Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 49 Паказана матэрыялаў: 1-49 |
|
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Вымя вымачыць у халоднай вадзе гадзіны чатыры. |
Набыць ялавічнае вымя можна як у замарожаным, так і астуджаным выглядзе. Рэкамендуецца браць свежае астуджанае вымя - яно мае ружаваты колер, бывае трохі жоўтага адцення. |
Вымя добра прамыць халоднай вадой. Потым нарэзаць, яшчэ раз прамыць добранька. |
Купляем вымя. Лепш вымачыць ноч у халоднай вадзе. |
Вымя трэба прамыць пад праточнай вадой, папрамакаць яго сурвэткай і пакласці у маразільную камеру, каб трохі падмерзла. |
Апрацаванае вымя сварыць з гароднінай. |
Нарэзаць варанае вымя невялікімі кавалачкамі ў форме лустачак, |
Вымя разрэзаць на лустачкі, адбіць іх, абшмараваць гарчыцай, памачыць у збітае яйка, абкачаць у пшанічнай муце і смажыць у разагрэтым тлушчы да карычневага колеру. |
Вымя добра прамыць, заліць халоднай вадой, адварыць і ваду зліць. |
На вымі зрабіць надрэзы і добра прамыць пад халоднай праточнай вадой (сціскаючы вымя). |
Добра вымытыя вымя, моркву, пятрушку і цыбулю заліць вадой, пасаліць і пры невялікім нагрэве варыць 3 гадзіны, пакуль вымя не стане зусім мяккім. |
Цыбулю нашаткаваць і спасераваць на смятанкавым масле, дадаць тамат-пюрэ і працягваць пасераваць 5-8 хвілін. Салёныя агуркі ў залежнасці ад гатунку апрацаваць розна. |
Вымачанае вымя разрэзаць на невялікія не вельмі тонкія кавалачкі, пасаліць, паперчыць, абкачаць у муце і падсмажыць на шмальцы. |
Вымя ялавічнае мыем, выразаем ўсё лішняе, рэжым на кавалкі 5х5 см, кладзем у чару, заліваем кіпенем, солім. |
Вымя, рыбу, цыбулю, намочаны ў вадзе ці ў малацэ хлеб двойчы прапусціць праз мясасечку. |
Сырое вымя двойчы прапусціць праз мясасечку разам з цыбуляй, у другі раз - разам з замочаным у вадзе ці малацэ батонам. |
Вымя адварыць у салёнай вадзе каля 2 гадзін. Яно павінна стаць жаўтлявага колеру і вельмі мяккім. |
Сэрца ці вымя абмыць, нарэзаць кубікамі вагай у 30-40 г і зноў прамыць пасыпаць перцам, соллю і абсмажыць на патэльні з разагрэтым тлушчам і дробна нарэзанай цыбуляй. |
Падрыхтаванае вымя сварыць буйнымі кавалкамі, затым нарэзаць кубікамі (0,5-1 см), пакласці іх у збанок, дадаць нарэзаныя кубікамі моркву, рэпу і бручку, а таксама цыбулю, нарэзаную долькамі, уліць ваду і сварыць да гатовасці гародніну. |
Вымя прамыць, нарэзаць на кавалкі, паскладаць у рондаль, заліць халоднай вадой, дадаць соль, перац, лаўровы ліст і варыць да гатовасці, выдаліўшы пену. |
Апрацаванае вымя, нарэзаць кавалачкамі па 30-40 г, пакласці ў збанкі, дадаць рэпчатую цыбулю, моркву, заліць малаком, пасаліць, паперчыць і паставіць у смажыльную шафу тушыцца да поўнай гатовасці. |
Прамыць вымя. Халоднай вадой на 3 гадзіны заліць. Вымя перакласці ў збанкі, кіпенем заліць, каб вымя ён толькі затуляў, давесці да кіпення ў духоўцы, пену выдаліць. |
Варанае вымя, нарэзанае невялікімі кавалачкамі, тушаць у сатэйніку ці рондалю 10 хвілін з даданнем булёна і цукру, кладуць перабраны і прамыты рыс, тушаць да гатовасці рысу, запраўляюць разагрэтым сметанкавым маслам і дадаюць цёртыя яблыкі. |
Адваранае вымя нарэзаць невялікімі кавалачкамі, пакласці ў рондаль, дадаць булён, цукар і тушыць 10 хвілін. |
Вымя прамыць, адціснуць, зноў прамыць. Разрэзаць на невялікія палоскі, падсмажыць іх на сярэднім агні (тлушч класці не трэба: вымя само па сабе вельмі тлустае). |
Вымя наразаюць кавалкамі, прамываюць у халоднай падсоленай вадзе і вараць да гатовасці. |
