Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 8 Паказана матэрыялаў: 1-8 |
|
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Сметанкавае масла растапіць на патэльні, спасераваць у ім муку, гэту масу развесці малаком і давесці да кіпення. Зняць з агню. Дадаць зеляніну, сыр, соль і жаданыя прыправы. Змяшаць з папярэдне ўзбітымі жаўткамі - атрымаецца соус. |
Закіпяціць паўпляшкі віна (шампанскага) разам з адціснутым сокам труфеляў і шампіньёнаў, пакласці часныку, зеляніны і трохі чырвонага перцу. |
Растапіць у патэльні масла, пакласці ў яго эскалопы, пасаліць, на кожны пакласці па кавалку бекону і сыра, паперчыць. |
Эскалопы абгарніце тонка нарэзаным беконам, пасаліце, паперчыце і абсмажце на масле. |
Мякаць цяляціны сварыць у салёнай вадзе з карэннямі, цыбуляй і спецыямі, нарэзаць парцыённымі кавалкамі, абсмажыць з маслам, дадаць віно і выпарыць яго на слабым агні напалову. |
З мукі, яйка, віна і солі прыгатаваць цеста і пакінуць яго на гадзіну. Рыбу спаласнуць, нарэзаць палоскамі, пасаліць, апырскаць сокам цытрыны. |
Зрабіць васьмінога ядомым - задача не лягчэй, чым здзяйсненне 12-ці подзвігаў Геркулеса. Трэба знайсці пачвару, выняць яе з падводнага логава, забіць і ачысціць. |
Ну, і вядома, кажучы пра старажытнарымскую кухню, нельга не ўспомніць Лукулла і лукуллавы балі |
|