Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083
    Паказана матэрыялаў: 1051-1083
    Старонкі: « 1 2 ... 20 21 22

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 77 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    На дно шклянкі хайбол пакласці марозіва і наліць астуджаную содавую ці мінеральную ваду. Замест содавай вады можна выкарыстоўваць любы газаваны напой.

    Напоі | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.
    Напоі | Просмотров: 76 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Вада газаваная Ў высокі куфель ці шклянка пакласці марозіва, уліць апельсінавы сок, дадаць кансерваваную садавіну асарці і заліць газаванай вадой. Зверху - дробна нарэзаны апельсін.

    Напоі | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць астуджаны апельсінавы сок з содавай ці мінеральнай вадой (замест гэтай сумесі можна выкарыстоўваць напой "Фанта")

    Напоі | Просмотров: 77 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Зверху кансерваваная ці замарожаная вішня ці трускаўка - 20 г У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту.

    Напоі | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Ў высокі куфель ці шклянку пакласці сметанкавае марозіва, дадаць сунічны сок і спелую суніцу, заліць бярозавікам і, не размешваючы, падаць з гарбатнай лыжкай.

    Напоі | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту.

    Напоі | Просмотров: 85 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Пакласці арэхавае марозіва ў куфель. Заліць гранатавым сокам і сіропам гваздзікавым. Не размешваць.

    Напоі | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У шклянку з шакаладным марозівам дадаць сіроп какавы і ўзбітыя сліўкі. Пасля гэтага ўсё заліць малаком.

    Напоі | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У шклянку пакласці сметанкавае марозіва, дадаць абрыкосавы сок, абрыкосы. Заліць яблычным морсам.

    Напоі | Просмотров: 82 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У высокі куфель пакласці сметанкавае марозіва, заліць абрыкосавым сокам, затым яблычным, зверху пакласці нарэзаны долькамі абрыкос.

    Напоі | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У шклянку са сметанкавым марозівам пакласці абрыкосы, дадаць абрыкосавы сок.

    Напоі | Просмотров: 77 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 82 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Моркву, капусту, рэпу, бульбу, кабачкі старанна вымыць, ачысціць, нарэзаць дробнымі лустачкамі, заліць халоднай вадой і варыць пад вечкам на павольным агні да гатовасці.

    Напоі | Просмотров: 70 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Плады прамыць, заліць гарачай вадой, кіпяціць 10 хвілін. Даць настаяцца і працадзіць.

    Напоі | Просмотров: 72 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Сушоныя плады шыпшыны прамыць, апусціць у кіпячую ваду, пракіпяціць пад вечкам на слабым агні 10 хвілін

    Напоі | Просмотров: 74 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Адвар шыпшыны, рэцэпт якога тут выкладзены, выдатная крыніца вітаміна C у зімовы перыяд. Адвар шыпшыны шырока выкарыстоўваецца ў медыцыне пры анеміі, пры прастудных і іншых захворваннях.

    Напоі | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    1 гарбатную лыжку сухіх пладоў шыпшыны заварыць 1 шклянкай крутога кіпеню, паставіць на слабы агонь і награваць пад вечкам 15-20 хвілін. Настойваць 3 гадзіны, працадзіць праз падвойны пласт марлі.

    Напоі | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя ці сушоныя плады шыпшыны вымыць, пакласці ў эмаляваны посуд, зачыніць вечкам, адварыць.

    Напоі | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Сушоную чарніцу перабраць, адлучыць прымешкі, прамыць у халоднай вадзе.

    Напоі | Просмотров: 79 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    3 ст. лыжкі сухіх пладоў глогу заліць 0.5 л кіпеню, варыць на слабым агні 10 хвілін, настаяць 1-2 гадзіны і піць па 150 мл адвара перад ежай 3-4 разы ў дзень (апошні прыём перад сном).

    Напоі | Просмотров: 74 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Высушанае лісце і пладаножкі вішні, кветкі бузіны - па 50 г, плады шыпшыны - 100 г змяшаць

    Напоі | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Злучыўшы разам 50 г высушаных пладаножак вішні, сушоных кветак святаянніка,

    Напоі | Просмотров: 122 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Змяшайце ўсе інгрэдыенты і ўліце мёд, памешваючы лыжкай; пачакайце, пакуль мёд не растворыцца. Падавайце напой у высокіх шклянках з лёдам.

    Напоі | Просмотров: 79 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Высушаныя грушы, яблыкі, ягады чарніцы, маліны заліць кіпенем, кіпяціць 20 хвілін, настойваць 2 гадзіны. Піць з мёдам.

    Напоі | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Высушаныя грушы, яблыкі, чарнасліў заліць кіпенем, кіпяціць 20 хвілін, настойваць 2 гадзіны. Піць з мёдам.

    Напоі | Просмотров: 79 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Ў кіпячую ваду ўсыпаць здробненыя карані аеру, давесці да кіпення, зняць з агню і пакінуць на 1 суткі для настойвання.

    Напоі | Просмотров: 121 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Курагу адварыць, вадкасць зліць, астудзіць і піць на працягу дзвюх-трох дзён. Напой багаты мікраэлементамі і вітамінамі.

    Напоі | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    1-50 51-100 ... 951-1000 1001-1050 1051-1083