Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Эратычная кухня

    МАРЦЫПАНАВАЕ СЭРЦА

    -200 г мукі,

    -150 г сметанкавага масла,

    -2 ст. лыжкі цукру,

    -1 яйка,

    -2 ст. лыжкі апельсінавага соку,

    -200 г марцыпанавай масы,

    -75 г цукру для бялковага крэму,

    -ягады трускаўкі

    -жэле для ўпрыгожвання

     

    Замясіць цеста з мукі, сметанкавага масла і цукру. Астудзіць на працягу 1 гадзіны. Затым раскачаць тонкім пластом на паперы для выпечкі, выразаць вялікае сэрца і пакласці яго на бляху. Змяшаць апельсінавы сок з марцыпанавай масай і жаўтком яйка. З паловы сумясі зрабіць борцікі, а паловай нашмараваць сярэдзіну сэрца. Бялок ўзбіць з цукрам у тугую пену і вырабіць уздоўж унутранага боку борцікаў. Сярэдзіну сэрца выкласці ягадамі трускаўкі. Выпякаць у духоўцы пры тэмпературы 175 °С на працягу 25 хвілін. Глазураваць чырвоным фруктовым жэле.

    Катэгорыя: Эратычная кухня | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 117 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar