| Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 120 Паказана матэрыялаў: 51-100 |
Старонкі: « 1 2 3 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Яблыкі прамыць, выдаліць асяродак, ачысціць, другасна прамыць у падкісленай цытрынавай кіслатой вадзе і сварыць да гатовасці.
|
Яблыкі ачысціць, выразаць асяродак і нарэзаць долькамі не больш за 1 см таўшчынёй.
|
На апрацоўчую дошку прасеяць муку з соллю, сабраць яе горкай, зрабіць паглыбленне, дадаць у яго працёрты тварог, сечаны маргарын і замясіць густое аднастайнае цеста.
|
Нагрэць духоўку да 200 C. Яблыкі разрэзаць напалову і выдаліць асяродак.
|
Яблыкі вымыць і выдаліць асяродак. Яблыкі нарэзаць акуратнымі долькамі. Духоўку разагрэць да 220C.
|
Падсмажыць на патэльні арэхі. Выкласці ў глыбокую талерку. Вымыць яблыкі, насуха выцерці іх і насадзіць на доўгія палачкі.
|
Пакладзіце масла ў вялікі рондаль і пастаўце на маленькі агонь, пакуль яно не растопіцца.
|
Тварог старанна расцерці, змяшаць з маннымі крупамі, добра прамытымі і замочанымі разынкамі, 1 г.л. цукру, жаўтком і растопленым сметанкавым маслам.
|
З яблыкаў выдаліць асяродак з насеннем, не парушаючы цэласнасці краёў.
|
Яблыкі ці грушы чысцяць ад скуркі, выдаляюць насенныя гнёзды, вараць 6-8 хвілін у цукровым сіропе, падкісленым кіслатой цытрынавай.
|
Падрыхтаваныя яблыкі чысцяць ад скуркі, выдаляюць насенныя гнёзды, наразаюць долькамі і вараць у вадзе з даданнем цытрынавай кіслаты.
|
Прамытыя яблыкі нацерці на буйнай тарцы, апырскаць цытрынавым сокам, змяшаць з узбітымі сліўкамі і арэхамі.
|
Падабраць яблыкі аднолькавай велічыні, вымыць, выняць асяродак.
|
Вышмараваць патэльню алеем, усыпаць цукар і трымаць на агні, пакуль цукар не растворыцца і не набудзе залацістае адценне.
|
Выдаліць з яблыкаў асяродак. Замачыць жэлацін у халоднай вадзе. Закіпяціць чырвонае віно з цэдрай і карыцай, пакласці яблыкі і рыхтаваць 10 хвілін на слабым полымі, прычыніўшы вечкам.
|
Вымыць і выняць з кожнага яблыка асяродак. Міндаль, разынкі, арэхі і ванільны крэм змяшаць і гэтай сумессю напоўніць яблыкі.
|
Яблыкі ачысціце, зрэжце верхавіны, выдаліце асяродкі. Ваду, белае віно, цытрынавы сок і цукар змяшайце і давядзіце да кіпення.
|
Замачыце разынкі ў каньяку на 10 хвілін, начыніце яблыкі разынкамі. Пакладзіце яблыкі на бляху, пасыпце цукрам і паліце яблычным сокам.
|
Сварыце светлую карамель. Пакуль яна рыхтуецца, ачысціце ананас і парэжце яго кружкамі таўшчынёй 1 см, яблыкі ў лупіне парэжце кружкамі таўшчынёй 3 мм.
|
Вымыйце і прасушыце яблыкі. Выдаліце пладаножкі. Уторкніце драўляны калыпак у кожны яблык у месцы прымацавання пладаножкі.
|
Змяшаць геркулес, спецыі і цукар. Растапіць сметанкавае масла ў патэльні, дадаць геркулес і абсмажваць 5 хвілін, памешваючы, да хрумсткай скарыначкі (ён стане яшчэ больш хрумсткім пакуль астывае).
|
У яблыкаў зрэзаць верхавіны і выразаць асяродак. Кожны яблык начыніць арэшкам і гарбатнай лыжкай варанага згушчанага малака.
|
Начынне прыгатаваць так: бурак нацерці на дробнай тарцы, салеру нарэзаць вельмі дробнымі кубікамі.
|
Нагрэйце духоўку да 180 С. Вострым нажом надрэжце скуру па вертыкалі праз раўнамерныя прамежкі і пакладзіце яблыкі ў гарачатрывалы посуд.
|
У вымытых яблыкаў зрэжце верхнюю частку і выдаліце асяродак.
|
З яблыкаў зрэзаць верхавіну, лыжкай выдаліць асяродак і мякаць. З мякаці выдаліць насенне, змяшаць яе з цукрам і сліўкамі, добра пюрыраваць.
