| Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083 Паказана матэрыялаў: 951-1000 |
Старонкі: « 1 2 ... 18 19 20 21 22 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
У куфлі наліць цытрынавы сок, дадаць цукар і перамяшаць, а затым ўліць газаваную ваду з сіфона. Падаваць напой у астуджаным выглядзе, паклаўшы ў кожны куфель па лустачцы цытрыны. Можна дадаць трохі тоўчанага харчовага лёду.
|
У гарбату дадаць трохі цытрынавага соку, цукар і белае віно. Перамяшаць, астудзіць, падаваць. Можна з газаванай вадой.
|
Злучыце ўсе інгрэдыенты ў рондалі, прычыніце і варыце, памешваючы, на вельмі павольным агні больш гадзіны, пакуль інгрэдыенты не растворацца і напой не стане аднастайным і гарачым. Падавайце з палачкамі карыцы.
|
З цытрын выціснуць сок і размяшаць з цукрам да растварэння цукру. Старанна перамяшаць з бярозавікам, настойваць 2 гадзіны. Ліманад падаваць з кубікамі лёду і лісцікам мяты.
|
Яечныя бялкі, сок чырвонага агрэста, выціснуты з цытрын сок і лёд змяшаць міксерам на працягу 2 хвілін так, каб сумесь добра ўспенілася, затым працадзіць яе праз сіта у куфлі, даліць іх газаванай вадой і адразу падаць.
|
Яечныя бялкі, аблепіхавы сок, выціснуты з цытрын сок і харчовы лёд змяшаць міксерам на працягу 2 хвілін так, каб сумесь добра ўспенілася, затым працадзіць яе ў шклянкі ці куфлі, даліць іх газаванай вадой і адразу падаць.
|
Замачыце міндаль на 2-3 гадзіны. Падсушыце, растаўчыце ў ступцы, перакладзіце ў вялікую міску і змяшайце з вадой.
|
Да прапушчаных праз мясасечку ядраў вычышчаных ад скуркі міндальных арэхаў паступова дадаваць цукар, расціраючы масу.
|
Зерне ячменю заліваюць 2 шклянкамі вады і вараць на слабым агні 5-7 хвілін, пасля чаго ваду зліваюць і заліваюць такой жа колькасцю новай вады і зноў вараць на слабым агні датуль, пакуль зерне не праварыцца.
|
Ячмень заліваюць вадой у суадносінах 1: 1 па вазе і вараць датуль, пакуль ён не парэпаецца. Пасля гэтага адвар зліваюць у рондаль, а зерні змяшчаюць у ступку і таўкуць.
|
Ядры міндальных арэхаў цалкам пакрыць вадой, пакінуць на 3 - 4 гадзіны для набракання. Затым ядры вызваліць ад скуркі, прапусціць праз мясасечку; паступова дадаць у масу цукар, увесь час памешваючы.
|
Зерне ячменю заліваюць 2 шклянкамі вады і вараць на слабым агні 5-7 хвілін, пасля чаго ваду зліваюць і заліваюць такой жа колькасцю новай вады і зноў вараць на слабым агні датуль, пакуль зерні не праварацца.
|
Ядра салодкага міндаля, апараныя кіпенем, вычышчаныя ад скуркі, прапусціць праз мясасечку.
|
Міндаль абварваюць кіпенем, чысцяць ад скуркі, укладваюць у ступку і таўкуць яго, дадаючы пры гэтым трохі кіпячонай вады, каб пры таўчэнні з арэхаў не вылучалася масла.
|
Ядры салодкага міндаля, апараныя кіпенем, вычышчаныя ад скуркі, прапусціць праз мясасечку.
|
Ячмень заліваюць вадой і разварваюць, пакуль зерне ячменю не праварыцца. Пасля гэтага адвар зліваюць у рондаль
|
Масу морквы, нацёртай на дробнай тарцы, змяшанай са здробненымі ядрамі арэхаў (без скуркі), старанна перамяшаць.
|
Ячмень заліваюць 1 шклянкай вады і вараць, пакуль зерні не праварацца. Затым, зняўшы ячмень з агню і даўшы трохі астыць, расціраюць яго ў адвары, працэджваюць праз сіта.
