-1 літр мінеральнай вады
-сок палоўкі лайма
-сок аднаго грэйпфрута
-5 апельсінаў
-10 ст. лыжак фруктозы
-1 ківі
-1 лайм
-1 персік
-журавіны па густу
-1 кавун
Кавун памыць, зрэзаць верхавіну і з дапамогай лыжкі выдаліць мякаць, прычым неабходна выдаляць так, каб атрымліваліся невялікія шарыкі. Ківі, апельсіны, лайм, персік, журавіны, памыць і нарэзаць кавалачкамі. Затым усё пакласці ў кавун, дадаць кавуновыя шарыкі, фруктозу, заліць сокам грэйпфрута, лайма і мінералкай. Дадаць некалькі кубікаў лёду і ўзбоўтаць. Крушон разліць па куфлях.
|