Статыстыка |
Анлайн усяго: 2 Гасцей: 2 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 109 Паказана матэрыялаў: 51-100 |
Старонкі: « 1 2 3 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Дыню разрэзаць напалову, ачысціць ад семечак, выняць мякаць. Персікі бланшаваць, зняць скурку і нарэзаць тонкімі палоскамі. Фейхою нарэзаць лустачкамі. |
Узбіць у шэйкеры ўсе кампаненты з колатым лёдам. Зверху ўпрыгожыць узбітымі сліўкамі. |
Сварыць сіроп з віна, цукру і карыцы. Калі сіроп закіпіць, апусціць у яго вычышчаныя бананы і адразу ж зняць посуд з агню. Вытрымаць бананы ў сіропе некалькі гадзін. |
Карані хрэна ачысціць, прамыць, нацерці на дробнай тарцы, змяшаць са смятанай, дадаць соль, цукар, старанна перамяшаць. Падаваць да халоднай свініны, мяснога халадца. |
Зеляніну кропу дробна нарэзаць. Соль, цукар і молаты перац развесці воцатам. Дадаць нарэзаны кроп і алей. Сумесь добра перамяшаць. |
Сала нашаткаваць, пакласці ў рондаль і печ 1 хвіліну. Дадаць дробнанарэзаную цыбулю і папрыку, перамяшаць і пячы яшчэ 1 хвіліну. |
Лебяду прапусціць праз мясасечку, часнык дробна нарэзаць, рэдзьку нацерці. Перамяшаць. |
Сталовую гарчыцу, сырыя жаўткі змясціць у посуд, дадаць соль, цукар і расцерці лапаткай. |
Цыбулю дробна нарэзаць і спасераваць. Дадаць муку і тушыць датуль, пакуль цыбуля не падрумяніцца. |
Кальмара адварыць, нарэзаць палоскамі даўжынёй 5 см, дадаць воцат, чорны і чырвоны молаты перац, соль, здробнены часнык. Заправіць кіпячым алеем. |
Вустрыцы выняць з вады, абкачаць у муце, намачыць ва ўзбітым бялку і абсмажыць у фрыцюры датуль, пакуль яны не набудуць карычневай афарбоўкі. Затым адкінуць на друшляк і пакласці у выглядзе горкі на талерку. |
Ананас ачысціць, разрэзаць на 8 частак і нарэзаць кавалачкамі. Кавалачкі ананаса патушыць у алеі, пасыпаць кары і працягваць тушыць на маленькім агні. Затым варыць у рыбным булёне са сліўкамі на маленькім агні 5 хвілін. |
Крэветкі вымыць і абсушыць. Разагрэць масла на патэльні, пакласці ў яго крэветкі. Размяшаць з мукой. Дадаць малако, добра размяшаць і трымаць на агні, пакуль не з'явяцца бурбалкі. |
Ўзбіць яйкі, дадаць курыны булён, вустрыцы і добра размяшаць. Сумесь выліць на моцна разагрэтую патэльню з тлушчам і, пры неаднаразовым устрэсванні патэльні, абсмажыць да гатовасці, пасля чаго ўліць растоплены тлушч. |
Старанна прамыць мідыі, карыстаючыся шчоткай, у некалькіх водах. Прыпусціць дробна нарэзаную цыбулю у 25 г сметанкавага масла, туды ж пакласці мідыі, змешваючы, каб яны змяшаліся з цыбуляй і маслам. Тушыць некалькі хвілін, зачыніўшы вечкам. |
Разагрэць патэльню, часнык дробна пасекчы. На патэльню выліць алей і злёгку абсмажыць часнык і востры перац. Затым дадаць мідыі і праз 3-5 хвілін, як мідыі адкрыюцца, ўліць віно, ваду і дадаць пятрушку. |