|
Ачысціць яблыкі і выняць асяродак. Вычышчаныя яблыкі тут жа класці ў халодную ваду, каб не пацямнелі.
|
Бялкі змяшаць з цукрам, соллю, часткай малака, усыпаць муку, замясіць аднастайнае цеста, у канцы ўліць пакінутае малако.
|
Яблыкі ачысціць ад скуркі і асяродку, разрэзаць на чвэртачкі і пакласці ў форму. Мёд перамяшаць з невялікай колькасцю цукру, заліць яблыкі і запекчы іх у духоўцы пры ўмеранай тэмпературы.
|
За гадзіну да падрыхтоўкі стравы пакласці разынкі ў гарбату. Ачысціць ад лупіны 2 яблыка, разрэзаць іх на 4 часці, выняць семечкі і нарэзаць на долькі, пакласці ў рондаль, дадаць 4 сталовыя лыжкі вады.
|
Міндаль без дадання тлушчу падрумяніць на патэльні з пакрыццём. Сухафрукты нарэзаць дробнымі кубікамі.
|
Нарэзаныя тонкімі долькамі вычышчаныя яблыкі паскладаць у рондаль, заліць на 1/3 сідрам, пасыпаць цукровым пяском па густу,
|
Вычышчаныя яблыкі разрэзаць на палоўкі, выдаліць асяродак і сварыць у цукровым сіропе, не дапушчаючы разварывання, выкласці на талерку і астудзіць.
|
1. Нагрэйце духоўку да 180 °С.
2. Яблыкі ачысціце і выдаліце асяродак, разрэзаўшы яблыкі напалову. Абшмаруйце іх цытрынавым сокам, каб яны не пацямнелі.
|
Яблыкі вымыйце, абсушыце, выміце асяродак.
|
Яблыкі вымыйце, падсушыце, зрэжце вечка выдаліце асяродак.
|
Вымыйце яблыкі, выдаліце асяродак, не разразаючы яблыка. Пакіньце на дне каля 1-2 см, г.зн. адтуліна не павінна быць наскрозь.
|
Малако закіпяціць з часткай цукру. Ва ўзбітыя жаўткі тонкім струменьчыкам увесці папярэдне замочаны і раствораны на пару жэлацін пры бесперапынным памешванні, змяшаць з малаком, даць сумясі астыць і падзяліць яе на дзве часткі.
|
Марозіва выняць з пакавання, пакласці ў міску і паставіць размарожвацца ў халадзільнік. Вымыць і абсушыць яблыкі. Выразаць адмысловым нажом асяродак.
|
Памыць яблыкі, зрэзаць верхнюю частку ў выглядзе вечка. З дапамогай пэндзліка вышмараваць унутраную паверхню яблыка цытрынавым сокам, пасаліць, паперчыць.
|
Ачысціце яблыкі, нарэжце лустачкамі, паскладайце ў вогнетрывалы посуд, змазаны маслам і пасыпаны сухарамі.
|
У вымытых яблыкаў зрэжце верхнюю частку і выдаліце асяродак.
|
Разагрэць духоўку да 200 С. Выразаць з яблыкаў асяродак, затым вострым нажом зрабіць надрэз па кругу - гэта не дасць ім разваліцца.
|
Каб зрабіць дыскі з баклавы, трэба змяшаць арэхі, цукар і спецыі. Шчодра вышмараваць лісты цеста філо растопленым маслам абапал і пакласці на бляху, пракладзеную паперай.
|
Яблыкі ачысціць ад скуркі, нацерці на буйнай тарцы, дадаць мёд і карыцу, усё перамяшаць і раскласці па порцыях.
|
Вычышчаныя яблыкі пакласці на бляху, дадаць трохі вады і запекчы. Для крэму малако закіпяціць з цукрам, ўліць тонкім струменьчыкам, бесперапынна памешваючы, ва ўзбітыя жаўткі.
|
Яблыкі разрэзаць напалову (акуратна выдаліўшы насенне), потым выкласці зрэзамі ўніз на патэльню з тоўстым дном, пакрытую сумессю растопленага сметанкавага масла і цукру, і смажыць 3-5 хвілін.
|
Куранятаў апрацаваць, разрэзаць на 4 часці, пасаліць, пасыпаць перцам, абсмажыць на патэльні з двух бакоў.
|
Падрыхтуйце яблыкі, ачысціўшы іх ад скуркі і асяродку і нарэзаўшы чацвярцінкамі. Апырскайце іх цытрынавым сокам, каб яны не пацямнелі. Разагрэйце масла ў фрыцюрніцы.
|
Яблыкі нарэзаць напалову, выразаць асяродак і сварыць у цукровым сіропе.
|
|