Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Эратычная кухня

    РЫБНЫ СУП З ЦЫТРЫНАЙ

    -500 г рыбы,

    -3 цытрыны,

    -7 ст. лыжак рысу,

    -500 мл смятаны,

    -2 л вады,

    -зеляніна пятрушкі

     

    Рыс адварыць амаль да поўнай гатовасці, рысавы адвар зліць, а рыс выкласці на талерку і адставіць. Рыбу пачысціць, разрэзаць на кавалачкі, пакласці у рондаль, заліць рысавым адварам і адварыць. Кавалачкі рыбы выняць і пакінуць. У рыбны булён дадаць смятану і давесці да кіпення, але не кіпяціць. Затым у булён дадаць кавалачкі варанай рыбы і рыс. Праварыць пры слабым кіпенні на працягу 2-3 хвілін. Цытрыны ачысціць ад лупіны і парэзаць нажом на лустачкі. Зеляніну пятрушкі дробна нарэзаць. Суп разліць па талерках і дадаць туды лустачкі цытрыны і зеляніны пятрушкі.

    Катэгорыя: Эратычная кухня | Дабавіў: wawkalaki (11.07.2014)
    Праглядаў: 246 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar