-30 г сала,
-1 маленькая цыбуліна,
-1 г. лыжка папрыкі,
-100 мл булёна,
-1 cт. лыжка масла,
-2 cт. лыжкі мукі,
-200 г смятаны,
-соль - па густу,
-перац - па густу
Сала нашаткаваць, пакласці ў рондаль і печ 1 хвіліну. Дадаць дробнанарэзаную цыбулю і папрыку, перамяшаць і пячы яшчэ 1 хвіліну. Затым заліць сала і цыбулю булёнам і варыць 1 хвіліну. Змяшаць масла з мукой, каб была аднастайная сумесь, дадаць смятану, перамяшаць, уліць у соус і грэць 1-2 хвіліны. Пасыпаць соус соллю і перцам.
|