Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083
    Паказана матэрыялаў: 951-1000
    Старонкі: « 1 2 ... 18 19 20 21 22 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    У куфлі наліць цытрынавы сок, дадаць цукар і перамяшаць, а затым ўліць газаваную ваду з сіфона. Падаваць напой у астуджаным выглядзе, паклаўшы ў кожны куфель па лустачцы цытрыны. Можна дадаць трохі тоўчанага харчовага лёду.

    Напоі | Просмотров: 168 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    У гарбату дадаць трохі цытрынавага соку, цукар і белае віно. Перамяшаць, астудзіць, падаваць. Можна з газаванай вадой.

    Напоі | Просмотров: 150 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Злучыце ўсе інгрэдыенты ў рондалі, прычыніце і варыце, памешваючы, на вельмі павольным агні больш гадзіны, пакуль інгрэдыенты не растворацца і напой не стане аднастайным і гарачым. Падавайце з палачкамі карыцы.

    Напоі | Просмотров: 164 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    З цытрын выціснуць сок і размяшаць з цукрам да растварэння цукру. Старанна перамяшаць з бярозавікам, настойваць 2 гадзіны. Ліманад падаваць з кубікамі лёду і лісцікам мяты.

    Напоі | Просмотров: 183 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Яечныя бялкі, сок чырвонага агрэста, выціснуты з цытрын сок і лёд змяшаць міксерам на працягу 2 хвілін так, каб сумесь добра ўспенілася, затым працадзіць яе праз сіта у куфлі, даліць іх газаванай вадой і адразу падаць.

    Напоі | Просмотров: 183 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Яечныя бялкі, аблепіхавы сок, выціснуты з цытрын сок і харчовы лёд змяшаць міксерам на працягу 2 хвілін так, каб сумесь добра ўспенілася, затым працадзіць яе ў шклянкі ці куфлі, даліць іх газаванай вадой і адразу падаць.

    Напоі | Просмотров: 169 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Замачыце міндаль на 2-3 гадзіны. Падсушыце, растаўчыце ў ступцы, перакладзіце ў вялікую міску і змяшайце з вадой.

    Напоі | Просмотров: 159 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Да прапушчаных праз мясасечку ядраў вычышчаных ад скуркі міндальных арэхаў паступова дадаваць цукар, расціраючы масу.

    Напоі | Просмотров: 174 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Зерне ячменю заліваюць 2 шклянкамі вады і вараць на слабым агні 5-7 хвілін, пасля чаго ваду зліваюць і заліваюць такой жа колькасцю новай вады і зноў вараць на слабым агні датуль, пакуль зерне не праварыцца.

    Напоі | Просмотров: 171 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Ячмень заліваюць вадой у суадносінах 1: 1 па вазе і вараць датуль, пакуль ён не парэпаецца. Пасля гэтага адвар зліваюць у рондаль, а зерні змяшчаюць у ступку і таўкуць.

    Напоі | Просмотров: 185 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Ядры міндальных арэхаў цалкам пакрыць вадой, пакінуць на 3 - 4 гадзіны для набракання. Затым ядры вызваліць ад скуркі, прапусціць праз мясасечку; паступова дадаць у масу цукар, увесь час памешваючы.

    Напоі | Просмотров: 200 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Зерне ячменю заліваюць 2 шклянкамі вады і вараць на слабым агні 5-7 хвілін, пасля чаго ваду зліваюць і заліваюць такой жа колькасцю новай вады і зноў вараць на слабым агні датуль, пакуль зерні не праварацца.

    Напоі | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Ядра салодкага міндаля, апараныя кіпенем, вычышчаныя ад скуркі, прапусціць праз мясасечку.

    Напоі | Просмотров: 163 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Міндаль абварваюць кіпенем, чысцяць ад скуркі, укладваюць у ступку і таўкуць яго, дадаючы пры гэтым трохі кіпячонай вады, каб пры таўчэнні з арэхаў не вылучалася масла.

    Напоі | Просмотров: 182 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Ядры салодкага міндаля, апараныя кіпенем, вычышчаныя ад скуркі, прапусціць праз мясасечку.

    Напоі | Просмотров: 178 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Ячмень заліваюць вадой і разварваюць, пакуль зерне ячменю не праварыцца. Пасля гэтага адвар зліваюць у рондаль

    Напоі | Просмотров: 162 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Масу морквы, нацёртай на дробнай тарцы, змяшанай са здробненымі ядрамі арэхаў (без скуркі), старанна перамяшаць.

    Напоі | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Ячмень заліваюць 1 шклянкай вады і вараць, пакуль зерні не праварацца. Затым, зняўшы ячмень з агню і даўшы трохі астыць, расціраюць яго ў адвары, працэджваюць праз сіта.

    Напоі | Просмотров: 194 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Ячмень заліваюць 1 шклянкай вады і вараць, пакуль зерні не праварацца. Затым, зняўшы ячмень з агню і даўшы трохі астыць, расціраюць яго ў адвары, працэджваюць праз сіта.

    Напоі | Просмотров: 173 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Слова аршад адбываецца ад французскага огдэ, што азначае "ячмень". Гэты ахаладжальны напой першапачаткова вырабляўся толькі на аснове адвара ячменю.

    Напоі | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У высокі куфель ці шклянку пакласці сметанкавае марозіва, жаўток, заліць астуджаным пастэрызаваным ці кіпячоным малаком, зверху пакласці ўзбітыя сліўкі.

    Напоі | Просмотров: 173 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У шклянку са сметанкавым марозівам ўбіць жаўток, дадаць ўзбітых слівак. Пасля гэтага заліць усё халодным малаком.

    Напоі | Просмотров: 187 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Ў высокі куфель ці шклянку пакласці марозіва, дадаць яблычны сок, кансерваваную садавіну асарці і заліць яблычным морсам.

    Напоі | Просмотров: 159 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У шклянку з цытрусавым марозівам пакласці садавіну і заліць ўсё яблычным сокам.

    Напоі | Просмотров: 170 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 175 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Усе кампаненты перамяшаць міксерам. Падаваць у высокіх шклянках з трубачкай. Абавязкова выкарыстоўваць пракіпячоны яблычны сок, каб у напоі не было густой пены.

    Напоі | Просмотров: 150 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У высокі куфель пакласці шакаладнае марозіва. Дадаць згушчанае малако. Пакінутую частку куфля даліць астуджаным малаком. Зверху пакласці ягады трускаўкі ці маліны. Падаць з лыжачкай.

    Напоі | Просмотров: 184 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У высокі куфель пакласці марозіва, дадаць чорнапарэчкавы сіроп, кансерваваную садавіну асарці і заліць астуджаным малаком.

    Напоі | Просмотров: 169 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Сметанкавае марозіва пакрыць раздробленымі ягадамі чарэшні, паліць сіропам і гарніраваць ягадамі чарэшні.

    Напоі | Просмотров: 169 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У куфель пакласці марозіва, заліць чарнічным сокам, пакласці садавіну з узвара асарці і дапоўніць халодным малаком. Не размешваць. Падаць з лыжачкай.

    Напоі | Просмотров: 147 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Ў высокі куфель ці шклянку пакласці фруктовае марозіва, уліць чарнічны сок, дадаць кансерваваную садавіну асарці і заліць газаванай вадой.

    Напоі | Просмотров: 180 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У шклянку пакласці клубнічнае марозіва, дадаць чарнічны сок, садавіну. Заліць цытрынавым морсам.

    Напоі | Просмотров: 193 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У шклянку з клубнічным марозівам пакласці садавіну, дадаць чарнічны сок. Пасля гэтага ўсё заліць цытрынавым сокам.

    Напоі | Просмотров: 195 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У высокі куфель ці шклянку пакласці марозіва, дадаць слівовы сок, кансерваваную садавіну асарці і заліць чарнічным морсам.

    Напоі | Просмотров: 165 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Усе кампаненты ў куфлі заліць цытрынавым сокам.

    Напоі | Просмотров: 173 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 158 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 162 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У шклянку пакласці цытрусавае марозіва, цытрынавы сок, ліманад. Гарніраваць садавінай асарці.

    Напоі | Просмотров: 184 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У шклянку пакласці цытрусавага марозіва наліць цытрынавага соку і ліманаду. Гарніраваць фруктовым асарці.

    Напоі | Просмотров: 183 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 189 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Некалькі яловых ці хваёвых іголак расцерці ў ступцы, дадаўшы малінавы сіроп. Затым іголкі выдаліць, а сіроп пераліць па лязе нажа ў высокі куфель. Асцярожна, каб пласты напоя не перамяшаліся, уліць у шклянку астуджаны апельсінавы сок.

    Напоі | Просмотров: 193 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 179 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Ў малінавае марозіва дадаць слівовы сок, садавіну асарці. Заліць чарнічным морсам.

    Напоі | Просмотров: 166 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 172 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У шклянку з малінавым марозівам пакласці садавіну, дадаць слівовы сок. Пасля гэтага ўсё заліць чарнічным морсам.

    Напоі | Просмотров: 181 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    Ў высокі куфель ці шклянку пакласці марозіва, уліць рабінавы сок, дадаць кансерваваную садавіну асарці і заліць цытрынавым сокам. Падаць не размешваючы.

    Напоі | Просмотров: 169 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 165 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У шклянку з апельсінавым марозівам пакласці садавіну, дадаць грушавы сок. Пасля гэтага ўсё заліць парэчкавым морсам.

    Напоі | Просмотров: 184 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У 200-грамовую шклянку пакласці марозіва, потым астатнія складовыя часткі паводле рэцэпту. Гэтыя напоі заўсёды падаюцца халоднымі, але лёд у іх не дадаюць.

    Напоі | Просмотров: 181 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)

    У высокі куфель ці шклянку пакласці сметанкавае марозіва, уліць маркоўны сок, дадаць кансерваваную садавіну асарці і заліць яблычным морсам.

    Напоі | Просмотров: 186 | Добавил: wawkalaki | Дата: 29.06.2014 | Комментарии (0)