| Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 120 Паказана матэрыялаў: 1-50 |
Старонкі: 1 2 3 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Адварыць грачаныя крупы. Яблыкі разрэзаць напалову, пакласці ў рондаль з вадой (вада можа пакрыць яблыкі не цалкам), дадаць 5 ст. л. цукру і карыцы.
|
Яблыкі, не чысцячы ад лупіны, разрэзаць уздоўж на 6 частак кожнае, выдаліць асяродак.
|
Разынкі і інжыр заліце цёплай вадой на 20 хвілін. Затым адкіньце на друшляк, абсушыце і нарэжце. Пасечыце фінікі і арэхі.
|
Гранат акуратна ачысціць ад лупіны і выняць зерні.
|
Яблыкі вымыць, абсушыць. З кожнага яблыка зрэзаць верхавіну з пладаножкай, затым акуратна выразаць асяродак.
|
Яблыкі вымыць, зрэзаць верхавіны і адкласці. Выняць з яблыкаў асяродак, пакінуўшы сценкі таўшчынёй каля 1 см. Мякаць нарэзаць невялікімі кавалачкамі, паліць цытрынавым сокам.
|
Чарнасліў прамыць цёплай вадой і дробна нарэзаць. Арэхі пасекчы нажом у дробку і абсмажыць на сухой патэльні, увесь час памешваючы, 3 хвіліны.
|
Яблыкі вымыць, абсушыць. Вышмараваць кожнае растопленым сметанкавым маслам і абкачаць у цукры.
|
Яблыкі вымыць, зрэзаць верхавіны. Акуратна выняць лыжкай мякаць, пакінуўшы па краях пласт прыкладна 0,5 см.
|
Разрэжце яблыкі і грушы на 4 часці, ачысціце ад лупіны і акуратна выдаліце асяродак. Паліце цытрынавым сокам з лікёрам, пасыпце перцам, пакіньце на 15 хвілін.
|
Яблыкі вымыць, зрэзаць верхавіну, акуратна выняць асяродак і частку мякаці, пакінуўшы па краях прыкладна 1см.
|
Ў вялікай місцы замясіць крутое цеста з вады, мукі і яйкаў. Ачысціць ад лупіны і нарэзаць яблыкі, выдаліўшы асяродак.
|
Нарэзаць яблыкі кружочкамі. Кожны кружок памачыць спачатку ў муку, затым ва ўзбітае яйка і смажыць на сланечнікавым алеі да гатовасці.
|
Яблыкі мыем, выразаем ў кожным з іх паглыбленне ў выглядзе конусу ў вобласці пладаножкі, у паглыбленне кожнага яблыка кладзём 1 гарбатную лыжку цукру ці мёда, пасыпаем дробкай карыцы.
|
Гарбуз нарэзаць буйнымі кавалкамі, яблыкі (кіслыя) разрэзаць напалову, ачысціць ад асяродку, пакласці на бляху, змазаную аліўкавым алеем, запекчы да мяккасці пры тэмпературы 200°C.
|
Ў яблыкаў ачысціць верхнюю траціну ад лупіны. Выняць асяродак, акуратна выскрабці лыжкай частку мякаці, каб атрымаўся "збанок".
|
Яблыкі вымыць. Зрэзаць верхавіну (прыкладна 2 см), гарбатнай лыжкай акуратна выдаліць асяродак.
|
Нарэзаць яблыкі на палоўкі, выдаліць насенне. Гарбуз нарэзаць пласцінкамі таўшчынёй 1 см.
|
Яблыкі ачысціць ад скуркі і насення, разрэзаць на чвэртачкі. У маленькім рондалі змяшаць сок і цукар.
|
Яблыкі ўзяць розных колераў - чырвонае, жоўтае і зялёнае. Яблыкі вымыць. Тонкім нажом зрабіць глыбокі надрэз вакол пладаножкі, выдаліць асяродак.
|
Яблыкі прамыць і выдаліць асяродак так, каб не пашкодзіць донца. У сярэдзіну яблыкаў ўсыпаць палову цукру і запекчы ў духоўцы да паўгатовасці.
|
Марожанае сметанкавае масла сячэм з пудрай, соллю і мукой - сячэм хутка і дробна.
|
Прасеяць муку ў міску, уліць змяшаную з яечнымі жаўткамі вадкасць, смакавыя рэчывы і алей, замясіць аднастайнае вадкае цеста, накрыць і даць пастаяць 20-30 хвілін, каб мука набракла.