Асноўная харчовая каштоўнасць субпрадуктаў - бялкі, якія не адрозніваюцца ад бялкоў мяса. Вымя - гэта недарагі субпрадукт, які пры правільнай падрыхтоўцы можа быць асновай смачных і сытных страў. |
Зваранае астуджанае вымя наразаюць кавалачкамі, смажаць на добра разагрэтым сметанкавым масле, |
Вымя адварыць у кіпячай вадзе да поўнай гатовасці (2-3 гадзіны). |
Ялавічнае вымя буйным кавалкам (1 кг) заліваем гарачай вадой і варым да мяккасці з карэннямі і цыбуляй, спецыямі і соллю, астуджаем. |
Вымя адварыць, астудзіць, нарэзаць на парцыённыя кавалкі, запаніраваць у муце, намачыць у льезоне, запаніраваць у сухарах і абсмажыць. |
Сварыць да мяккасці ў салёнай вадзе, нарэзаць лустачкамі, абсыпаць мукой абапал ці сухарамі, абсмажыць у масле (2 лыжкі масла, 2 лыжкі мукі). |
Вымя адварваюць да мяккасці ў салёнай вадзе, рэжуць на роўныя кавалачкі, абмакваюць у яйка, абсыпаюць сухарамі. |
Кавалак вымя вымочваць 4 гадзіны ў халоднай вадзе, затым абмыць, пакласці ў кіпячую ваду і адварыць не да поўнай гатовасці. |
Апарыць і сварыць вымя, ачысціць і скрышыць на невялікія кавалкі. |
Апрацаванае вымя добра прамыць, нарэзаць кавалкамі па 50-60 г, заліць халоднай вадой і сварыць да паўгатовасці, затым зліць ваду, заліць ізноў гарачай вадой, дадаць рэпчатую цыбулю, моркву, соль, лаўровы ліст і варыць, пакуль вымя не стане мяккім. |
Каровіна вымя прамыць, разрэзаць на кавалкі з палец таўшчынёй, замачыць у халоднай вадзе на 6 гадзін, а потым варыць на вельмі слабым агні 3-4 гадзіны. |
Каровіна вымя добра прамыць, разрэзаць на кавалкі, замачыць у халоднай вадзе на 3-5 гадзін, а потым варыць на вельмі слабым агні да мяккасці на працягу 3-4 гадзін, дадаўшы вычышчаную і дробна нарэзаную цыбулю, моркву і карэнні, лаўровы ліст і перац гарошкам. |
Вымя ачысціць ад плёнак і вымачыць на працягу 6-8 гадзін. Затым парэзаць на кавалачкі, запаніраваць у муце, пасля чаго абсмажыць на тлушчы ці алеі. |
Каровіна вымя вымыць, разрэзаць на кавалкі вагой 1-1,5 кг, вымачыць у халоднай вадзе на працягу 3-5 гадзін, пасля чаго парыць да мяккасці ў вадзе з карэннямі і цыбуляй, гэтак жа, як "Ялавічына адвараная" . |
Вымя прамыць, нарэзаць на кавалкі, заліць халоднай вадой, дадаць соль, перац, лаўровы ліст і варыць да гатовасці. |
Вымя прамыць, нарэзаць на кавалкі таўшчынёй 1-1,5 см, заліць халоднай вадой і варыць 3-4 гадзіны. |
Каровіна вымя старанна вымыць спачатку прэснай, затым салёнай вадой. |
Каровіна вымя мыем, разразаем на буйныя кавалкі, вагой не больш за 1 кг, і варым да мяккасці з карэннямі і цыбуляй гэтак жа, як ялавічыну. |
Заліць вымя халоднай вадой. Праз 3 гадзіны перакласці яго ў рондаль, заліць кіпячай вадой так, каб яна толькі прычыніла вымя, давесці да кіпення, выдаліць пену. |
Нарэзаць варанае вымя невялікімі кавалачкамі ў форме лустачак, кубікаў ці брусочкаў, пакласці ў посуд і тушыць у соусе з гароднінай і бульбай, гэтак жа, як "Ныркі ялавічна па-руску" . |
Вымя вымочваць у халоднай вадзе на працягу 4 гадзін. Затым яго добра адварыць, астудзіць і двойчы прапусціць праз мясасечку. |
Мазгі з дзвюх цялячых галоў адварыць і працерці праз сіта, усыпаць 2 лыжкі сухароў, дадаць трохі солі і чорнага перцу. |
Выдаліць з нырак тлушч і плеўкі, вымыць, заліць халоднай вадой. Калі вада закіпіць, зліць яе, зноў вымыць ныркі, яшчэ раз заліць свежай вадой, зварыць. Мазгі прамыць, ачысціць ад плеўкі, апусціць у падсоленую ваду з воцатам, якая кіпіць, варыць 4-5 хвілін. |
|