Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Напоі

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1083
    Паказана матэрыялаў: 851-900
    Старонкі: « 1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Яблыкі памыць, ачысціць ад лупіны і асяродку, нарэзаць кубікамі. У невялікай колькасці вады растварыць цукар, засыпаць падрыхтаваныя яблыкі і варыць 2-3 хвіліны.

    Напоі | Просмотров: 161 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Нацерці на тарцы адно яблыка і перамяшаць з кефірам. Дадаць цукар па густу.

    Напоі | Просмотров: 170 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак вымыць, абліць кіпенем і адціснуць з яго сок. Кефір змяшаць з сокам чарнаплоднай рабіны, дадаць бурачны сок, ўзбіць міксерам да стану пышнай пены.

    Напоі | Просмотров: 156 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаны турнэпс нарэзаць саломкай. Заліць гарачай вадой і астудзіць разам з адварам. Атрыманую сумесь злучыць з кефірам. Дадаць кроп.

    Напоі | Просмотров: 169 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Усе кампаненты добра змяшаць. Напой ужываць як аперытыў, а таксама для ўзняцця агульнага тонусу.

    Напоі | Просмотров: 190 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Ядра грэцкіх арэхаў дробна пасекчы. Дадаць пятрушку, таматавы сок, кефір. Ўзбіць атрыманую масу.

    Напоі | Просмотров: 184 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Ядра грэцкіх арэхаў дробна пасекчы, дадаць сечаны кроп, таматавы сок, кефір, ўзбіць сумесь.

    Напоі | Просмотров: 171 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Суніцу вымыць і ўзбіць міксерам, дадаючы спачатку сліўкі, а затым кефір і цукар. Усю масу ўзбіваць да стану пышнай пены. Замест кефіру можна выкарыстоўваць сыроватку.

    Напоі | Просмотров: 157 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Халодны кефір змешваюць з пюрэ з суніцы, мёдам ці цукровым сіропам. Можна дадаць дробку карыцы.

    Напоі | Просмотров: 156 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Астуджаны кефір узбіваць венцам, дадаючы сок квашанай капусты. Пасаліць, падаваць у шкляначках.

    Напоі | Просмотров: 193 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Сушоныя кветкі рамонка заліць гарачай вадой, настаяць 30 хвілін. Адвар працадзіць, дадаць пастэрызаваны кефір, нарэзаную зеляніну кропу, узбіваць 3 хвіліны.

    Напоі | Просмотров: 176 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Лісце канюшыны прамыць, дробна пасекчы. Прамытыя разынкі заліць вадой, давесці да кіпення, астудзіць.

    Напоі | Просмотров: 188 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Кефір змяшаць з мёдам і ўзбіваць да поўнага растварэння мёда. Разліць у шклянкі і падаць.

    Напоі | Просмотров: 153 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Узбіць блендэрам кефір і маркоўны сок, у масу дадаць па жаданні цукар ці соль.

    Напоі | Просмотров: 184 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Маліну вымыць, працерці праз сіта. Дадаючы ў працёртую масу кефір і цукар, ўзбіць яе міксерам.

    Напоі | Просмотров: 173 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Малако змяшаць з кефірам. Дадаць сечанае лісце трыпутніка і пятрушкі, дробна насечаныя ядры грэцкіх арэхаў, мёд. Ўзбіваць сумесь на працягу 2-3 хвілін.

    Напоі | Просмотров: 178 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Кроп дробна пасекчы. Сушоныя кветкі рамонка заліць гарачай вадой, настойваць 30-35 хвілін.

    Напоі | Просмотров: 138 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Дадаць у кефір здробнены кроп, пасаліць.

    Напоі | Просмотров: 177 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Кефір змяшаць з малаком, дадаць сечаную крапіву, зялёную цыбулю, соль, усё ўзбіць.

    Напоі | Просмотров: 171 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Прамытыя кветкі канюшыны дробна пасекчы, дадаць нацёрты корань пятрушкі. Заліць сумесь гарачай вадой, давесці да кіпення і астудзіць разам з адварам.

    Напоі | Просмотров: 179 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Гарбуз дробна пасекчы. Заліць гарачым малаком і астудзіць. Дадаць кефір, мёд. Масу ўзбіць.

    Напоі | Просмотров: 190 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Кветкі рамонка прамыць, дробна пасекчы, змяшаць з гарбузом, нацёртым на буйнай тарцы, дадаць мёд, заліць сумесь кефірам і ўзбіць.

    Напоі | Просмотров: 210 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Усе кампаненты ўзбіць, напоўніць сумессю высокія куфлі, даць астыць. Пры падачы ў кожны куфель (шклянку) пакласці цэлыя ягады.

    Напоі | Просмотров: 186 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць некалькі гарбатных лыжак брусніцы з лыжкай мёда. Наліць у атрыманую масу шклянку кефіра і добранька перамяшаць.

    Напоі | Просмотров: 180 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Сухія кветкі рамонка заліць гарачай вадой і настойваць 20-25 хвілін. Адвар працадзіць, дадаць кефір, здробненыя грэцкія арэхі. Сумесь добра перамяшаць.

    Напоі | Просмотров: 166 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Спелыя мяккія абрыкосы вымыць, абліць кіпенем, ачысціць ад скуркі і выняць костачкі. Працерці праз дробнае сіта і ўзбіць міксерам, дадаючы спачатку сліўкі і цукар, а затым кефір.

    Напоі | Просмотров: 165 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Адцісніце сок з паловы апельсіна і змяшайце яго з цукровым сіропам. Узбіваючы, ўліце ў кефір гэту сумесь. Кактэйль выліце ў куфель і пасыпце цёртай цэдрай апельсіна.

    Напоі | Просмотров: 166 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Агурок вымыць, абсушыць сурвэткай. Адрэзаць ад яго 2 кружочка для ўпрыгожвання. Пакінутую частку агурка ачысціць ад скуркі, разрэзаць уздоўж на палоўкі і гарбатнай лыжкай выскрабці насенне. Затым нарэзаць на кавалачкі.

    Напоі | Просмотров: 177 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Нагрэйце малако да 44 °С. Змяшайце з кефірам і пераліце ў гарлач. Накрыйце вечкам і пакіньце пры пакаёвай тэмпературы на 8-24 гадзіны (у залежнасці ад тэмпературы паветра) для загусцення. Страсяніце кефір, пасля чаго добра астудзіце.

    Напоі | Просмотров: 192 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Цытрыны і апельсін ачысціце, нарэжце кружкамі, кружкі разрэжце на чатыры часткі. У гарлачы кавалачкі садавіны, цэдру, сокі і сіроп прыкладна на гадзіну, зачыніўшы вечкам, пастаўце ў халоднае месца. Выдаліце цэдру, наліце біттэр і ваду.

    Напоі | Просмотров: 167 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Кружкі апельсінаў разрэжце на 4 часці, разам з пакінутай садавінай і фруктовымі сокамі ў гарлачы пад вечкам пастаўце ў халоднае месца прыкладна на гадзіну. Перамяшайце, даліце мінеральнай вадой.

    Напоі | Просмотров: 173 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Чысцім персікі ад скуркі, выдаляем костачкі і разразаем на невялікія долькі, змяшчаем ў крушонніцу, дадавем цукар і сок. Праз пару гадзін дадаем прахалодную мінеральную ваду, змешваем.

    Напоі | Просмотров: 175 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Кансерваваную садавіну асарці пакласці ў крушонніцу і засыпаць цукровым пяском. З цытрыны зняць цэдру і нацерці яе на тарцы, а з цытрыны выціснуць сок.

    Напоі | Просмотров: 157 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Перабраныя і прамытыя ягады (трускаўку, маліну, марошку, ажыну, чарніцу, парэчку) скласці ў крушонніцу.

    Напоі | Просмотров: 177 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Апельсіны вымыць і нарэзаць папярок на кружкі. Пакласці іх у крушонніцу, пасыпаць цукрам, заліць цытрынавым сокам і вытрымаць на холадзе 30 хвілін.

