Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Гістарычныя кухні

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 8
    Паказана матэрыялаў: 1-8

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Сметанкавае масла растапіць на патэльні, спасераваць у ім муку, гэту масу развесці малаком і давесці да кіпення. Зняць з агню. Дадаць зеляніну, сыр, соль і жаданыя прыправы. Змяшаць з папярэдне ўзбітымі жаўткамі - атрымаецца соус.

    Гістарычныя кухні | Просмотров: 392 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

    Закіпяціць паўпляшкі віна (шампанскага) разам з адціснутым сокам труфеляў і шампіньёнаў, пакласці часныку, зеляніны і трохі чырвонага перцу.

    Гістарычныя кухні | Просмотров: 356 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

    Растапіць у патэльні масла, пакласці ў яго эскалопы, пасаліць, на кожны пакласці па кавалку бекону і сыра, паперчыць.

    Гістарычныя кухні | Просмотров: 350 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

    Эскалопы абгарніце тонка нарэзаным беконам, пасаліце, паперчыце і абсмажце на масле.

    Гістарычныя кухні | Просмотров: 333 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

    Мякаць цяляціны сварыць у салёнай вадзе з карэннямі, цыбуляй і спецыямі, нарэзаць парцыённымі кавалкамі, абсмажыць з маслам, дадаць віно і выпарыць яго на слабым агні напалову.

    Гістарычныя кухні | Просмотров: 334 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

    З мукі, яйка, віна і солі прыгатаваць цеста і пакінуць яго на гадзіну. Рыбу спаласнуць, нарэзаць палоскамі, пасаліць, апырскаць сокам цытрыны.

    Гістарычныя кухні | Просмотров: 344 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

    Зрабіць васьмінога ядомым - задача не лягчэй, чым здзяйсненне 12-ці подзвігаў Геркулеса. Трэба знайсці пачвару, выняць яе з падводнага логава, забіць і ачысціць.

    Гістарычныя кухні | Просмотров: 399 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)

    Ну, і вядома, кажучы пра старажытнарымскую кухню, нельга не ўспомніць Лукулла і лукуллавы балі

    Гістарычныя кухні | Просмотров: 361 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.08.2014 | Комментарии (0)