| Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083 Паказана матэрыялаў: 51-100 |
Старонкі: « 1 2 3 4 ... 21 22 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Вазьміце роўныя часткі сухога лісця абляпіхі і мяты, заліце ўсё кіпячай вадой.
|
Апельсін мыюць, знімаюць цэдру, якую труць на дробнай тарцы. У куфель кладуць цёртую апельсінавую цэдру, засыпаюць яе цукрам, потым ізноў пласт цэдры і пласт цукру.
|
У высокі куфель уліць ананасны сок, цытрынавы сіроп і газаваную ваду. Напой адразу ж падаць, паклаўшы ў куфель кавалачак лёду.
|
Вазьміце вялікі рондаль і выліце ў яго ўсю ваду. Сварыце сухія абрыкосы. Вадкасць зліце ў бутэлькі ці графіны, астудзіце.
|
Жаўток свежага курынага яйка, астуджаны абрыкосавы сок і астуджаны вішнёвы морс змяшаць у міксеры, каб сумесь добра ўспенілася і адразу ж падаваць.
|
Ў высокі фужэр наліць цукровы сіроп, цытрынаны сок, абрыкосавы сок і газаваную ваду. Падаваць астуджаным.
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Яблыкі спажывецкай сталасці сартуюць, выдаляючы лісце, галінкі, пладаножкі, сапсаваныя часці, старанна мыюць, спалоскваюць,
|
Гэты напой - сапраўдны зарад бадзёрасці, пазітыва і добрага настрою. Цытрусавыя можна браць любыя, але наяўнасць апельсінаў у складзе пажадана.
|
Таматавы сок лепш за ўсё рыхтаваць адначасова з таматавым пюрэ. Спелыя таматы старанна мыюць, рэжуць ці размінаюць, разварваюць у рондалі да поўнага размякчэння.
|
Слівы мыюць, вымаюць костачкі, бланшуюць пад вечкам пры тэмпературы 80-85 °С да размякчэння (на 1 кг сліў 1 шклянка вады),
|
Для атрымання фруктовага ці гародніннага пюрэ сыравіну перабіраюць, выдаляюць сапсаванае і недаспелае, старанна мыюць і пры неабходнасці чысцяць (моркву напрыклад), затым размягчаюць у рондалі на пару ці ў рондалі-хуткаварцы.
|
Карняплоды мыюць валасяной шчоткай, чысцяць ад лупіны і здрабняюць на буйнай тарцы.
|
Карняплоды мыюць валасяной шчоткай, чысцяць ад лупіны і здрабняюць на буйнай тарцы.
|
Добра спелыя здаровыя персікі з сакавітай, інтэнсіўна афарбаванай мякаццю мыюць і выдаляюць з іх костачкі.
|
Ягады сартуюць, мыюць, здрабняюць у эмаляваным посудзе драўляным песцікам, дадаюць гарачую ваду (1 шклянка на 1 кг ягад), ставяць на слабы агонь і, бесперапынна памешваючы, награваюць да 60 °С.
|
З цытрын зняць скарынку, нарэзаць тонкімі лустачкамі, пакласці ў слоік, дадаць дробна нарэзаныя яблыкі без лупіны, трохі карыцы, цукар і віно.
|
Вычышчаныя і прамытыя плады глогу варыць у невялікай колькасці вады (200-400 мл на 1 кг пладоў) на слабым агні да поўнага размякчэння.
|
Для падрыхтоўкі свежага нектару з глогу спелыя плады трэба вымыць, абсушыць і прапусціць праз сокавыціскалку.
|
Паў-літровую бутэльку напоўніць амаль даверху цёртым сырым бураком і заліць гарэлкай.
|
Падрыхтаваныя ягады барбарыса разварыць з невялікай колькасцю вады і працерці праз сіта.
|
Вымытыя плады айвы дробна парэзаць, заліць нараўне з пладамі вадой і разварыць пад вечкам.
|
|