Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 109 Паказана матэрыялаў: 1-50 |
Старонкі: 1 2 3 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Усе кампаненты змешваюць у шкляным слоіку лыжкай ці міксерам. Прыгатаваны элексір выпіваюць у поўным аб'ёме, раніцай за гадзіну да ежы. |
Змяшаць у роўных частках па вазе - лісце маліны, парэчкі, мацярдушкі, мяты перачнай, кветкі рамонка аптэчнага. |
Узяць шклянку добрага вінаграднага віна і дадаць туды 2 кавалка цукру. |
Змяшаць у роўных частках па вазе здробненыя пялёсткі бэзава-фіялетавай астры, агністыя кветкі восеньскай настуркі і верхавіны палыну звычайнай. |
Ўсе кампаненты змяшаць, заліць гарачай вадой, давесці да кіпення, настойваць без награвання 15-20 хвілін. |
Закіпяціць 3 шклянкі вады і ў кіпячую ваду ўсыпаць 3 гарбатных лыжкі сумесі з сухой травы: лісцяў маліны, кветак календулы, лісцяў шыпшыны. |
Змяшаць яблыка і моркву, неадкладна ўліць 2 шклянкі гарачай вады, дадаць 1 ст.лыжку здробненай сухой крапівы, 1 г.лыжку цёртага хрэна, 1/2 г.лыжкі кмена. |
Гарбату і каву ўсыпаць у гарачую ваду, давесці да кіпення, а ў гарачы яблычны сок дадаць моркву, давесці таксама да кіпення і настойваць 10 хвілін. |
Лісце салеры вымыць шчоткай, ачысціць, апаласнуць і адціснуць сок у сокавыціскалцы. |
Зняць з прамытых апельсінаў цэдру, дробна нарэзаць і заліць крутым кіпенем на 1-2 хвіліны, каб выдаліць гаркату. |
У міксер ўліць аблепіхавы сок, дадаць мёд і добранька ўзбіць. Асобна ўзбіць сліўкі з цукрам. |
Жадаеце каб ваша сперма лілася як з фантана бясконцым струменем. |
Кілаграм салеры нарэзаць лустачкамі і адціснуць сок у сокавыціскалцы. |
Дробна пасекчы ядро 1 грэцкага арэха і змяшаць з 2 ст.лыжкамі сумесі з сухога лісця брусніцы, шыпшыны, шалвеі і крапівы; дадаць 1 г.лыжку сухіх ягад чарніцы, 1 г.лыжку цёртага бурака і заліць 5 шклянкамі гарачай вады. |
Здрабніць 1 яблыка сярэдняй велічыні, дадаць 1 г. лыжку цёртай грушы, 1 г. лыжку дробна сечаных галінак ядлоўца, прыкладна 10 чарэшань без костачак, здробненае ядро 1 грэцкага арэха. |
Змяшаць ўсё. Заліць 3 шклянкамі гарачай вады і хутка давесці да кіпення; зняць з агню і настойваць пад вечкам 20 хвілін. |
Жадаеце каб ваш член быў вельмі цвёрдым і стаяў як дубовы кол? |
Знайдзіце які-небудзь жалезны прут ці жалезны брусок, старанна яго прамыйце і пракіпяціце, каб ён быў чыстым. |
50 г чабора размалоць у кавамолцы, дадаць 15 г горкага перцу і заліць 0,5 л мёда. |
Вазьміце 2 ст.лыжкі насення і лісця вярбы, з вечара засыпце ў тэрмас і заліце 2 шклянкамі кіпеню. |
Вазьміце 50 г каранёў пераступеня, пакладзіце ў слоік ці бутэльку, заліце 250 мл добрага белага віна. |
Узяць 100 г крапівы, 100 г спарыша, 75 г вербены. |
Узяць 100 г сцеблаў і лісця квітнеючага барвенка, заліць 0,5 л гарэлкі. |
20 грам сухой травы крываўніка кіпяціць 15 хвілін у адной шклянцы вады. |
Вазьміце 2 ст.лыжкі бядрынца, з вечара засыпце ў тэрмас і заліце 2 шклянкамі кіпеню. |
Адну сталовую лыжку насення канюшыны лугавой ўсыпаць у шклянку чырвонага віна і кіпяціць на вадзяной лазні 30 хвілін. |
Змяшайце. Атрыманую сумесь пастаўце на 3 дні ў халадзільнік. Затым прымайце па некалькі разоў у дзень, дасведчаным шляхам падбіраючы дозу. |
Змяшайце. Атрыманую сумесь пастаўце на 3 дні ў халадзільнік. Затым прымайце па некалькі разоў у дзень, дасведчаным шляхам падбіраючы дозу. |
Змяшаць. Перш чым піць гэтыя зёлкі, іх трэба прафільтраваць. |
У кіпячую ваду ссыпаць сумесь сухога лісця і кмен, давесці да кіпення, зняць з агню і настойваць 20-30 хвілін. |
Сухое віно змяшаць са здробненай галінкай ядлоўца і нагрэць да тэмпературы 70-80°С, пасля чаго настойваць на вадзяной "лазні" 10-15 хвілін, каб араматычныя рэчывы ядлоўца перайшлі ў віно. |
У высокія танкасценныя куфлі пакласці мёд, наліць астуджаную мінеральную ваду, затым фруктовы сіроп, змяшаны з каньяком ці ромам. |
Каву змяшаць з календулай, засыпаць у гарачую ваду, дадаць цукар і хутка давесці да кіпення. |
Яблыка, грушу, ядловец дробна пасекчы, дадаць размятую без костачак чарэшню і заліць гарачай вадой. |
Бурак змяшаць з мятай, заліць малочнай сыроваткай, паставіць на агонь і давесці да кіпення. |
Маса змешваецца і ставіцца на вадзяную лазню. Калі віно награваецца да 40°С, агонь трэба выключыць і суткі настойваць сумесь. |
Выліць 0,5 л звычайнай гарэлкі ў шкляны слоік, дадаць дробна-нарэзаную лупіну цытрусавых да поўнага пакрыцця паверхні. |
Клубнічны сіроп, малако, ваніль і цёрты сыр змяшаць у міксеры на працягу 1 хвіліны. Падаць з кубікамі лёду ці моцна астуджаным. |
Перамяшаць каньяк ці ром, колу, дадаць цукар, свежыя перапёлчыны яйкі і лустачку цытрыны. |
Сакрэт яго падрыхтоўкі просты: гарэлка, каньяк, шакаладны лікёр, апельсінавы сіроп у роўных прапорцыях. |
Кавалачкі лёду пакласці, у высокія танкасценныя куфлі, наліць астуджаную мінеральную ваду, затым - фруктовы сіроп, змяшаны з каньяком ці ромам, і адразу несці да стала. |
Сухі рамонак, мацярдушку змешваюць, даводзяць да кіпення, дадаюць цёртае яблыка, гарачую ваду, даводзяць да кіпення, здымаюць з агню і настойваюць 10-12 хвілін. |
Можна скласці з адвара шыпшыны (3 шклянкі вады на 250 г ягад), 4 ст. л. мёда, 1 шклянкі фруктовага соку і, вядома, газаванай вады. |
Яблыкі вымыць і выразаць сярэдзіну. Брусніцу перабраць, прамыць, перасыпаць цукрам і запоўніць ёю паглыбленні ў яблыках. Яблыкі запекчы ў духоўцы, папярэдне паклаўшы ў сатэйнік і заліўшы невялікай колькасцю вады. |
У невялікім кубку змяшаць разам масла і цукар. Дадаць яйка, малако, ваніль і соль. Старанна перамяшаць. Змяшаць разам муку і разрыхляльнік. |
Шакалад нацерці на буйнай тарцы і растварыць яго разам з цукрам у гарачым малацэ, дадаць ванільны цукар, увесці раствораны жэлацін, давесці да кіпення. Затым разліць у вазачкі і астудзіць. |
Бананы вымыць, ачысціць ад лупіны, вычышчаную мякаць бананаў разрэзаць уздоўж на доўгія лустачкі. 2 гарбатныя лыжкі цукру змяшаць у невялікай ёмістасці з карыцай. Яйкі разбіць, адлучыць жаўткі ад яечнага бялку. |
Свежую ці замарожаную абляпіху перабраць, вымыць і патаўчы. Ўліць шклянку вады і атрыманую масу працерці праз сіта. Адціскі заліць вадой, давесці да кіпення і працадзіць. |
Замясіць цеста з мукі, сметанкавага масла і цукру. Астудзіць на працягу 1 гадзіны. Затым раскачаць тонкім пластом на паперы для выпечкі, выразаць вялікае сэрца і пакласці яго на бляху. |
Цытрыны вымыць халоднай вадой і абсушыць. Нажом зняць з цытрын цэдру, а з пакінутай мякаці выціснуць сок. Цэдру здрабніць на дробнай тарцы. |
|