|
Ячмень заліваюць 1 шклянкай вады і вараць, пакуль зерні не праварацца. Затым, зняўшы ячмень з агню і даўшы трохі астыць, расціраюць яго ў адвары, працэджваюць праз сіта.
|
Слова аршад адбываецца ад французскага огдэ, што азначае "ячмень". Гэты ахаладжальны напой першапачаткова вырабляўся толькі на аснове адвара ячменю.
|
У высокі куфель ці шклянку пакласці сметанкавае марозіва, жаўток, заліць астуджаным пастэрызаваным ці кіпячоным малаком, зверху пакласці ўзбітыя сліўкі.
|
У шклянку са сметанкавым марозівам ўбіць жаўток, дадаць ўзбітых слівак. Пасля гэтага заліць усё халодным малаком.
|
Ў высокі куфель ці шклянку пакласці марозіва, дадаць яблычны сок, кансерваваную садавіну асарці і заліць яблычным морсам.
|
У шклянку з цытрусавым марозівам пакласці садавіну і заліць ўсё яблычным сокам.
|
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.
|
Усе кампаненты перамяшаць міксерам. Падаваць у высокіх шклянках з трубачкай. Абавязкова выкарыстоўваць пракіпячоны яблычны сок, каб у напоі не было густой пены.
|
У высокі куфель пакласці шакаладнае марозіва. Дадаць згушчанае малако. Пакінутую частку куфля даліць астуджаным малаком. Зверху пакласці ягады трускаўкі ці маліны. Падаць з лыжачкай.
|
У высокі куфель пакласці марозіва, дадаць чорнапарэчкавы сіроп, кансерваваную садавіну асарці і заліць астуджаным малаком.
|
Сметанкавае марозіва пакрыць раздробленымі ягадамі чарэшні, паліць сіропам і гарніраваць ягадамі чарэшні.
|
У куфель пакласці марозіва, заліць чарнічным сокам, пакласці садавіну з узвара асарці і дапоўніць халодным малаком. Не размешваць. Падаць з лыжачкай.
|
Ў высокі куфель ці шклянку пакласці фруктовае марозіва, уліць чарнічны сок, дадаць кансерваваную садавіну асарці і заліць газаванай вадой.
|
У шклянку пакласці клубнічнае марозіва, дадаць чарнічны сок, садавіну. Заліць цытрынавым морсам.
|
У шклянку з клубнічным марозівам пакласці садавіну, дадаць чарнічны сок. Пасля гэтага ўсё заліць цытрынавым сокам.
|
У высокі куфель ці шклянку пакласці марозіва, дадаць слівовы сок, кансерваваную садавіну асарці і заліць чарнічным морсам.
|
Усе кампаненты ў куфлі заліць цытрынавым сокам.
|
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.
|
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.
|
У шклянку пакласці цытрусавае марозіва, цытрынавы сок, ліманад. Гарніраваць садавінай асарці.
|
У шклянку пакласці цытрусавага марозіва наліць цытрынавага соку і ліманаду. Гарніраваць фруктовым асарці.
|
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.
|
Некалькі яловых ці хваёвых іголак расцерці ў ступцы, дадаўшы малінавы сіроп. Затым іголкі выдаліць, а сіроп пераліць па лязе нажа ў высокі куфель. Асцярожна, каб пласты напоя не перамяшаліся, уліць у шклянку астуджаны апельсінавы сок.
|
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.
|
Ў малінавае марозіва дадаць слівовы сок, садавіну асарці. Заліць чарнічным морсам.
|
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.
|
У шклянку з малінавым марозівам пакласці садавіну, дадаць слівовы сок. Пасля гэтага ўсё заліць чарнічным морсам.
|
Ў высокі куфель ці шклянку пакласці марозіва, уліць рабінавы сок, дадаць кансерваваную садавіну асарці і заліць цытрынавым сокам. Падаць не размешваючы.
|
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.
|
У шклянку з апельсінавым марозівам пакласці садавіну, дадаць грушавы сок. Пасля гэтага ўсё заліць парэчкавым морсам.
|
У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.
|
У высокі куфель ці шклянку пакласці сметанкавае марозіва, уліць маркоўны сок, дадаць кансерваваную садавіну асарці і заліць яблычным морсам.
|
|