Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Печыва

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 30
    Паказана матэрыялаў: 1-30

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Закіпеціце ў рондалі ваду з маслам, соллю і 1 ст. л. цукровай пудры. Паступова дадайце муку і змешвайце, пакуль не сфармуецца 1 вялікі камяк з цеста. Камяк цеста выкладзіце ў міску і астудзіце. Адно за другім увядзіце яйкі.

    Печыва | Просмотров: 333 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Замясіць цеста. Падзяліць яго на кавалкі вагой прыкладна ў 100 г, раскачаць іх жгуцікамі.

    Печыва | Просмотров: 373 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Цукар, яйкі, цытрынавы араматызатар, кардамон і карыцу расцерці ў белую пену. Дадаць апельсінавыя і цытрынавыя цукаты.

    Печыва | Просмотров: 286 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць гэтак жа, як "Арэшкі з заварнога цеста (прафітролі) у ванільным соусе ", але ў соус дадаць какава-парашок ці шакалад.

    Печыва | Просмотров: 356 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць прафітролі. Сліўкі старанна ўзбіць і змяшаць з цукровай пудрай (3/4 нормы) і ваніллю. Пры падачы крэманку напоўніць сліўкамі, а на іх пакласці прафітролі і пасыпаць цукровай пудрай.

    Печыва | Просмотров: 507 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Заварное цеста пакласці ў кандытарскі мяшок і праз гладкую трубачку з адтулінай дыяметрам 10 мм высадзіць на чыстую, злёгку змазаную тлушчам бляху, дробныя булачкі, якія выпякаць пры тэмпературы 130-140 С.

    Печыва | Просмотров: 383 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.07.2014 | Комментарии (0)

    Для падрыхтоўкі ванільнага соусу яечныя бялкі адлучыць ад жаўткоў; жаўткі ўліць у посуд, усыпаць цукар, муку, дадаць ваніль і старанна расцерці да утварэння аднастайнай масы.

    Печыва | Просмотров: 351 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Даць маслу паляжаць некалькі гадзін пры пакаёвай тэмпературы. Дадаць муку, арэхі і цукар, замясіць цеста.

    Печыва | Просмотров: 321 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Прыведзены ніжэй рэцэпт арэшкаў дапаможа зрабіць вельмі смачнае печыва не толькі да свята, але і проста да добрага настрою.

    Печыва | Просмотров: 353 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Духоўку разагрэць да 130 градусаў. Бялкі моцна ўзбіць, паступова дадаючы ў іх цукар.

    Печыва | Просмотров: 290 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Парэзаць абаранкі на маленькія кружочкі. Нагрэць алей у патэльні і дадаць часнык і траву.

    Печыва | Просмотров: 334 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    З мукі, цукру, яйка і малака замясіць цеста.

    Печыва | Просмотров: 310 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Мацу стаўчы ў ступе ці прапусціць праз мясасечку. Ваду, масла, сталовую лыжку цукровага пяску, соль перамяшаць і закіпяціць.

    Печыва | Просмотров: 319 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатуйце дражджавое цеста, растойце яго ў гарачым месцы 20 - 25 хвілін і, склаўшы цеста ўдвая, прыгатуйце доўгія кноты. Ад гэтых кнотаў адрэжце кавалачкі велічынёй з яйка, акругліце і дайце пастаяць яшчэ 15 хвілін.

    Печыва | Просмотров: 351 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатуйце дражджавое цеста. Пасля 20 - 25 хвіліннай растойкі у цёплым месцы падзяліце ў родзе кнотаў.

    Печыва | Просмотров: 342 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Абавязкова патрэбна насенне аніса, выкарыстоўваемае ў падрыхтоўцы печыва і ласункаў, менавіта яно дае свой густ і пах, і фінікавая паста

    Печыва | Просмотров: 356 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Адвесіць 500 г здобнага цеста, раскачаць качалкай пласт, пераважна квадратны, таўшчынёй у палец.

    Печыва | Просмотров: 283 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяккую муку ўсыпаць на стол, зрабіць ямку, пакласці цукар, дадаць яйка, сліўкі ці малако

    Печыва | Просмотров: 324 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    У глыбокім рондалі з тоўстым дном растапіць масла, змяшаць з вадой, нагрэць да закіпання, пасля чаго ўсыпаць, стала размешвая муку.

    Печыва | Просмотров: 335 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Прасеяць муку ў вялікую міску. Змяшаць з соллю. Злёгку разагрэць 600 мл. вады і растварыць у ёй дрожджы. Дадаць да мукі ваду з дрожджамі, раслінны алей і замясіць цеста. Накрыць дражджавое цеста вечкам і паставіць у цёплае месца на 30 мін.

    Печыва | Просмотров: 311 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Высыпаць дрожджы ў шклянку з цёплай вадой, дадаць цукар і размяшаць да растварэння дрожджаў. Даць пастаяць 5 мін. да з'яўлення на паверхні плеўкі.

    Печыва | Просмотров: 386 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Муку абавязкова прасеяць 2 разы праз валасяное сіта. Ваду закіпяціць з алеем і цукрам, усыпаць адразу ўсю муку і размешваць цеста 2-3 хвіліны, пазбягаючы камякоў і прыліпання.

    Печыва | Просмотров: 277 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    З заварнога цеста сфармаваць абаранкі таўшчынёй у паўпальца, дыяметрам 4 - 5 см і выпекчы іх на лісце ў духоўцы. Пасля вырабу пасыпаць абаранкі цукровай пудрай.

    Печыва | Просмотров: 354 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Абаранкі кладзеце ў малако (летняе) на 10 хвілін, затым бярэце размочаныя абаранкі і начыняеце іх фаршам (фарш рыхтуем на свой густ).

    Печыва | Просмотров: 324 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Замясіце дражджавое цеста, пастаўце у цёплае месца прыкладна на 30 хвілін.

    Печыва | Просмотров: 318 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Муку размяшаць з варэннем да атрымання густога цеста. Атрыманае цеста раскласці на кавалачкі і раскачаць брусочкамі даўжынёй 8-9 см і дыяметрам 6-7 мм.

    Печыва | Просмотров: 335 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Да мукі дадаць сметанкавае масла парубленае на дробныя кавалачкі, змяшаць усё.

    Печыва | Просмотров: 312 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць усе прадукты ў крутое цеста. Сфармаваць абаранкі, вышмараваць малаком і пякчы у духоўцы на змазанай алеем блясе.

    Печыва | Просмотров: 332 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць усе прадукты ў крутое цеста. Сфармаваць абаранкі, вышмараваць малаком і пякчы у духоўцы на змазанай алеем блясе.

    Печыва | Просмотров: 314 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)

    Абаранкі па класічным рэцэпце рыхтуюцца з заварнога, дакладней абваранага, цеста.

    Печыва | Просмотров: 358 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.07.2014 | Комментарии (0)