Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Печыва

    ЧЫПСЫ З АБАРАНКАЎ

    - абаранкі (цыбулевыя) - 2 шт.

    - сланечнікавы алей (для смажання)

    - часнык (раздушаны) - 2 зубчыка

    - спецыі (сумесь сухая) - па густу

    - соль - па густу

    -чорны перац (молаты) - па густу

    - сыр пармезан (цёрты) - 3-4 ст. л.

     

    Парэзаць абаранкі на маленькія кружочкі. Нагрэць алей у патэльні і дадаць часнык і траву. Рыхтаваць прыкладна 1 хвіліну. Дадаць абаранкі порцыямі, абсмажваць іх па 3-5 хвілін да залацістага колеру і храбусткай скарыначкі. Перакласці чыпсы на папяровыя кухонныя ручнікі. Падаваць цёплымі на плоскай талерцы, пасыпаць соллю, перцам і цёртым пармезанам.

    Катэгорыя: Печыва | Дабавіў: wawkalaki (07.07.2014)
    Праглядаў: 135 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar