Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Гістарычныя кухні

    ЛАСАСІНА ПА-ЛУКУЛЛАЎСКУ СМАЖАНАЯ Ў ЦЕСЦЕ

    - 500 г паляндвіцы ласося,

    - 1 шклянка мукі,

    - 1 яйка,

    - 1/8 л белага сухога віна,

    - 1/2 цытрыны (Лукулл выкарыстоўваў у сваёй кулінарыі самыя экзатычныя для Рыма прадукты),

    - соль,

    - аліўкавы алей для смажання.

     

    З мукі, яйка, віна і солі прыгатаваць цеста і пакінуць яго на гадзіну. Рыбу спаласнуць, нарэзаць палоскамі, пасаліць, апырскаць сокам цытрыны. Даць трохі паляжаць.

    Кавалкі рыбы абкачаць у муце, памачыць кожны кавалак у падрыхтаванае цеста і ўкласці ў посуд з кіпячым аліўкавым алеем так, каб кавалкі рыбы плавалі ў ім.

    Абсмажыць да гатовасці. Падаць з зелянінай і мучнымі вырабамі (у наш час можна, па жаданні, з рысам, з таматавым соусам).

    Катэгорыя: Гістарычныя кухні | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 166 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar