Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Эратычная кухня

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 109
    Паказана матэрыялаў: 51-100
    Старонкі: « 1 2 3 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Дыню разрэзаць напалову, ачысціць ад семечак, выняць мякаць. Персікі бланшаваць, зняць скурку і нарэзаць тонкімі палоскамі. Фейхою нарэзаць лустачкамі.

    Эратычная кухня | Просмотров: 88 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Узбіць у шэйкеры ўсе кампаненты з колатым лёдам. Зверху ўпрыгожыць узбітымі сліўкамі.

    Эратычная кухня | Просмотров: 116 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць сіроп з віна, цукру і карыцы. Калі сіроп закіпіць, апусціць у яго вычышчаныя бананы і адразу ж зняць посуд з агню. Вытрымаць бананы ў сіропе некалькі гадзін.

    Эратычная кухня | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Карані хрэна ачысціць, прамыць, нацерці на дробнай тарцы, змяшаць са смятанай, дадаць соль, цукар, старанна перамяшаць. Падаваць да халоднай свініны, мяснога халадца.

    Эратычная кухня | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Зеляніну кропу дробна нарэзаць. Соль, цукар і молаты перац развесці воцатам. Дадаць нарэзаны кроп і алей. Сумесь добра перамяшаць.

    Эратычная кухня | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Сала нашаткаваць, пакласці ў рондаль і печ 1 хвіліну. Дадаць дробнанарэзаную цыбулю і папрыку, перамяшаць і пячы яшчэ 1 хвіліну.

    Эратычная кухня | Просмотров: 96 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Лебяду прапусціць праз мясасечку, часнык дробна нарэзаць, рэдзьку нацерці. Перамяшаць.

    Эратычная кухня | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Сталовую гарчыцу, сырыя жаўткі змясціць у посуд, дадаць соль, цукар і расцерці лапаткай.

    Эратычная кухня | Просмотров: 79 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю дробна нарэзаць і спасераваць. Дадаць муку і тушыць датуль, пакуль цыбуля не падрумяніцца.

    Эратычная кухня | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальмара адварыць, нарэзаць палоскамі даўжынёй 5 см, дадаць воцат, чорны і чырвоны молаты перац, соль, здробнены часнык. Заправіць кіпячым алеем.

    Эратычная кухня | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Вустрыцы выняць з вады, абкачаць у муце, намачыць ва ўзбітым бялку і абсмажыць у фрыцюры датуль, пакуль яны не набудуць карычневай афарбоўкі. Затым адкінуць на друшляк і пакласці у выглядзе горкі на талерку.

    Эратычная кухня | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Ананас ачысціць, разрэзаць на 8 частак і нарэзаць кавалачкамі. Кавалачкі ананаса патушыць у алеі, пасыпаць кары і працягваць тушыць на маленькім агні. Затым варыць у рыбным булёне са сліўкамі на маленькім агні 5 хвілін.

    Эратычная кухня | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Крэветкі вымыць і абсушыць. Разагрэць масла на патэльні, пакласці ў яго крэветкі. Размяшаць з мукой. Дадаць малако, добра размяшаць і трымаць на агні, пакуль не з'явяцца бурбалкі.

    Эратычная кухня | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўзбіць яйкі, дадаць курыны булён, вустрыцы і добра размяшаць. Сумесь выліць на моцна разагрэтую патэльню з тлушчам і, пры неаднаразовым устрэсванні патэльні, абсмажыць да гатовасці, пасля чаго ўліць растоплены тлушч.

    Эратычная кухня | Просмотров: 75 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Старанна прамыць мідыі, карыстаючыся шчоткай, у некалькіх водах. Прыпусціць дробна нарэзаную цыбулю у 25 г сметанкавага масла, туды ж пакласці мідыі, змешваючы, каб яны змяшаліся з цыбуляй і маслам. Тушыць некалькі хвілін, зачыніўшы вечкам.

    Эратычная кухня | Просмотров: 78 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Разагрэць патэльню, часнык дробна пасекчы. На патэльню выліць алей і злёгку абсмажыць часнык і востры перац. Затым дадаць мідыі і праз 3-5 хвілін, як мідыі адкрыюцца, ўліць віно, ваду і дадаць пятрушку.

    Эратычная кухня | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Кончыкам нажа зрабіць гарызантальны надрэз там, дзе курыная грудка патаўсцей, каб атрымалася кішэнь.

    Эратычная кухня | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Растаўчы разам часнык, соль, струк вострага перцу, чорны перац, кмен. Ачысціць ад скуркі памідораў і дробна нарэзаць. Пакласці ўсё ў разагрэты алей і абсмажваць 5 хвілін.

    Эратычная кухня | Просмотров: 97 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю злёгку абсмажыць у добра разагрэтым алеі, дадаць вяндліну, затым муку і малако, бесперапынна памешваючы падліўку, каб у соусе не атрымаліся камячкі.

    Эратычная кухня | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальмараў ачысціць і нарэзаць кавалачкамі. Уліць у рондаль 2 шклянкі вады, сок цытрыны, дадаць дробнанарэзаную цыбулю, памідоры, часнык, кроп, рэзкую траву, лаўровы ліст, соль і перац.

    Эратычная кухня | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Вустрыц старанна прамыць, заліць вадой, дадаць цыбулю, духмяны перац, соль і цытрынавы сок. Паставіць рондаль на агонь, павольна давесці да кіпення і выключыць пліту. Накрыць вечкам і пакінуць на 6-7 хвілін.

    Эратычная кухня | Просмотров: 85 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Гародніну ачысціць, нарэзаць кавалачкамі, цыбулю здрабніць. На дно рондаля пакласці кружочкі бульбы, на іх - даўгаватыя кавалачкі ялавічыны, зверху – астатнюю гародніну.

    Эратычная кухня | Просмотров: 88 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Вычысціўшы панцыр, варыць чарапаху 30 хвілін. Пасля гэтага выняць мяса і парэзаць яго на дробныя кавалачкі. Асобна сварыць моркву з соллю, цукрам і маслам.

    Эратычная кухня | Просмотров: 96 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыба і кальмары наразаюцца брусочкамі, крэветкі рэжуцца напалову. Гародніна наразаецца саломкай (морква - кружочкам), цыбуля - паўколамі, конбу і зеляніну дробна сякуць.

    Эратычная кухня | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Мідыі адварыць і нарэзаць тонкімі лустачкамі. У кіпячы булён з мідый пакласці прамыты ў цёплай вадзе рыс.

    Эратычная кухня | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Мякаць крабаў нарэзаць, выдаліўшы касцяныя пласцінкі, пакласці ў неглыбокі посуд і заліць рыбным булёнам.

    Эратычная кухня | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Яблыкі і чарнасліў вымыць і сварыць, дабавіўшы цукар, карыцу, цытрынавую цэдру.

    Эратычная кухня | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Масла растапіць на патэльні, дадаць амараў і трымаць на агні 3 хвіліны. Затым уліць малако, пасаліць і паперчыць. Падаваць у гарачым выглядзе з грэнкамі.

    Эратычная кухня | Просмотров: 69 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Крэветкі ачысціць, пакласці іх у чыгунок (ці рондаль). Дадаць нарэзаны долькамі памідор, часнык, лаўровы ліст і кроп, 1 л вады і паставіць на агонь.

    Эратычная кухня | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыс адварыць амаль да поўнай гатовасці, рысавы адвар зліць, а рыс выкласці на талерку і адставіць. Рыбу пачысціць, разрэзаць на кавалачкі, пакласці у рондаль, заліць рысавым адварам і адварыць.

    Эратычная кухня | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Гародніну ачысціць, дробна нашаткаваць, заліць кіпячай вадой і адразу ж паставіць на агонь.

    Эратычная кухня | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Ананас вымыць, ачысціць ад лупіны, выдаліць асяродак і нарэзаць вычышчаную мякаць дробнымі кавалачкамі.

    Эратычная кухня | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Апельсін вымыць, ачысціць ад лупіны і падзяліць на долькі. Корань салеры старанна прамыць, ачысціць, а затым нацерці на буйнай тарцы.

    Эратычная кухня | Просмотров: 83 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Салату памыць і абсушыць. Адкласці некалькі лісцяў для таго, каб выкласці імі салатніцу. Астатняе лісце дробна нарэзаць. Вяндліну і ананас нарэзаць кавалачкамі і змяшаць з салатай. Дадаць гарошак і ўсё добра перамяшаць.

    Эратычная кухня | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Яблыкі ачысціць ад лупіны, выдаліць асяродак з насеннем, нарэзаць лустачкамі. Дадаць папярэдне нарэзаны тонкімі лустачкамі сыр і трохі падсмажаныя здробненыя ядры грэцкіх арэхаў.

    Эратычная кухня | Просмотров: 88 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Плады хурмы вымыць, вызваліць ад пладаножак і, не чысцячы ад лупіны, разрэзаць кожны плод напалову. Палоўкі пладоў хурмы нарэзаць тонкімі кружочкамі.

    Эратычная кухня | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціць моркву, разрэзаць па даўжыні і выдаліць асяродак. Памыць моркву і даць сцячы вадзе.

    Эратычная кухня | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Маладое лісце сніткі прамыць, заліць кіпенем і вытрымаць у ім 10 хвілін. Ваду зліць, лісце здрабніць, дадаць цёрты хрэн і соль, перамяшаць і заправіць смятанай.

    Эратычная кухня | Просмотров: 111 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя ад насення памідоры і яблыкі нарэзаць кружочкамі і, чаргуючы, пакласці у салатнік. Паліць салатнай запраўкай. Пасыпаць сечанай зелянінай кропу, а затым упрыгожыць лісцікамі зялёнай салаты.

    Эратычная кухня | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Злучыць у адной ёмістасці смятану, сліўкі, таматавую пасту, гарчыцу і старанна перамяшаць да утварэння аднастайнай масы. Заправіць сумесь цытрынавым сокам, соллю і перцам і яшчэ раз добра перамяшаць.

    Эратычная кухня | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Яблыкі вымыць, разрэзаць на палоўкі, выдаліць асяродак, ачысціць ад лупіны і нарэзаць невялікімі кубікамі. Шампіньёны вымыць, ачысціць і, разрэзаўшы на невялікія кавалачкі, адварыць да поўнай гатовасці.

    Эратычная кухня | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Крэветкі адварыць у падсоленай вадзе з воцатам і ачысціць. Мандарыны вымыць і ачысціць ад лупіны. З 2 вычышчаных мандарынаў выціснуць сок і, змяшаўшы яго з маянэзам, прыгатаваць соус. Пакінутыя мандарыны падзяліць на долькі, а затым ачысціць долькі ад плёнкі.

    Эратычная кухня | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Крэветкі парэзаць невялікімі долькамі, свежыя агуркі - саломкай, жэле з крухмалу - тонкімі доўгімі палоскамі (ці купіць на кірмашы крухмальную карэйскую лапшу).

    Эратычная кухня | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Адварыце бульбу "ў мундзіры". Ачысціце, нарэжце на кубікі, пакладзіце ў міску і астудзіце. Змяшайце ёгурт, соль і нацёрты какосавы арэх. Нагрэйце гі у маленькай патэльні, кіньце туды насенне гарчыцы. Адразу ж накрыйце вечкам, каб насенне не выскоквала на пліту.

    Эратычная кухня | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць ялавічыну невялікімі кубікамі, ачысціць грэйпфруты і падзяліць на долькі. Пакласці ў глыбокую міску і дадаць нарэзаную кружочкамі цыбулю і адцэджаную фасоль, нарэзаную на кавалачкі даўжынёй 2-3 см.

    Эратычная кухня | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Спагецці адварыць у падсоленай вадзе да гатовасці, ваду зліць, спагецці астудзіць. Бананы, яблыкі і памідоры старанна вымыць. Бананы ачысціць ад лупіны і нарэзаць кружочкамі.

    Эратычная кухня | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Вымыць радыску і пакласці на 1 гадзіна ў ваду, ваду час ад часу змяняць. Выняць радыску і даць вадзе сцячы. Нацерці радыску на дробнай тарцы і змяшаць з сокам цытрыны, вадой флёрдаранж і соллю.

    Эратычная кухня | Просмотров: 92 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Курыцу адварыць, адлучыць мяса ад костак і дробна парэзаць. Яйкі таксама здрабніць, салату парэзаць саломкай. Дадаць грэцкія арэхі, сок цытрыны і маянэз

    Эратычная кухня | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Ананасы нарэжце кубікамі. З авакада зніміце скурку, разрэжце, выміце костку і таксама нарэжце кубікамі. З крэветак выліце расол і дадайце да вышэйпаказаных.

    Эратычная кухня | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Апельсіны і цыбулю ачысціць і нарэзаць тонкімі кружочкамі. Са сліў выдаліць костачкі. Усё змяшаць, дадаць масла, соль і перац.

    Эратычная кухня | Просмотров: 78 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    1-50 51-100 101-109