Кончыкам нажа зрабіць гарызантальны надрэз там, дзе курыная грудка патаўсцей, каб атрымалася кішэнь. |
Растаўчы разам часнык, соль, струк вострага перцу, чорны перац, кмен. Ачысціць ад скуркі памідораў і дробна нарэзаць. Пакласці ўсё ў разагрэты алей і абсмажваць 5 хвілін. |
Цыбулю злёгку абсмажыць у добра разагрэтым алеі, дадаць вяндліну, затым муку і малако, бесперапынна памешваючы падліўку, каб у соусе не атрымаліся камячкі. |
Кальмараў ачысціць і нарэзаць кавалачкамі. Уліць у рондаль 2 шклянкі вады, сок цытрыны, дадаць дробнанарэзаную цыбулю, памідоры, часнык, кроп, рэзкую траву, лаўровы ліст, соль і перац. |
Вустрыц старанна прамыць, заліць вадой, дадаць цыбулю, духмяны перац, соль і цытрынавы сок. Паставіць рондаль на агонь, павольна давесці да кіпення і выключыць пліту. Накрыць вечкам і пакінуць на 6-7 хвілін. |
Гародніну ачысціць, нарэзаць кавалачкамі, цыбулю здрабніць. На дно рондаля пакласці кружочкі бульбы, на іх - даўгаватыя кавалачкі ялавічыны, зверху – астатнюю гародніну. |
Вычысціўшы панцыр, варыць чарапаху 30 хвілін. Пасля гэтага выняць мяса і парэзаць яго на дробныя кавалачкі. Асобна сварыць моркву з соллю, цукрам і маслам. |
Рыба і кальмары наразаюцца брусочкамі, крэветкі рэжуцца напалову. Гародніна наразаецца саломкай (морква - кружочкам), цыбуля - паўколамі, конбу і зеляніну дробна сякуць. |
Мідыі адварыць і нарэзаць тонкімі лустачкамі. У кіпячы булён з мідый пакласці прамыты ў цёплай вадзе рыс. |
Мякаць крабаў нарэзаць, выдаліўшы касцяныя пласцінкі, пакласці ў неглыбокі посуд і заліць рыбным булёнам. |
Яблыкі і чарнасліў вымыць і сварыць, дабавіўшы цукар, карыцу, цытрынавую цэдру. |
Масла растапіць на патэльні, дадаць амараў і трымаць на агні 3 хвіліны. Затым уліць малако, пасаліць і паперчыць. Падаваць у гарачым выглядзе з грэнкамі. |
Крэветкі ачысціць, пакласці іх у чыгунок (ці рондаль). Дадаць нарэзаны долькамі памідор, часнык, лаўровы ліст і кроп, 1 л вады і паставіць на агонь. |
Рыс адварыць амаль да поўнай гатовасці, рысавы адвар зліць, а рыс выкласці на талерку і адставіць. Рыбу пачысціць, разрэзаць на кавалачкі, пакласці у рондаль, заліць рысавым адварам і адварыць. |
Гародніну ачысціць, дробна нашаткаваць, заліць кіпячай вадой і адразу ж паставіць на агонь. |
Ананас вымыць, ачысціць ад лупіны, выдаліць асяродак і нарэзаць вычышчаную мякаць дробнымі кавалачкамі. |
Апельсін вымыць, ачысціць ад лупіны і падзяліць на долькі. Корань салеры старанна прамыць, ачысціць, а затым нацерці на буйнай тарцы. |
Салату памыць і абсушыць. Адкласці некалькі лісцяў для таго, каб выкласці імі салатніцу. Астатняе лісце дробна нарэзаць. Вяндліну і ананас нарэзаць кавалачкамі і змяшаць з салатай. Дадаць гарошак і ўсё добра перамяшаць. |
Яблыкі ачысціць ад лупіны, выдаліць асяродак з насеннем, нарэзаць лустачкамі. Дадаць папярэдне нарэзаны тонкімі лустачкамі сыр і трохі падсмажаныя здробненыя ядры грэцкіх арэхаў. |
Плады хурмы вымыць, вызваліць ад пладаножак і, не чысцячы ад лупіны, разрэзаць кожны плод напалову. Палоўкі пладоў хурмы нарэзаць тонкімі кружочкамі. |
Ачысціць моркву, разрэзаць па даўжыні і выдаліць асяродак. Памыць моркву і даць сцячы вадзе. |
Маладое лісце сніткі прамыць, заліць кіпенем і вытрымаць у ім 10 хвілін. Ваду зліць, лісце здрабніць, дадаць цёрты хрэн і соль, перамяшаць і заправіць смятанай. |
Вычышчаныя ад насення памідоры і яблыкі нарэзаць кружочкамі і, чаргуючы, пакласці у салатнік. Паліць салатнай запраўкай. Пасыпаць сечанай зелянінай кропу, а затым упрыгожыць лісцікамі зялёнай салаты. |
Злучыць у адной ёмістасці смятану, сліўкі, таматавую пасту, гарчыцу і старанна перамяшаць да утварэння аднастайнай масы. Заправіць сумесь цытрынавым сокам, соллю і перцам і яшчэ раз добра перамяшаць. |
Яблыкі вымыць, разрэзаць на палоўкі, выдаліць асяродак, ачысціць ад лупіны і нарэзаць невялікімі кубікамі. Шампіньёны вымыць, ачысціць і, разрэзаўшы на невялікія кавалачкі, адварыць да поўнай гатовасці. |
Крэветкі адварыць у падсоленай вадзе з воцатам і ачысціць. Мандарыны вымыць і ачысціць ад лупіны. З 2 вычышчаных мандарынаў выціснуць сок і, змяшаўшы яго з маянэзам, прыгатаваць соус. Пакінутыя мандарыны падзяліць на долькі, а затым ачысціць долькі ад плёнкі. |
Крэветкі парэзаць невялікімі долькамі, свежыя агуркі - саломкай, жэле з крухмалу - тонкімі доўгімі палоскамі (ці купіць на кірмашы крухмальную карэйскую лапшу). |
Адварыце бульбу "ў мундзіры". Ачысціце, нарэжце на кубікі, пакладзіце ў міску і астудзіце. Змяшайце ёгурт, соль і нацёрты какосавы арэх. Нагрэйце гі у маленькай патэльні, кіньце туды насенне гарчыцы. Адразу ж накрыйце вечкам, каб насенне не выскоквала на пліту. |
Нарэзаць ялавічыну невялікімі кубікамі, ачысціць грэйпфруты і падзяліць на долькі. Пакласці ў глыбокую міску і дадаць нарэзаную кружочкамі цыбулю і адцэджаную фасоль, нарэзаную на кавалачкі даўжынёй 2-3 см. |
Спагецці адварыць у падсоленай вадзе да гатовасці, ваду зліць, спагецці астудзіць. Бананы, яблыкі і памідоры старанна вымыць. Бананы ачысціць ад лупіны і нарэзаць кружочкамі. |
Вымыць радыску і пакласці на 1 гадзіна ў ваду, ваду час ад часу змяняць. Выняць радыску і даць вадзе сцячы. Нацерці радыску на дробнай тарцы і змяшаць з сокам цытрыны, вадой флёрдаранж і соллю. |
Курыцу адварыць, адлучыць мяса ад костак і дробна парэзаць. Яйкі таксама здрабніць, салату парэзаць саломкай. Дадаць грэцкія арэхі, сок цытрыны і маянэз |
Ананасы нарэжце кубікамі. З авакада зніміце скурку, разрэжце, выміце костку і таксама нарэжце кубікамі. З крэветак выліце расол і дадайце да вышэйпаказаных. |
Апельсіны і цыбулю ачысціць і нарэзаць тонкімі кружочкамі. Са сліў выдаліць костачкі. Усё змяшаць, дадаць масла, соль і перац. |
|