчэ раз заліць свежай вадой, зварыць. Мазгі прамыць, ачысціць ад плеўкі, апусціць у падсоленую ваду з воцатам, якая кіпіць, варыць 4-5 хвілін.

    Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Просмотров: 313 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)