    Напоі | Просмотров: 170 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Вымыць кавун сярэдніх памераў, зрэзаць вечка (прыкладна 1/3). З большай часткі кавуна выдаліць мякаць. Ачысціць яе ад костачак і нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Напоі | Просмотров: 173 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшайце мятны сіроп з бярозавым і яблычным сокамі. Сумесь астудзіце і выліце ў куфель, даліце "Тархун" і пасыпце шакаладам і мушкатавым арэхам.

    Напоі | Просмотров: 179 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяккія яблыкі, грушы, слівы ці іншую садавіну прамыць, нарэзаць лустачкамі, выдаляючы пры гэтым асяродак, скласці ў крушонніцу, апырскаць цытрынавым сокам і пасыпаць цукрам, даць пастаяць у прахалодным месцы 1-2 гадзіны.

    Напоі | Просмотров: 197 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Пакласці ў крушонніцу персікі, вычышчаныя ад лупіны і костачак і разрэзаныя на палоўкі. Пасыпаць цукрам і ўліць персікавы сок. Добра зачыніць і пакінуць на 2 гадзіны на холадзе.

    Напоі | Просмотров: 185 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя ягады (трускаўку, маліну, вішню, чырвоную парэчку) перабіраюць і прамываюць, затым іх кладуць у крушонніцу, засыпаюць цукрам ставяць у халадзільнік на 2-3 гадзіны, пасля чаго дадаюць сок з выціснутай цытрыны, трохі цёртай цытрынавай цэдры і астуджанае малако.

    Напоі | Просмотров: 187 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Пакласці ў крушонніцу чыстую цэлую трускаўку, пасыпаць цукрам, ўліць 3 шклянкі клубнічнага морса і пакінуць на 3 гадзіны.

    Напоі | Просмотров: 177 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Чысцім ягады і садавіну, выдаляем скурку і костачкі, наразаем кавалачкамі, засыпаем цукрам і ставім у халадзільнік на суткі.

    Напоі | Просмотров: 171 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    У крушонніце змешваем сок, фанту і садавіну, якую можна браць як кансерваваную, так і свежую, і можна разліваць напой па куфлях.

    Напоі | Просмотров: 187 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Садавіну разам з сокамі ў гарлачы для крушонаў пад вечкам прыкладна на гадзіну пастаўце ў халоднае месца. Затым перамяшайце і даліце мінеральнай вадой.

    Напоі | Просмотров: 170 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    У крушонніце змешваем усе інгрэдыенты і разліваем па куфлях.

    Напоі | Просмотров: 172 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Садавіну пакладзіце ў гарлач, наліце сіроп і 1 бутэльку безалкагольнага віна і прыкладна на 2 гадзіны, зачыніўшы вечкам, пастаўце ў прахалоднае месца.

    Напоі | Просмотров: 157 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Пакласці ў крушонніцу садавіну, пасыпаць цукрам і пакінуць на 15 хвілін. Ўліць цытрынавы сіроп і парэчкавы морс, дадаць газаваную ваду.

    Напоі | Просмотров: 150 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Кавун памыць, зрэзаць верхавіну і з дапамогай лыжкі выдаліць мякаць, прычым неабходна выдаляць так, каб атрымліваліся невялікія шарыкі.

    Напоі | Просмотров: 170 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўзяць 300 г апельсінаў, ачысціць, нарэзаць на кавалачкі, пасыпаць цукрам - 50 г, заліць 0,5 л апельсінавага соку і 0,5 л мінеральнай вады. Атрыманую сумесь разліць па куфлях.

    Напоі | Просмотров: 163 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Пакласці ў крушонніцу круглыя долькі ананаса, нарэзаўшы іх на дробныя кавалачкі (2x2 см), і ўліць ананасавы сок і цытрынавы морс (300 мл), зачыніць вечкам і паставіць на холад на 4 гадзіны.

    Напоі | Просмотров: 168 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)