Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 8
    Гасцей: 8
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Эратычная кухня

    САЛАТА З ПАПАІ

    -1 плод папаі,

    -2 плода ківі,

    -4 прыгожых ліста зялёнай салаты,

    -150 г адвараных ці кансерваваных крэветак,

    -2 cт. лыжкі смятаны,

    -2 cт. лыжкі слівак,

    -1 г. лыжка таматавай пасты,

    -0.5 г. лыжкі гарчыцы.

    -2 ст. лыжкі цытрынавага соку,

    -дробка молатага чырвонага горкага перцу,

    -дробка молатага чорнага перцу,

    -соль

     

    Злучыць у адной ёмістасці смятану, сліўкі, таматавую пасту, гарчыцу і старанна перамяшаць да утварэння аднастайнай масы. Заправіць сумесь цытрынавым сокам, соллю і перцам і яшчэ раз добра перамяшаць. Гатовы соус пераліць у соуснік і адставіць. Плод папаі вымыць, ачысціць ад лупіны, разрэзаць напалову і выдаліць зерні. Вычышчаную мякаць нарэзаць доўгімі лустамі. Плады ківі вымыць, ачысціць, зняўшы вострым нажом тонкі (наколькі гэта толькі магчыма) пласт лупіны, і разрэзаць кожны вычышчаны плод на чатыры часткі. Лісце зялёнай салаты вымыць, абсушыць і раскласці па адным лісту на кожную парцыённую талерку. Зверху на ліст зялёнай салаты пакласці лусты плоду папаі, дзве чвэртачкі плоду ківі і горку крэветак. Перад падачай да стала паліць складовыя часткі салаты прыгатаваным соусам.

    Катэгорыя: Эратычная кухня | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 234 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar