Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Галоўныя стравы з субпрадуктаў

    СМАЖАНАЕ ВЫМЯ Ў КЛЯРЫ

    -вымя – 1 кг

    -паніровачныя сухары ці мука (для паніравання) – 100 г

    -яйка - 2 шт.

    -соль- па густу

    -перац - па густу

    -спецыі - па густу

    -алей (для смажання).

    На вымі зрабіць надрэзы і добра прамыць

    пад халоднай праточнай вадой (сціскаючы вымя).

    Затым змясціць яго ў рондаль і заліць халоднай вадой,

    цалкам пакрыўшы.

    Вымочваць 3 - 5 гадзін (можна пакінуць на ноч).

    Пасля вымочвання, ваду зліць і напоўніць рондаль свежай вадой.

    Варыць вымя ў падсоленай вадзе да гатовасці (прыкладна 4 гадзіны).

    Гатовае вымя выняць з вады і астудзіць.

    Затым нарэзаць на парцыённыя кавалачкі,

    дадаць па густу соль, перац, спецыі і перамяшаць.

    У асобнай талерцы разбаўтаць яйкі,

    у другую насыпаць паніровачныя сухары.

    Кожны кавалачак памачыць спачатку ў яйка,

    а затым у паніраванні, і абсмажыць з двух бакоў на алеі

    да залатога колеру.

    Катэгорыя: Галоўныя стравы з субпрадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (17.06.2015)
    Праглядаў: 108 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar