Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083 Паказана матэрыялаў: 1-50 |
Старонкі: 1 2 3 ... 21 22 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Разліваем кактэйль па шклянках, п'ём праз трубачку. |
У міксеры змяшаць ўсе інгрэдыенты і падаваць да стала. |
Бананавы малочны кактэйль з малінай вельмі смачны і карысны, у ім шмат вітамінаў. |
Змяшаць усе інгрэдыенты ў шэйкеры. |
У міксеры змяшаць ўсе інгрэдыенты і падаваць да стала. |
У кубку змяшаць ананасавы сіроп і гарачае малако і падаваць да стала. |
У міксеры змяшаць усе інгрэдыенты і падаваць да стала. |
Ўсё пакласці ў блендэр і ўзбіць. Разліць у куфлі і падаць. |
У міксеры змяшаць усе інгрэдыенты і падаваць да стала. |
Авёс перабраць, прамыць, заліць халоднай вадой, давесці да кіпення, зняць з агню і настойваць на борце пліты 3 гадзіны. |
Змяшаць шклянку журавінавага соку, 2 шклянкі адвара сухога майніка, 20 грамаў цукру, даліць каля літра кіпячонай вады, настойваць 2 гадзіны, астудзіць. |
Паўкіло гарбузы нацерці і адціснуць сок. Змяшаць з няпоўнай шклянкай бурачнага квасу, заправіць па густу соллю і цукрам, дадаць здробненую зеляніну кропу. Гэта выдатны напой для дзяцей. |
Сыры вычышчаны бурак і журавіны здрабніць, заліць астуджанай кіпячонай вадой і настаяць 1,5-2 гадзіны. |
У нацёрты на тарцы бурак дадаць цытрынавую кіслату, халодную ваду, давесці да кіпення і варыць 25-30 хвілін, затым астудзіць і працадзіць. |
Вычышчаны бурак нацерці на буйнай тарцы, яблыкі нарэзаць тонкімі лустачкамі. Корань хрэна нацерці на тарцы (можна выкарыстоўваць і гатовы соус-хрэн). |
Вычышчаны бурак нацерці, адціснуць сок, дадаць цукар, варыць 10 хвілін і астудзіць. |
Падрыхтаваны бурак нашаткаваць саломкай, дадаць цытрынавую кіслату і варыць да гатовасці. |
Сухія кветкі вераса (3 г) кіпяціць у 1 л вады 2-3 хвіліны, затым працадзіць і растварыць у напоі мёд (100 г). Падаваць у астуджаным выглядзе. |
Свежую апельсінавую лупіну прапусціць праз мясасечку і ў атрыманую масу ўліць астуджаную кіпячоную ваду, дадаць па густу цытрынавую кіслату і працадзіць. |
Ваду закіпяціць і ў круты кіпень высыпаць цукровы пясок. Затым дадаць вішнёвы ці малінавы сіроп і гранатавы сок. |
Часнык расцерці з соллю, пакласці ў расол, размяшаць і пакінуць на 30 хвілін. |
Невялікую колькасць абрыкосаў памыйце і разрэжце напалам. Пастаўце ваду на агонь і давядзіце яе да кіпення, пасля гэтага засыпце цукар і памяшайце. |
Невялікую колькасць абрыкосаў падрыхтуйце да варкі. Яблыкі ачысціце ад лупіны, разрэжце іх на долькі. |
Трохі абрыкосаў вымыйце, разрэжце і выдаліце костачкі. Памыйце невялікую колькасць чорнай парэчкі. |
Разрэжце абрыкосы, папярэдне выняўшы з іх костачкі. Невялікую колькасць агрэста памыйце і выцісніце з яго сок. |
Невялікую колькасць шчыльных абрыкосаў добра прамыйце, падзеліце на палоўкі і выдаліце костачкі. |
Ачысціўшы мандарыны ад скуркі, падзеліце на долькі і змесціце ў блендэр. Узбівайце да той пары, пакуль долькі мандарына не ператворацца ў аднастайную масу. |
Высокую шклянку ці куфель напоўніць да паловы дробна тоўчаным лёдам, уліць малінавы сок і цытрынавы сіроп, пакласці кансерваваную садавіну асарці і дадаць газаваную ваду. |
У гарачую ваду пакласці мёд, давесці да кіпення і кіпяціць 5 хвілін. Затым дадаць сок адной цытрыны ці 50 г цытрынавай кіслаты. |
У рондаль кладуць вымытую трускаўку, папярэдне выняўшы з яе пладаножку, пасыпаюць цукрам, заліваюць малінавым сіропам і цытрынавым сокам і пакідаюць у халодным месцы пастаяць, сістэматычна змешваючы. |
Ваду закіпяціць, апусціць у яе імбір і зняць з агню. |
Заварыце мяту крутым кіпенем, праз пяць хвілін працэдзіце адвар праз сіта. |
Айву вымыць, ачысціць ад скуркі і асяродку, нарэзаць тонкімі лустачкамі, пакласці ў рондаль, заліць халоднай вадой, дадаць цукровы пясок і карыцу, паставіць на слабы агонь і варыць да мяккасці. |
Авёс перабіраюць, прамываюць, заліваюць халоднай вадой, даводзяць да кіпення і настойваюць 3-4 гадзіны. |
Ў гарбузовы сок ўліваюць яблычны сок, дадаюць цукар і добра змешваюць. Падаюць напой добра астуджаным. |
500 грамаў гарбуза, два кісла-салодкіх яблыка старанна вымыць, ачысціць ад лупіны, нацерці на тарцы і адціснуць сок у сокавыціскалцы ці скрозь марлю. |
Моркву вымыць, пачысціць, нацерці на дробнай тарцы, адціснуць сок праз марлю ці ў сокавыціскалцы. |
З 750 грамаў сырога гарбуза адціснуць сок, дадаць шклянку астуджанай кіпячонай вады, па густу заправіць цукрам. |
Перабраныя і прамытыя журавіны расцерці, заліць вадой, давесці да кіпення, працадзіць і заправіць цукрам і мёдам. |
Цытрыну ці апельсіны нарэзаць лустачкамі, пасыпаць цукрам, даць пастаяць 30 хвілін, пасля чаго дадаць моцную халодную гарбату ці газаваную ваду падаваць халодным з кавалачкам лёду. |
Ваду закіпяціць з цукрам і цытрынавай скарынкай. Астудзіць. Яблыкі і грушы вымыць, ачысціць, выдаліўшы асяродкі, нацерці на тарцы, апырскаць цытрынавым ці журавінавым сокам (можна растворам цытрынавай кіслаты), каб не пацямнелі. |
Вішні пасыпаць цукрам, трымаць некалькі гадзін у прахалодным месцы, дадаць сок ці газаваную ваду. Падаць адразу. |
Вішню вымыць, ачысціць ад костачак і размяць у пюрэ. Атрыманае пюрэ пакласці ў міксер, дадаць вішнёвы і цытрынавы сокі, цукар і добра змяшаць. |
Ягады шыпшыны прамыць, заварыць у шклянцы крутога кіпеню і кіпяціць 10 хвілін. |
Лісце барбарыса варыць у вадзе 5 хвілін, працадзіць, дадаць па густу цукар ці мёд. |
З падрыхтаваных журавін адціснуць сок. Моркву нацерці на тарцы і адціснуць з яе сок. |
З вады і цукру сварыце цукровы сіроп. У посуд са звараным сіропам ўліце вінаградны і апельсінавы сокі і туды ж выдушыце з цытрыны сок. Уся гэта сумесь павінна дзве-тры гадзіны настаяцца. |
Вычышчаную бульбу нацерці на дробнай тарцы, праз марлю адціснуць сок у слоік, |
Змясціце ў блендэр ёгурт, ваду і 8 мятных лісцяў і ўключыце яго на паўхвіліны ці да поўнага драбнення лісцяў мяты. |
|