Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Эратычная кухня

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 109
    Паказана матэрыялаў: 1-50
    Старонкі: 1 2 3 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Усе кампаненты змешваюць у шкляным слоіку лыжкай ці міксерам. Прыгатаваны элексір выпіваюць у поўным аб'ёме, раніцай за гадзіну да ежы.

    Эратычная кухня | Просмотров: 393 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць у роўных частках па вазе - лісце маліны, парэчкі, мацярдушкі, мяты перачнай, кветкі рамонка аптэчнага.

    Эратычная кухня | Просмотров: 374 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Узяць шклянку добрага вінаграднага віна і дадаць туды 2 кавалка цукру.

    Эратычная кухня | Просмотров: 358 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць у роўных частках па вазе здробненыя пялёсткі бэзава-фіялетавай астры, агністыя кветкі восеньскай настуркі і верхавіны палыну звычайнай.

    Эратычная кухня | Просмотров: 354 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Ўсе кампаненты змяшаць, заліць гарачай вадой, давесці да кіпення, настойваць без награвання 15-20 хвілін.

    Эратычная кухня | Просмотров: 365 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Закіпяціць 3 шклянкі вады і ў кіпячую ваду ўсыпаць 3 гарбатных лыжкі сумесі з сухой травы: лісцяў маліны, кветак календулы, лісцяў шыпшыны.

    Эратычная кухня | Просмотров: 354 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць яблыка і моркву, неадкладна ўліць 2 шклянкі гарачай вады, дадаць 1 ст.лыжку здробненай сухой крапівы, 1 г.лыжку цёртага хрэна, 1/2 г.лыжкі кмена.

    Эратычная кухня | Просмотров: 348 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Гарбату і каву ўсыпаць у гарачую ваду, давесці да кіпення, а ў гарачы яблычны сок дадаць моркву, давесці таксама да кіпення і настойваць 10 хвілін.

    Эратычная кухня | Просмотров: 365 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Лісце салеры вымыць шчоткай, ачысціць, апаласнуць і адціснуць сок у сокавыціскалцы.

    Эратычная кухня | Просмотров: 337 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Зняць з прамытых апельсінаў цэдру, дробна нарэзаць і заліць крутым кіпенем на 1-2 хвіліны, каб выдаліць гаркату.

    Эратычная кухня | Просмотров: 297 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    У міксер ўліць аблепіхавы сок, дадаць мёд і добранька ўзбіць. Асобна ўзбіць сліўкі з цукрам.

    Эратычная кухня | Просмотров: 370 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Жадаеце каб ваша сперма лілася як з фантана бясконцым струменем.

    Эратычная кухня | Просмотров: 387 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Кілаграм салеры нарэзаць лустачкамі і адціснуць сок у сокавыціскалцы.

    Эратычная кухня | Просмотров: 362 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Дробна пасекчы ядро 1 грэцкага арэха і змяшаць з 2 ст.лыжкамі сумесі з сухога лісця брусніцы, шыпшыны, шалвеі і крапівы; дадаць 1 г.лыжку сухіх ягад чарніцы, 1 г.лыжку цёртага бурака і заліць 5 шклянкамі гарачай вады.

    Эратычная кухня | Просмотров: 377 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Здрабніць 1 яблыка сярэдняй велічыні, дадаць 1 г. лыжку цёртай грушы, 1 г. лыжку дробна сечаных галінак ядлоўца, прыкладна 10 чарэшань без костачак, здробненае ядро 1 грэцкага арэха.

    Эратычная кухня | Просмотров: 366 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць ўсё. Заліць 3 шклянкамі гарачай вады і хутка давесці да кіпення; зняць з агню і настойваць пад вечкам 20 хвілін.

    Эратычная кухня | Просмотров: 310 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Жадаеце каб ваш член быў вельмі цвёрдым і стаяў як дубовы кол?

    Эратычная кухня | Просмотров: 397 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Знайдзіце які-небудзь жалезны прут ці жалезны брусок, старанна яго прамыйце і пракіпяціце, каб ён быў чыстым.

    Эратычная кухня | Просмотров: 373 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    50 г чабора размалоць у кавамолцы, дадаць 15 г горкага перцу і заліць 0,5 л мёда.

    Эратычная кухня | Просмотров: 336 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Вазьміце 2 ст.лыжкі насення і лісця вярбы, з вечара засыпце ў тэрмас і заліце 2 шклянкамі кіпеню.

    Эратычная кухня | Просмотров: 361 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Вазьміце 50 г каранёў пераступеня, пакладзіце ў слоік ці бутэльку, заліце 250 мл добрага белага віна.

    Эратычная кухня | Просмотров: 332 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Узяць 100 г крапівы, 100 г спарыша, 75 г вербены.

    Эратычная кухня | Просмотров: 363 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Узяць 100 г сцеблаў і лісця квітнеючага барвенка, заліць 0,5 л гарэлкі.

    Эратычная кухня | Просмотров: 403 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    20 грам сухой травы крываўніка кіпяціць 15 хвілін у адной шклянцы вады.

    Эратычная кухня | Просмотров: 339 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Вазьміце 2 ст.лыжкі бядрынца, з вечара засыпце ў тэрмас і заліце 2 шклянкамі кіпеню.

    Эратычная кухня | Просмотров: 340 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Адну сталовую лыжку насення канюшыны лугавой ўсыпаць у шклянку чырвонага віна і кіпяціць на вадзяной лазні 30 хвілін.

    Эратычная кухня | Просмотров: 341 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Змяшайце. Атрыманую сумесь пастаўце на 3 дні ў халадзільнік. Затым прымайце па некалькі разоў у дзень, дасведчаным шляхам падбіраючы дозу.

    Эратычная кухня | Просмотров: 315 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Змяшайце. Атрыманую сумесь пастаўце на 3 дні ў халадзільнік. Затым прымайце па некалькі разоў у дзень, дасведчаным шляхам падбіраючы дозу.

    Эратычная кухня | Просмотров: 361 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць. Перш чым піць гэтыя зёлкі, іх трэба прафільтраваць.

    Эратычная кухня | Просмотров: 332 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    У кіпячую ваду ссыпаць сумесь сухога лісця і кмен, давесці да кіпення, зняць з агню і настойваць 20-30 хвілін.

    Эратычная кухня | Просмотров: 300 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Сухое віно змяшаць са здробненай галінкай ядлоўца і нагрэць да тэмпературы 70-80°С, пасля чаго настойваць на вадзяной "лазні" 10-15 хвілін, каб араматычныя рэчывы ядлоўца перайшлі ў віно.

    Эратычная кухня | Просмотров: 301 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    У высокія танкасценныя куфлі пакласці мёд, наліць астуджаную мінеральную ваду, затым фруктовы сіроп, змяшаны з каньяком ці ромам.

    Эратычная кухня | Просмотров: 347 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Каву змяшаць з календулай, засыпаць у гарачую ваду, дадаць цукар і хутка давесці да кіпення.

    Эратычная кухня | Просмотров: 317 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Яблыка, грушу, ядловец дробна пасекчы, дадаць размятую без костачак чарэшню і заліць гарачай вадой.

    Эратычная кухня | Просмотров: 348 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Бурак змяшаць з мятай, заліць малочнай сыроваткай, паставіць на агонь і давесці да кіпення.

    Эратычная кухня | Просмотров: 343 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Маса змешваецца і ставіцца на вадзяную лазню. Калі віно награваецца да 40°С, агонь трэба выключыць і суткі настойваць сумесь.

    Эратычная кухня | Просмотров: 356 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Выліць 0,5 л звычайнай гарэлкі ў шкляны слоік, дадаць дробна-нарэзаную лупіну цытрусавых да поўнага пакрыцця паверхні.

    Эратычная кухня | Просмотров: 330 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Клубнічны сіроп, малако, ваніль і цёрты сыр змяшаць у міксеры на працягу 1 хвіліны. Падаць з кубікамі лёду ці моцна астуджаным.

    Эратычная кухня | Просмотров: 301 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Перамяшаць каньяк ці ром, колу, дадаць цукар, свежыя перапёлчыны яйкі і лустачку цытрыны.

    Эратычная кухня | Просмотров: 306 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Сакрэт яго падрыхтоўкі просты: гарэлка, каньяк, шакаладны лікёр, апельсінавы сіроп у роўных прапорцыях.

    Эратычная кухня | Просмотров: 330 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Кавалачкі лёду пакласці, у высокія танкасценныя куфлі, наліць астуджаную мінеральную ваду, затым - фруктовы сіроп, змяшаны з каньяком ці ромам, і адразу несці да стала.

    Эратычная кухня | Просмотров: 346 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Сухі рамонак, мацярдушку змешваюць, даводзяць да кіпення, дадаюць цёртае яблыка, гарачую ваду, даводзяць да кіпення, здымаюць з агню і настойваюць 10-12 хвілін.

    Эратычная кухня | Просмотров: 346 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.08.2014 | Комментарии (0)

    Можна скласці з адвара шыпшыны (3 шклянкі вады на 250 г ягад), 4 ст. л. мёда, 1 шклянкі фруктовага соку і, вядома, газаванай вады.

    Эратычная кухня | Просмотров: 308 | Добавил: wawkalaki | Дата: 13.07.2014 | Комментарии (0)

    Яблыкі вымыць і выразаць сярэдзіну. Брусніцу перабраць, прамыць, перасыпаць цукрам і запоўніць ёю паглыбленні ў яблыках. Яблыкі запекчы ў духоўцы, папярэдне паклаўшы ў сатэйнік і заліўшы невялікай колькасцю вады.

    Эратычная кухня | Просмотров: 322 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    У невялікім кубку змяшаць разам масла і цукар. Дадаць яйка, малако, ваніль і соль. Старанна перамяшаць. Змяшаць разам муку і разрыхляльнік.

    Эратычная кухня | Просмотров: 304 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Шакалад нацерці на буйнай тарцы і растварыць яго разам з цукрам у гарачым малацэ, дадаць ванільны цукар, увесці раствораны жэлацін, давесці да кіпення. Затым разліць у вазачкі і астудзіць.

    Эратычная кухня | Просмотров: 284 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Бананы вымыць, ачысціць ад лупіны, вычышчаную мякаць бананаў разрэзаць уздоўж на доўгія лустачкі. 2 гарбатныя лыжкі цукру змяшаць у невялікай ёмістасці з карыцай. Яйкі разбіць, адлучыць жаўткі ад яечнага бялку.

    Эратычная кухня | Просмотров: 335 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Свежую ці замарожаную абляпіху перабраць, вымыць і патаўчы. Ўліць шклянку вады і атрыманую масу працерці праз сіта. Адціскі заліць вадой, давесці да кіпення і працадзіць.

    Эратычная кухня | Просмотров: 317 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Замясіць цеста з мукі, сметанкавага масла і цукру. Астудзіць на працягу 1 гадзіны. Затым раскачаць тонкім пластом на паперы для выпечкі, выразаць вялікае сэрца і пакласці яго на бляху.

    Эратычная кухня | Просмотров: 307 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Цытрыны вымыць халоднай вадой і абсушыць. Нажом зняць з цытрын цэдру, а з пакінутай мякаці выціснуць сок. Цэдру здрабніць на дробнай тарцы.

    Эратычная кухня | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)