-сок паловы цытрыны
-3 яблыка
-3 г.л. мёда
-10 г сметанкавага масла
-карыца
-10 г салодкага белага вермуту
1. Нагрэйце духоўку да 180 °С.
2. Яблыкі ачысціце і выдаліце асяродак, разрэзаўшы яблыкі напалову.
Абшмаруйце іх цытрынавым сокам, каб яны не пацямнелі.
3. Форму трохі вышмаруйце маслам. Выкладзіце яблыкі.
4. У сярэдзінку кожнага яблычка пакладзіце па 1 г.л. мёда
і маленькаму кавалачку сметанкавага масла.
5. У форму наліце вермут.
6. Выпякайце каля 30-40 хвілін, перыядычна паліваючы яблыкі соусам,
якія вылучаючымся падчас падрыхтоўкі.
7. Пасля таго, як яны будуць гатовыя, пакіньце іх на 10-15 хвілін,
затым перакладзіце яблыкі на талерку,
паліце соусам і пасыпце іх зверху карыцай.
|