|
Яблыкі вымыйце, выміце асяродак так, каб яны не мелі расколін, ачысціце ад скуркі, нарэжце ў выглядзе кольцаў і пасыпце цукрам.
|
Цеста pаскачаць у пласт таўшчынёй прыблізна 0,5 см і наpэзаць квадpацікамі.
|
4 яблыка чысцім ад лупіны і разразаем напалову папярок. У верхняй паловы яблыка пакінуць "хвосцік" - так яблыка будзе глядзецца значна арыгінальней і весялей.
|
Яблыкі мыем, выдаляем асяродак, імкнучыся не прарэзаць садавіну наскрозь - трэба атрымаць своеасаблівы "кубачак".
|
Яблыкі мыем і разразаем напалову ўздоўж - у вас павінны атрымацца дзве аднолькавыя часткі.
|
Яблыкі мыем, асяродак выдаляем вельмі акуратна, робім конусападобны вузкі зрэз, прыбіраючы семечкі, але не ператвараючы яблыка у "кубачак".
|
Яблыкі прамыць, выняць асяродак з насеннем і зрэзаць скурку. Затым нарэзаць роўнымі кружочкамі таўшчынёй каля 0,5 см, пакласці ў неакісляючыйся посуд і засыпаць цукровым пяском.
|
Пластавае цеста раскачаць ў пласт таўшчынёй 0,5 см, разрэзаць на квадраты такога памеру, каб у кожны з іх можна быў загарнуць яблыка.
|
Яблыкі ачысціць, выняць асяродак, запоўніць густым варэннем.
|
Дрожджы развесці ў цёплым малацэ, дадаць растоплены маргарын, муку, соль і цукар; замясіць гладкае цеста.
|
Адбярыце здаровыя крэпкія яблыкі сярэдняй велічыні, каб мякаць іх не разварвалася.
|
Яблыкі ці грушы прамыць у халоднай вадзе, выдаліць з іх асяродак (у груш асяродак выдаляюць не цалкам, каб не пашкодзіць пладаножку), ачысціць ад скуркі і другасна прамыць.
|
У вогнетрывалую форму са шкла кладзем яблыкі, з якіх неабходна папярэдне выразаць асяродак.
|
З яблыкаў выдаляем асяродак і робім невялікае паглыбленне ў кожным плодзе.
|
Ванільны соус, выкарыстоўваючы для запечаных яблыкаў, можна паспрабаваць прыгатаваць самастойна.
|
Яблыкі вымыць, разрэзаць на чацвярцінкі, а кожную чацвярцінку - папярок напалову.
|
Выдаліць асяродак яблыкаў, напоўніць іх фаршам і спячы ў духоўцы. Ці патушыць у гусятніцы, падліваючы трохі вады.
|
Яблыкі вымыць і выразаць сярэдзіну. Брусніцу перабраць, прамыць, перасыпаць цукрам і запоўніць ёю паглыбленні ў яблыках.
|
Цеста прыгатаваць па асноўнай рэцэптуры, раскачаць пласт таўшчынёй 1 см, пласт нарэзаць на квадраты.
|
Яблыкі памыць, зрэзаць зверху прыкладна 1/3, выдаліць сэрцавіну.
|
Тварог, 8 сталовых лыжак вады, масла, ваніль, соль і цукар перамяшаць.
|
Грушы ці яблыкі ачысціць ад скуркі, калі яны вялікія, тое пераразаць напалову і ўторкнуць у іх па 2 ці 3 гваздзічкі.
|
Памыць яблыкі, выдаліць асяродкі, у кожным яблыку зрабіць неглыбокае выманне.
|
Посуд, у якім будзе выпякацца страва, вышмараваць маслам і пасыпаць сухарамі.
|
У вычышчаных яблыкаў выдаліць асяродак і нарэзаць іх долькамі.
|
Буйныя яблыкі нарэзаць на лусты, абцерці цытрынай, скласці ў металічную талерку, уліць рому, усыпаць 1/4 шклянкі цукру, накрыць іншай талеркай, размяшаць, вытрымаць 30 хвілін.
|
Яблыкі вымыць, выняць асяродак. Для гэтага зразаюць верх (дзе хвосцік), яго (верх) не выкідвайце, ім хораша накрыць начынены яблык перад тым, як ставіць у духоўку.
|
|