- абаранкі (цыбулевыя) - 2 шт.
- сланечнікавы алей (для смажання)
- часнык (раздушаны) - 2 зубчыка
- спецыі (сумесь сухая) - па густу
- соль - па густу
-чорны перац (молаты) - па густу
- сыр пармезан (цёрты) - 3-4 ст. л.
Парэзаць абаранкі на маленькія кружочкі. Нагрэць алей у патэльні і дадаць часнык і траву. Рыхтаваць прыкладна 1 хвіліну. Дадаць абаранкі порцыямі, абсмажваць іх па 3-5 хвілін да залацістага колеру і храбусткай скарыначкі. Перакласці чыпсы на папяровыя кухонныя ручнікі. Падаваць цёплымі на плоскай талерцы, пасыпаць соллю, перцам і цёртым пармезанам.
|